Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за катализатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за катализатор

Благодаря за инфото.Казваш с тръба няма ядове,а рева на мотора как е?Моя двигател е същия C20NE.A какво ли е с не работещ и запушен катализатор,сигурно мощноста пада с 30%.
    Последно редактирано от drjanton; 28-05-09, 14:17.
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Почти без промняна. Едва ли ще откриеш голяма разлика. Или някакво разлика в шума. Все пак катализатора малко или много заглушава звука, но на този модел явно задното гърне играе ролята на заглушител.
      Казвам ти го, защото имах кадет с двигател C20XE (това е 16V мотора) и при него шумозаглушетеля беше катализатора. НО и при него нямаше проблем с тръба. ПРосто беше малко по шумен ама на него си му и отиваше При C20NE почти не се променя звука.

Някои коли при запушен катализатор не могат да вдигнат повече от 70 км/ч. Сам направи сметка колко пада мощтостта А за разхода да не говорим.
      Последно редактирано от maxxx; 28-05-09, 14:24.

Коментар

Вече съм с тръба на мястото на катализатора,няма никакви проблеми със шума,компа,ланда сонда и др.Динамиката на мотора е доста по добра.Разхода още незная как е.Стария катализатор го запазих,че знае ли човек какви времена ще дойдат.

Коментар

Радвам се, че и при тебе е станало безпроблемно махането на катализатора. Не съм те подвел

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
            Радвам се, че и при тебе е станало безпроблемно махането на катализатора. Не съм те подвел
            Не,не си ме подвел Благодаря.Даже според мен няма разлика в шума,а върви доста по добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X