Вижте какво ми се случи вчера както си карах се разчука внезапно двигателя, но днес вече като отворих капака на клапаните стана ясно от какво е [ATTACH=CONFIG]761287[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]761288[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]761289[/ATTACH] вчупена кобилица на цилиндъра откъм веригата (радиатора) това е на 2,3тди фронтера А
Причината е блокирал клапан и тогава чупи кобилица и защо се е получило така не знам
Зa много години!!! Дa се отчетa в темaтa :
Покрaй голямото нищопрaвене тея дни реших дa рaзглобя кочинaтa отвътре и отвън.
Вътре пaрно-естествено. Отпред -кaквото имa зa смянa.
Преди три денa я рaзхвърлях в гaрaжa и вечертa кaто я видях джипкaтa си помислих " ТОВA AКО УСПЕЯ ДA ГО СЪБЕРA ОТНОВО..."
Рaдиaторчето се окaзa изцяло медно и бях длъжен дa го сложa пaк. Поне 3 чaсa клaтене, промивки , киселини основи обезмaслители- aбе всичко което не стaвa зa пиене го нaтикaх вътре. Нaкрaя цънa от едно слaбо място и го дaдох нa един мургaв кaлaйджия дa го зaпои. Свърши рaботa, aмa кaкто всякa тяхнa рaботa трябвaше дa му вися нa глaвaтa и дa му кaзвaм кaк....
Предницaтa си я събрaх без дрaми- сaмо студa ми беше в повечко, но вместо дa вися пред телевизорa a джипa в сервиз , реших рестото дa вкaрaм в инструменти.
Понеже последно кaто прaвих ремонти преди три години някъде, цените нa чaстите бяхa по- височки-рестото стaнa достa. Рaзвъртях се из мaгaзините зa инструменти и си нaпрaвих извънредни новогодишни подaръци
Възможно ли е това да се получи от добавка хадо максимум, защото ми казаха, че това е причината
Не Колега, не е от Хадото.
Ползвам Хадо повече от 15 години, а и го предлагам само на приятели които ми имат доверие за крайният резултат, защото е по-скъпо в сравнение с други подобни препарати на пазара, и мога да кажа, че прави чудеса.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Знаете ли от къде мога да си намеря маркуч, от дебитомера до двигателя на 2.0i 115кс. Звънях на обяви, но не успях да си намеря. Търсих и в магазини за маркучи, но нямаха подходящ.
Знаете ли от къде мога да си намеря маркуч, от дебитомера до двигателя на 2.0i 115кс. Звънях на обяви, но не успях да си намеря. Търсих и в магазини за маркучи, но нямаха подходящ.
Трудна работа... доколкото знам и това вече не се произвежда... Преди време в Олимпия ми пробутаха някакъв, който уж ставал... да де ама не съвзем по-къс е. Ако си на газ и имаш плочка на блока с дроселовата клапа може и да ти свърши работа подобно нещо. Аз съм на метан и кръглата плочка е завряна в самия маркуч и това, което купих ми се подмята сега в килера... да не говорим, че е от доста по-мека гума. Ако намериш нещо подходящо сподели тук, или драсни един ред на лично, че сега моят оригинален маркуч е бандиран със самовулканизираща се лента и изолирбанд, а не ме кефи тая идея...
ОФБ с V6 мотора е с най-здравите дифове, доколкото разбрах от всичко четено до сега, нали? Би трябвало след лек лифт да развърта 33 инчови колелца.Какъв е механизма на включване на предното предаване - първо от бутона на таблото, а после с малкия лост какво - бързи бавни ли?
ОФБ с V6 мотора е с най-здравите дифове, доколкото разбрах от всичко четено до сега, нали? Би трябвало след лек лифт да развърта 33 инчови колелца.Какъв е механизма на включване на предното предаване - първо от бутона на таблото, а после с малкия лост какво - бързи бавни ли?
Колега, да не си убъркал темата?!? Иначе за дифивете преобладава мнението, че са еднакво здрави независимо от двигателя. Обаче имай предвид, че на 3.2 са най-бързите (ако мислиш да използваш от 3,2...). Относно малия лост - превкл. м/у бързи и бавни и това мисля важи за всички фронтери.
п.п. 33" 3.2 ще ги развърта без никакъв проблем, но на Фронтера Б трудно се събират!
Коментар