Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Варненски Фронтеражии-има ли?
Свий
X
-
До: Варненски Фронтеражии-има ли?
Искам само да напомня, че темата на варненската група официално е тази: http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=20 , но колеги, които искат да се присъединят към барбекю клуба могат да пишат и тук или на ЛС. Да не забравяме все пак, че тази тема е в техническия раздел на форума, а не в раздел разходки и е един компромис от страна на модераторите, за което сме им задължени. Благодаря.
Коментар
-
Къде точно на Шкорпиловци сте решили?. Питам за да мога да се присъединя по някое време?
Някъде около естакадата или към азмите по към устието на Камчия?Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Мислех си за края на плажа посока Камчия, там на едно място гората е до пясъка. До колкото си спомням след селото по асфалтовия път се отбиваше в ляво по черен през гората и той излизаше на пясъчната ивица! Ама утре ще го търся на място , че мина една година и сега ми е трудно да го опиша точно!
Все по наложително става да се сдобия с ГПС, ама някой друг път!
Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
ОК. Знам къде е. Там ходим на плаж обикновено. Но не е много удобно за барбекю, защото няма много сенчица. Ако Золтан ще е с вас , аз имам неговия телефон и ще се търсимПървоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнениеМислех си за края на плажа посока Камчия, там на едно място гората е до пясъка. До колкото си спомням след селото по асфалтовия път се отбиваше в ляво по черен през гората и той излизаше на пясъчната ивица! Ама утре ще го търся на място , че мина една година и сега ми е трудно да го опиша точно!
Все по наложително става да се сдобия с ГПС, ама някой друг път!
Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Таман ще си видиш/вземеш въжета................Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеОК. Знам къде е. Там ходим на плаж обикновено. Но не е много удобно за барбекю, защото няма много сенчица. Ако Золтан ще е с вас , аз имам неговия телефон и ще се търсимНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Така, за 02-08-2009 сборния пункт е същия само часът е 10.00.
Ако има нови Варненски попълнения да заповядат!!!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Вчера на събора ни намери един чисто нов варненски съфорумец с Фронтера Б, който иска да се присъедини към клуба ни. Понеже няма нито едно мнение във форума, моля го поне да напише едно мнение тук, за да запомним ника му, и когато има такава възможност (понеже има ограничения за младши участници за дискусионните групи) да можем да го включим в отбора.
Коментар
-
Здравейте колеги, казвам се Жеко и от скоро се радвам на една Фронтиера Б КБ 2.2 дти.Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеВчера на събора ни намери един чисто нов варненски съфорумец с Фронтера Б, който иска да се присъедини към клуба ни. Понеже няма нито едно мнение във форума, моля го поне да напише едно мнение тук, за да запомним ника му, и когато има такава възможност (понеже има ограничения за младши участници за дискусионните групи) да можем да го включим в отбора.
А ето и линк към малко клипче за представянето на отбор "Оффроуд Трезвиник" на събора.http://www.youtube.com/watch?v=rZV1z2wT_jU
Ще се радвам да стана част от Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб Варна.Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II
Коментар
-
За съжаление ограниченията за младши участници във форума важат и за дискусионните групи. Налага се да напишеш поне 20 мнения в основните раздели, но без тези :Първоначално публикуван от batije Преглед на мнениеЩе се радвам да стана част от Фронтера Барбекю Оффроуд Клуб Варна.
Разкази, случки, хумор, поздравления и игри
Купувам - Продавам
Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!
и то без спам. Съжалявам, но това са правилата на форума и те важат за всички. Успех с писането, но най-вече с четенето.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар