Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се разчекнах днес от работа.С

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се разчекнах днес от работа.С

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    Аз от събота съм с лед осветление навсякаде!Резултата............Убииствено светене навсякаде в бяло.
    щях да кача и снимки но още неми е останало време да го снимам но ако Румен няма нищо на против
    утре другиден ще ги кача тук!Трябват само 4 голями за осветлението на таблото (Х 3лв. Всеки който разпръскват светлината на 120 ъгъл) един за часовника (2,50). 2 за пепелника и осветлението на бутоните на парното( 2,50 бройката) и един за запалката (3,50) които е с различен захват.Остават си само крушките за информационите неща като резервата,маслото.....и т.н.както и бутоните за аварииките и подгряването си ги оставих да си светят в жълто(поне за сега де).Надявам се д сам бил полезен!
    Слагай-тя темата е разнопосочна.Ама си мисля друго.Нощем няма ли да ти вади очите ,прекалено осветеното табло.Моята няма регулиране на светлината на таблото.
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
      Слагай-тя темата е разнопосочна.Ама си мисля друго.Нощем няма ли да ти вади очите ,прекалено осветеното табло.Моята няма регулиране на светлината на таблото.
      И мойта няма!Незнам на мен ми харесва как свети!Да по силно е от нормалното но..........мен не ме дразни!така че явно ще си е до лична преценка!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
        Аз от събота съм с лед осветление навсякаде!Резултата............Убииствено светене навсякаде в бяло.
        щях да кача и снимки но още неми е останало време да го снимам но ако Румен няма нищо на против
        утре другиден ще ги кача тук!Трябват само 4 голями за осветлението на таблото (Х 3лв. Всеки който разпръскват светлината на 120 ъгъл) един за часовника (2,50). 2 за пепелника и осветлението на бутоните на парното( 2,50 бройката) и един за запалката (3,50) които е с различен захват.Остават си само крушките за информационите неща като резервата,маслото.....и т.н.както и бутоните за аварииките и подгряването си ги оставих да си светят в жълто(поне за сега де).Надявам се д сам бил полезен!
        Направо на стандартните цокли по таблото ли се поставят?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          Направо на стандартните цокли по таблото ли се поставят?
          Да!Само с часовника трябва малка доработка че не намерих никаде такъв размер крушка!В смисъл има такива но съмия цокъл е по голям и не става!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Ето и обещаните снимкиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 007.jpg
Прегледи:1
Размер:26.4 КБ
ID:5326561Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 005.jpg
Размер:43.4 КБ
ID:5326562Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 006.jpg
Размер:29.4 КБ
ID:5326563Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 007.jpg
Размер:26.4 КБ
ID:5326561Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 005.jpg
Размер:43.4 КБ
ID:5326562Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 006.jpg
Размер:29.4 КБ
ID:5326563
            LZ1NES

Коментар

Добре изглежда.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ето и една за сравнение!Таблото и другите неща светеха като касетофона!Тук е видно каква е разликата!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Snimki Godi6nina lelinka 003.jpg
Размер:35.9 КБ
ID:5326606
                LZ1NES

Коментар

Малии,и бензина ти е колкото моя.Или пък ти беше с нафта.Но наистина е добре.Трябва да го видя на живо.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Малии,и бензина ти е колкото моя.Или пък ти беше с нафта.Но наистина е добре.Трябва да го видя на живо.
                    Моята стрелка май никога не е ходила там от година насам.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                      Моята стрелка май никога не е ходила там от година насам.
                      И мойта!Обаче замата доиде и ми писна да сипвам по малко!за това 50 лв. изтрелват стрелката на БЕНЗИНА(това за Румен) точно до това ниво!

