Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се разчекнах днес от работа.С

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се разчекнах днес от работа.С

След родопската епопея фронтерата взе да дава все повече индикации за бърза намеса.Отдясно скърцаше вече втора година.Ама взе и да хлопа.Въоръжен с горен и долен шарнир ,както и всички напътствия на Илийката,и естествено част от най якото гедоре което има-подходих смело към подмяната на амортизираните елементи в ходовата ми част, а именно,горен и долен шарнир.Само който скоро не ме е срещал не знае за неистовото скърцане ,по което ме познаваха ,още на караулката на Владая.То бе борба и епопея.Даже в най сюблимния момент ,включих и електрожен//не че зная как се употребява//И сега -рекапитулацията.Сменени шарнири.Не тропа и не скърца.Изпити бири-някъде над 8//ама относително//сменен десен хъб-левия го смених преди родопите,ама този ме домързя.Сега вече комплект АVM-дано изкара повече от първия.Утре -предно каре.Д а ама има мускулна треска.То това работата с пръст,някак си не създава трайни трудови навици за работа с други силови части от организма.За днес стига толкоз трудов ентусиазъм.
    Румен Николов

0888 358 572

От: Как се разчекнах днес от работа.С

То май повечето време ти е отишло да си отваряш бирите. Темата трябваше да е: "Днес, докато пих бира на теферич, си смених шарнирите..."
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      То май повечето време ти е отишло да си отваряш бирите. Темата трябваше да е: "Днес, докато пих бира на теферич, си смених шарнирите..."

Мдааа,требва да му се спре бирата,щото влиза у преразход с времето-работа за 2 часа-цел ден.Румба и днеска никакви бири,да не иде деня за едно каре.

Коментар

Днешния ден го отписах като ремонтен.Шефката ме е записала за един рожден ден и един събор.Ама сутринта покарах по Голо бърдо,да видя как е с новите шарнирчета.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
          Мдааа,требва да му се спре бирата,щото влиза у преразход с времето-работа за 2 часа-цел ден.Румба и днеска никакви бири,да не иде деня за едно каре.
          Аз тъкмо се канех да вдигна повечко предницата ,да се пъхна отдолу на сянка,и да дремна на спокойствие.
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

т
            Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
            Днешния ден го отписах като ремонтен.Шефката ме е записала за един рожден ден и един събор.Ама сутринта покарах по Голо бърдо,да видя как е с новите шарнирчета.
            Ееех съдба.Тя е всесилна.То събори ,то купони, ама -не.Погребение.Вчера след ремонтите трябваше да мръднем за час два с един приятел ,с куче и пушки да видим идват ли вече пасажите //пъдпъдъци//Само че съдбата бе решила друго.Не са му стигнали силите да си облече ловните дрехи.И се оказа -вместо сватба-брадва.Бог да го прости.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Мда. Както е казано: "Яж, пий и си носи новите дрехи днес, че не знаеш какво те чака утре".... Лека му пръст на човека!
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

За бирата няма какво да говоря.Ама за каретата мога.Оказа се че на предния кардан има две карета ,и при мен и двете разбити Наложи се бързо закупуване ,на още едно каре щото си бях купил ,само едно разбира се.После се оказа че и малко инструмент не ми достига,но в крайна сметка се справих.Сменени карета на преден диф.ЕЙЙ от мен да знаете ,тая работа без канал,си жив екшън.Ама пак си отиде бая бира.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

В тая жега бирата си е консуматив що не намери канал някъде аз не бих се наел на земята да свалям кардан
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Нещо съм си занемарил и темата и работата по джипа.Днес откраднах малко време,и успях да подкарам осветлението на таблото в целия му блясък.Откак я имам фронтерата ,таблото е тъмно там дето най трябва,откъм приборите за масло и температура.Смених крушките осветяващи таблото ,почистих контактните площи на буксите ,и красота.Свети.Отвсякъде.Крушките за осветление на таблото са същите като страничните мигачи ,само дето са два вата.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Аз за това ги смених със пет ватови и свети още по хубаво!
                      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                        Аз за това ги смених със пет ватови и свети още по хубаво!
                        Това добре,ама да не започне да грее.Това наилонче с писти по него хич не ми вдъхва доверие.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Това добре,ама да не започне да грее.Това наилонче с писти по него хич не ми вдъхва доверие.
                          Има вероятност да почне да грее с по мощни крушки ,добре става на някои коли с LED подсветка но не винаги разсейва добре светлината ,резултата е че не нагрява не горят и почти никаква консумация
                          ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Румене, вече втора година не е прегряло. Така че всеки да си решава де !
                            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Аз от събота съм с лед осветление навсякаде!Резултата............Убииствено светене навсякаде в бяло.
                              щях да кача и снимки но още неми е останало време да го снимам но ако Румен няма нищо на против
                              утре другиден ще ги кача тук!Трябват само 4 голями за осветлението на таблото (Х 3лв. Всеки който разпръскват светлината на 120 ъгъл) един за часовника (2,50). 2 за пепелника и осветлението на бутоните на парното( 2,50 бройката) и един за запалката (3,50) които е с различен захват.Остават си само крушките за информационите неща като резервата,маслото.....и т.н.както и бутоните за аварииките и подгряването си ги оставих да си светят в жълто(поне за сега де).Надявам се д сам бил полезен!
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X