Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4. преди монтажа на гарнитурата да са намазали картера и кутията със силикон, "за 'секи скучай" и при стагането да е "изплюло" гарнитурата

Както и да е. Както спомена вече, ще се разбере...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• ☝️То ако на гумена гарнитура са сложили силикон,то на тоя сервиз трябва да му се удари дебел червен кръст.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Да ама на 4L30 е коркова.
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Еделвайса е писал,че са му сложили гумена.

• isuzo
          isuzo коментира
          Редактиране на коментар
          Има една която е някакъв микс но гумена няма. Това е кутия от 70те години на миналия век.

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Утре ще закарам Фронтерата и ще се разбере, предишната ми гарнитура от Джемини 4 си беше коркова, такава беше и за малкия картер, лично съм присъствал по моя молба да гледам преди 8 години и затова знам, ако сега са сложили въпросната гарнитура която е смес от гума и коркови частици, не би ли трябвало корковите частици да се раздуят и така да уплътни всички неравности и да спре теча, ще се разбере утре и ще пиша

• Току що оставих Фронтерата в сервиза, казаха ми че гарнитурата която са ми сложили и на двата картера са коркови и че не са слагали никакъв силикон допълнително, това което ще направят първо, ако гарнитурата е прибрана плътно от всички страни и не е излязла извън очертанията на картера, ще се опитат ако е възможно съвсем леко още да я пристегнат, да я покарам и ако и тогава пак протече то тогава ще се прави наново всичко, понеже е отпускарски сезон ще стане или за днес или да утре, това е засега.

Коментар

• Взех Фронтерата от сервиза, в крайна сметка са преценили и са поръчали друга коркова гарнитура от друг производител, която се оказва за моя изненада два пъти по-дебела от предишната коркова гарнитура която ми бяха сложили, смениха я пак и този път са я тествали като са я покарали малко и засега няма теч, не са ми поискали нито стотинка допълнително, оказаха се сериозни от сервиза, казаха ми да следя и ако има проблем да отида пак при тях, засега няма теч и дано всичко да е ок, това е от мен.

Коментар

• Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
            Взех Фронтерата от сервиза, в крайна сметка са преценили и са поръчали друга коркова гарнитура от друг производител, която се оказва за моя изненада два пъти по-дебела от предишната коркова гарнитура която ми бяха сложили, смениха я пак и този път са я тествали като са я покарали малко и засега няма теч, не са ми поискали нито стотинка допълнително, оказаха се сериозни от сервиза, казаха ми да следя и ако има проблем да отида пак при тях, засега няма теч и дано всичко да е ок, това е от мен.
            Днес закарах Фронтерата да и направят профилактика за климатика и видях че гарнитурата пак протече, този път е от лявата страна на картера, баси, космическа технология ли е да сложиш една коркова гарнитура, както и да е, в петък пак ще я карам в сервиза....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X