Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Opel monterey 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    запази си оригиналните брони, за да може да минаваш КАТ, а скоро и ГТП
    Правят ли проблеми колега?

Коментар

Първоначално публикуван от Stg84 Преглед на мнение

Правят ли проблеми колега?
      в КАТ със сигурност, за ГТП май още не, но скоро ще почнат и там.

виж и тази тема

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

в КАТ със сигурност, за ГТП май още не, но скоро ще почнат и там.

виж и тази тема
        В кат нямам работа, но друго е притеснително да не ми правят проблеми при проверка. Къде мога да получа повече информация по въпроса?

Коментар

Проблеми малко вероятно да ти направят при проверка, освен ако не почнеш нещо да се заяждаш.
          Но има друго, при ПТП със сигурност застрахователните ще откажат щета, хубаво е да се знае.
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
            Проблеми малко вероятно да ти направят при проверка, освен ако не почнеш нещо да се заяждаш.
            Но има друго, при ПТП със сигурност застрахователните ще откажат щета, хубаво е да се знае.
            Обмислях вариант и под оригиналните брони да сложа силови и то по скоро отпред, но ще го мисля пак и ще поразпитам как може да се узакони такова нещо... Благодаря за мненията, полезни са ми!

Коментар

Нещо напоследък с много работи съм се нагърбил и време за тоя коптор така и не ми остава. Плащам му застраховки, данъци, винетки, гараж и си стои като паметник. На всичкото отгоре както си стои кротичко е потекъл антифриз в краката на пасажера. Ебаси номера.. мисълта ми е, че ако някой го иска за къси пари да ми пише иначе другата седмица заминава за скрап вижда му се края на проекта.

Коментар

• vasil lazarov
                vasil lazarov коментира
                Редактиране на коментар
                Колега, бях ти писал лично съобщение за джипа. Отговори, ако имаш интерес.

Е хубава работа...6000 за обработка на шаси, нови гуми, аспуси и т.н, и сега за скрап...
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Сондьо, туй малко като любовница да си имаш 😍 първо мъррррр и "уискас", като ти писне от номера и позастарееш, марш мършо мускурлива 🤮 ...... 😂☕

• sonda
                sonda коментира
                Редактиране на коментар
                Е да де, ма хронологично- направил си и силиконови цици, ботокси, кичури, лифтинг на гъза и маникюр...Епа барем поупотреби година -дветри, па тогава...А не -от козметичния салон- та вънка...

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Отвън на кърО щоТ жИнати щЪ прбиЙ кЪт кучИ ако мърсуваш в къщи 😂 Те сега разбрах що Друкмана смени Софето с Филибето ( околовръс) 🤣 .....по темата - няколко пъти съм се отказвал от коли заради "гранд тотал" 😥 Да мила ми е, да вложил съм .....и да вече неможе да е поддържам ( по една или друга причина ) Дано с си намери нов стопанин читав, ама пък ако сложи цена собственика .......🙄

Здравейте колеги, май ще има положително развитие на нещата и кризата на средна възраст премина шефо ще ми предостави за безплатно ползване едно хале 100 квадрата с канал, което трябва да поразчистя от боклуците вътре. Първо да го разчистя и да преместя джипката и ще ви кажа какво съм и намислил Помежду другото на рождения ми ден тази година купих едно бусче Кия преджио 2.5 95 коня иии уж за работа и колкото изкара и като го покарах малко то взе че ми хареса много и хайде и него на пясък, генерации, амортисьори каяба, чисто нови кални гуми и абсолютно пълно обслужване + музичка за 1000 франка 😀 нещо ми става, полудявам по тия кочини мамка му! Мотор 2.5 дериват на мицубиши, окачване много странно отпред май е от някакъв пикап пак на мицубиши( двоен носач с пружина и вътре в нея амортисьор) отзад класика в жанра голяма и дебела пачка ресьори. Според мен има страхотна возия и аз затова си го обикнах.Ще опитам да кача снимки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-585ceca5cea12dc8642d88ed6e3aced1-V.jpg
Прегледи:65
Размер:567.7 КБ
ID:7019369 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250315_005705.jpg
Прегледи:70
Размер:640.1 КБ
ID:7019370 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-3bf0fca0ded792b87729b22d90354f26-V.jpg
Прегледи:66
Размер:577.9 КБ
ID:7019371 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-3bf0fca0ded792b87729b22d90354f26-V.jpg
Размер:577.9 КБ
ID:7019372 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-7de7863c3c0e1d034982f903155124be-V.jpg
Размер:641.1 КБ
ID:7019373 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-b3195245cb3eb21eedb1a09f12985ae2-V.jpg
Прегледи:64
Размер:642.2 КБ
ID:7019374

Коментар

Това е първата кола дето купувам суха като барут и без капка масло от никъде. За 8к километра съм долял 250мл. И то от скука,можеше и без да доливам..мотора е часовник и върви по добре от лагуна 1.8 бензин 90 коня ( в безупречно състояние ) и колкото и чудно да е ( аз също не го очаквах) с кротко каране баща ми между Габрово и Търново го сваля на 6.2, аз на около 7 няма никви екстри което за мен е плюс, нито абс, нито айрбег, само две копчета на таблото ел стъкла и радио! едно нещо обаче адски много ми харесва в корееца и това са спирачките. БРУТАЛНИ! Толкова преоразмерена спирачна система не бях виждал с моя скромен опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X