Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден диф на ОФА КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преден диф на ОФА КБ

Най-вероятно първо се е отчупило парче от пиньона, влязло е в касетата и я е блокирало. От там всичко е станало на сол..... Ама за да се счупи пиньона сигурно е бил доста голям луфта и е ударил зъб в зъб на короната. Огледай ги хубаво и кажи дали има белези от такъв удар. Може и хубави снимки ако имаш да качиш за да го огледаме.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Направих 2 бързи снимки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:262.4 КБ
ID:5101883 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:159.6 КБ
ID:5101884
      Светът на Владо

Коментар

Аз ти казах каде е проблемчето да спиш спокойно Такива снимки имам много мога да ти заема някоя.Поздрави и газ хич да не ти пука.Имаш да наваксваш
        sigpic

Коментар

Айдеее с Евгени turboto станахте двама!!!Ами нормално ..... джипа в гаража ... не се чупи!Успех с новия диф!!!

Коментар

Тези дни ще правя тестове на макс Мисля да подготвя 2-ри резервен диф... като се счупи да съм готов за смяна
            Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
              Аз ти казах каде е проблемчето ....
              Е добре де, кажи го на всички, така и така имаш богат опит с чупенето на предни дифове.... Може да спестиш на някого некой лев ...
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Е добре де, кажи го на всички, така и така имаш богат опит с чупенето на предни дифове.... Може да спестиш на някого некой лев ...
                Чупят се сателитите и планетите. А за чупенето е ясно... Яко газ, подскоци (превърта колелото) и при преземяване... така и за го счупих
                Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Най голямия проблем става в качване по голям накло с много тяга на мотора.Когато джипа излиза не трябва да се оставя да развърта предните гуми във въздуха.От това се чупят най много.Един единствен съм счупил при теглене на затънали джипове.Бяха ги завързали 2 бр един зад друг.Не видях въжето и ги напънах.Изкарах ги ,но резолтата е диф.Иначе съм с 5бр зад гърбъ.
                  sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    Чупят се сателитите и планетите. А за чупенето е ясно... Яко газ, подскоци (превърта колелото) и при преземяване... така и за го счупих
                    Ааа, ясно...То това е класика.... Голям въртящ момент в комбинация с големи гуми и внезапно огромно натоварване.... Малко са дифовете, дето биха издържали .....
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Извинявам се за тъпия въпрос, ама как се вадят полуоските от каретата ? Че и аз съм на тоя етап, пък не смея да прилагам сила

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                      Предния диф вече е долу. Благодарности на Евгени, който беше постоянния телефонен жокер. Свалянето отне около 5-6 часа (много ръжда по болтовете). Днес ще го отворим, за да видим какви са щетите и как ще ги ремонтираме.

[ATTACH]87063[/ATTACH] [ATTACH]87064[/ATTACH] [ATTACH]87065[/ATTACH]
                      [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
                      [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ss7 Преглед на мнение
                        Извинявам се за тъпия въпрос, ама как се вадят полуоските от каретата ? Че и аз съм на тоя етап, пък не смея да прилагам сила
                        Не прилагай сила! В 1-вото каре има втрешена загерка, една като ламаринена е. Изваждаш и полуоската се освобождава. Трудно се вижда... но е там
                        Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X