Иначе като смена и осветлението на касетофона пак ще пусна снимки за да се види в завършен вид!
                      LZ1NES

Коментар

Дойде поредния уикенд.В петък вечер си лягам раздвоен,дали да ида на лов или на разходка със софийската група.Решавам че утрото ще е по мъдро от вечерта и заспивам.Ставам в пет.Значи ще се ходи на лов.Тихичко се измъквам ,навличам дрехи и почвам да товаря багажа.Вече съм обхванат от ловна треска.Половинката се размърдва ,дава последни ценни съвети в полусън и аз скачам в джипа.Паля и ,и..... и не работи.Гледам тъпо таблото, и полека се разсънвам.Двигателя тресе, подскача и толкоз, не се форсира.Ясно ,нали инжектора пак се запуши.Паля на метан, и същата греда.Неще.
                        Слизам, а от ауспуха мирише на бензин.Ама нали я запалих на метан?Започвам да стоплям ситуацията.Гадния инжектор този път е блокирал на някакво полуотворено положение и пълни цилиндъра с бензин когато си реши.Разтоварвам целия катун обратно и пътем обзет от справедлив гняв ,май понахраних половинката доволно,защо аджеба вчера като се прибра,не ми каза че кофтора не работи.Доспивам си ,и започвам разглобяване.Не е трудно и за нула време ,рейката с инжекторите е навън.Веднага се вижда че ДВА инжектора сълзят дори и при надуване с уста.Следва справка с чичко Гугъл,и отпрашвам за София за почистване на дюзи.Е кога не върви не върви.Единия инжектор отказва всячески да тръгне -задрала е явно песъчинка .По едно време започва да щрака звучно и трудовия ентусиазъм ми се връща.Днес събирам всичко паля и красота.Работи гладко и равномерно,цял половин час,и. .умира.Този път блокира затворен и може да се кара на метан,при което установявам още един отрицателен ефект от блокирала на отворено дюза.След като цилиндрите са се напълнили доволно ,бензина тихо и подло се е промушил край сегментите и много ефектно ми е разредил маслото,защото и при 3000 об стрелката на маслото едва подминава средата. Вдигам щеката и се потвърждава това което вече знам-маслото мирише на бензин.Е поне масло имам.
                        И като рекапитулация -търси се инжектор,защото тази песъчинка или каквото е там, категорично отказва да напусне инжектора нито с ултра ,нито с какъвто и да е звук.Опитах и псуване на висок глас-не помага.Мести се насам натам ,ту го отпушва ту го блокира.Е, това е тазседмичната ми болка.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Докато ровичках из нета ,търсейки нещо по инжекторния въпрос ,поне разбрах какъв е точно модела на това чудо-
                          Bosch 0280155712.

Даже по някакви ,английски сайтове го има за около 25 британски парични единици.Но понеже английския леекинко ми куца,не разбрах ,това нов ли е или рециклиран.Защото ако е цена за нов това, ще рече че софия ауто много бързо са решили да прескокнат кризата с цената от 400 и малко левчета.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Що се учудваш?
                            Те всичките официални вносители са така.
                            Вземай си един от Англия, и си свиркай. Досега не съм чул някой да се е оплакал в драстично лошо качество от английските части.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Докато ровичках из нета ,търсейки нещо по инжекторния въпрос ,поне разбрах какъв е точно модела на това чудо-
                              Bosch 0280155712.

Даже по някакви ,английски сайтове го има за около 25 британски парични единици.Но понеже английския леекинко ми куца,не разбрах ,това нов ли е или рециклиран.Защото ако е цена за нов това, ще рече че софия ауто много бързо са решили да прескокнат кризата с цената от 400 и малко левчета.
                              И докато си вземеш нова дюза, защо не откачиш бензиновата помпа да не бълва бензин в цибиндлите и да си караш на метан. Ако може да се пали на метан аварийно разбира се при метановия инжекцион. Пък надявам се няма да напълни с метан бензиновия резервоар през отворената дюза
                              И се обади на Лозан да ти даде дюза преди да съм ги взел аз. За жалост лека - полека нашите стари дружки фронтерите стават годни само на газ. Било то приподен или пропан-бутан. Какво да се прави, пълно щастие няма. """Някой ден ще го докараме да турим по една тапа на дупките на ижекторите, махане на резервоара и на негово място бутилките и това е. Тъкмо няма да се кахърим за бензиновата помпа, къде да я турим. И проблемите с прекъсването и забиването на муцуната на бензин ще изчезнат завинаги""". Това в кръга на шегата разбира се.
                              Последно редактирано от sony bono; 19-12-11, 20:36.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                                И се обади на Лозан да ти даде дюза преди да съм ги взел аз..
                                Взех си .Даже две,за късмет.
                                Утре ще ги заплакна някъде пътем и вечерта ,тъмно-не тъмно-монтирам.
                                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X