Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се разчекнах днес от работа.С

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се разчекнах днес от работа.С

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
    И мойта!Обаче замата доиде и ми писна да сипвам по малко!за това 50 лв. изтрелват стрелката на БЕНЗИНА(това за Румен) точно до това ниво!

Иначе като смена и осветлението на касетофона пак ще пусна снимки за да се види в завършен вид!
    Ето обещаните снимки на завършеното ослетление на таблото + касетофонаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120106_175331.jpg
Прегледи:1
Размер:72.1 КБ
ID:5333755Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00154.jpg
Размер:145.7 КБ
ID:5333754Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120106_175331.jpg
Размер:72.1 КБ
ID:5333755Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00154.jpg
Размер:145.7 КБ
ID:5333754Съжелявам за качеството на снимките, правени са с GSM но дават горе долу представа!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Зимата мина и настъпи времето на полевите ремонти.Ако си спомняте навлязох в зимния сезон със запушени два инжектора и със идеята да си сменя отново задните пружини.За целта бях отредил изминалия неделен ден.Но както е казано пътя към ада е покрит с добри намерения,та и моята се случи същата.Започнах сравнително рано//хмм то с новото часово време?// и до обяд бях сменил двете вероятно оригинални пружини с новите -шведски -които купих някъде миналата година и покарах за малко.
      Да не забравяме хитринката ,че в основните пружини ,пъхам и допълнителни от форд фиеста,ама сега ме убийте ,не помня модела.Като цяло от земя,до вежда постигам 90 см,и естествено се налага да позалегна ,и под предния мост и да натегна малко торсионите.Малко -колко да е малко -2см.Така гумите 31.5,не стоят като погрешка сложени там,само за да изкорубят нечий калник. Някой ден може и да я повдигна още мъничко ,ама засега -баста.Което ме навежда на мисълта,че вече е време да мина на реглаж на преден мост,защото напоследък ми хапеше гумите отвътре,а сега хич не се знае какво ще се случва.А за инжекторите и резервоара няма да става дума сега ,щото останаха за другата седмица.
      Само да спомена ,че поради проявено нехайство от моя страна ,започнах ремонта без наличностти от бира,и вероятно това демотивира както мен ,така и постоянното присъствие от махалата,така необходими ми ,в качеството на мозъчен тръст..
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Пак дойде време да позатегна нещо по джипа , а вече се оплаках че имам скъсан тампон на скоростите. Днес мотивирах съседа да ме пусне на канала си за малко,ама като гледам ,това малко ще откара до края на седмицата.Нали знаете ,глупавата глава не дава мира на краката ,та и аз така.Тъй като от известно време ,взе да ми блъска отдолу и аз не знам защо реших ,че е скъсан тампон на скоростите .Значи -свалям го. Ей такъв гърч няма .Имам в предвид ,свалянето на тампона на скоростите.И тъкмо вече съм отвил повечето от болтовете на гредата носеща скоростната кутия,решавам да си отворя една бира и да позяпам в моторния отсек ,за отпускане на зрението ,и Ооо боже ,МИ ТО ГО НЯМА тампона на мотора .Е не че точно го няма ,ама и от космоса се вижда ,че е скъсан.Премествам гредата с чиято помощ,вдигах кутията,и помръдвам мотора нагоре ,и измъквам скъсания тампон.Утре ще мина при едни хора дето рециклирали тампони ,и после ще доложа тук става ли.Ама ,само като се сетя какъв гърч ме чака да си оправя гредата на скоростите -свят ми се завива.Затова си прибрах инструментите и си отворих една бира.Това е за днес.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X