Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем зимата с ОФБ дълга база!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем зимата с ОФБ дълга база!

Щом го прави само напред,аз залагам на прее...а ръчна.
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

И на мен ми мина през ума, ама той 100% е с дискове и отзад. При тях назад-напред няма разлика.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        И на мен ми мина през ума, ама той 100% е с дискове и отзад. При тях назад-напред няма разлика.
        Незнам точно устройството на модела,ама ако е с вътрешни челюсти на ръчната,те точно така правят,напред-задържат,назад-отпускат.

Коментар

Ясна е работата, като седнат отзад 2-ма кантара натиска по-яко отзад и проблема със задържането се оправя и затова започва да драпа. Ако е с дискове знам от Лозан, че 99% от тия спирачни апарати са прецакани. Може би там е грижата.
          no signature no problems

Коментар

Искам да изкажа искрени Благодарности на Калин и "Дядо Владо"
            Оказаха се супер свестни и готини хора... Както Ви обясниха явно има някакво проблемче в задно ляво колело и още утре ще потърся квалицюфицирана помощ от д-р Лозан...
            Но една лоша новина никога не идва сама на връщане, точно на входа на София при Бриколажа скъсах пистовия ремък ( имало да се случва ). Дотътрих се до вкъщи и утре съм на тур по магазините и след това при доктора...
            П.с. Знам за София добър магазин за опелски части, че има на ул. Козлодуй, но дайте и някаква ориентировъчна цена на ремъка и дали трябва да се купуват и някакви ролки като на ангренажния или не ( такъв ремък съм сменял на астрата, но винаги познатия ми майстор е купувал и частите, така че не съм обръщал внимание на детайлите ).
            Предварително Благодаря и лека нощ
            Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Като сменяш ремъка,смени и ролките.Чуваха се да вият,но нали друго ни беше в главата,та забравих да ти го кажа.

Коментар

Цени и магазини...
                Давайте предложения !

Коментар

Евро 07 имаш най-голям избор от към марки.
                  Бояна Ауто, ама там цените почти винаги са абсурдни.
                  Ауто + 90% от нещата ходят да ги взимат от Евро 07
                  no signature no problems

Коментар

След телефонна консултация с Лозан съм почти отчаян...
                    Тая мойта "баракуда" нали е някаква американо-исузо-ОФБ работа и май части в БГ през крив макарон...

Коментар

Чак пък толкова.... звъни в Еврото там има сумати чаркалак за доста по-екзотични коли... едни ремък малко ролки и спирачен цилиндър все ще се намери... провери и в магазин за японски авто части там не може да нямат. И търси за исузу трупър.
                      no signature no problems

Коментар

Ръчната при дисковите спирачки е изпълнена със челюсти във вграден барабан в основата на диска. Устройството е като на барабанна спирачка с разликата ,че няма спирачно цилиндърче, а само ексценрична вилка!
                        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                          Ръчната при дисковите спирачки е изпълнена със челюсти във вграден барабан в основата на диска. Устройството е като на барабанна спирачка с разликата ,че няма спирачно цилиндърче, а само ексценрична вилка!
                          И не се отваря щото е излято. и струва 800 лв. целия апарат.
                          Поне моя на Аудито беше толкова, но не вярвам тук цената да е друга. Това ме възпря сериозно да сложа мостове от Исузу, защото както казах 90% от тия апарати се скапват и няма оправяне.
                          no signature no problems

Коментар

Преди да продължите да ме плашите за проблема със задна лява гума, да споделя:
                            След близо два часа разходки из дебрите на ул. Цар Симеон под вещото ръководство на Лозан и следвайки го неотлъчно се закупи ремък за 27 лв и понеже беше блокирала една от ролките ( причината за скъсване на ремъка ) и ровене из куп каталози се купи алтернативна за Ауди 2.5 TDI 2000 г. за 24 лв. Лозан монтира ролката, смени ремъка и той закара джипката до неговите дебри из жк Сухата река и Подуене...
                            По негово мнение колата стои много добре, но и той усети лекото блокиране на колелото
                            Сега чакам да се обади, за да каже каква е диагнозата за колелцето и колко ще ми струва лечението...

Коментар

След това,когато си свободен ела за един тест,че май е време да смениш заглавието на темата,тоез да се убедиш какво дзверче си имаш.

Коментар

Проблемът на задна лява е оправен ( някакви настройки на ръчната спирачка и т.н. ), ННННООООООО на предния мост съм имал някакво малко проблемче с някакво каренце, което в цифри е около 150 лв и задължително трябва да се смени, защото по мнение на Лозан може да се счупи скоростната кутия при каране с включено 4х4 ...
                                Къде на бъзик къде на майтап, ама от едно тест софт офроад разходка докъде се стигнааа...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X