Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден диф на ОФА КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преден диф на ОФА КБ

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Не че ще ти помогна , ама за обща култура да ми кажеш, че не разбрах строшени зъби ли има, или оси, или нещо по корпуса Не се срами, пусни и една-две снимчици да се ограмотя
    Още не е свален. Тези дни ще го свалим и ще пусна снимки. Иначе се виждат счупени зъби като се ортворят пробките за маслото.
    Светът на Владо

Коментар

Проблема е в касетата.Взимай къфто има и сменяй само касетата.Твоя пиньон и корона си остават твойте.Ако не намериш звъни ми.Аз съм счупил 4 бр.Хич да не ти пука.0887820628
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
        Проблема е в касетата.Взимай къфто има и сменяй само касетата.Твоя пиньон и корона си остават твойте.Ако не намериш звъни ми.Аз съм счупил 4 бр.Хич да не ти пука.0887820628
        Ще съм благодарен ако подложиш едно рамо
        Светът на Владо

Коментар

Безкрайни благодарности на колегата Евгени!!! Уреди ме с нужното за ремонта
          Светът на Владо

Коментар

Здравейте, няма да казвам "честито" докато не се похвалиш че работи, но стискам палци да стегнеш фронтерата
            ОФА 2.0 Спорт "96
            Боян 0898642831

Коментар

Надявам се скоро да се похваля с ремонтирана Фронтера Колко масло събира предния диф, за да знам колко да купя?
              Последно редактирано от maxxx; 14-04-09, 08:55.
              Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                що се отнася до спора ви ако мога да смятам-скорости-2.95 + раздатка-1.45 +заден диф-2.3 -преден диф 1.7 като теглим калема се получава 8.4 ,и това е без да остава нищо по шприца , маркуча и ако смятаме че шишетата съдържат точно по 1000 милилитра , значи грубата сметка със фирата надхвърля 9 оки ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,повечето масла които се продават във българия са стандартно по 948 милилитра-една пинта
                Това намерих дано помогне от доста стара тема е, но те диференциалите са същите
                ОФА 2.0 Спорт "96
                Боян 0898642831

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                  Надявам се скоро да се похваля с ремонтирана Фронтера Колко масло събира редния диф, за да знам колко да купя?
                  Литър.За моята купих 3л.,1,9 събира задния,налях и в предния и ми остана около стотина милилитра в тубата.Ако не протече от контролноналивната пробка след литъра,може да ти потрябват 50-на милилитра.Загуба в шприца ако е електрически и т.н.

Коментар

Благодаря!
                    Светът на Владо

Коментар

Безкрай благодарности на Евгени!!! Вече имам диференциал! Сега остава да демонтирам стария и монтирам новия Като сваля стария ще щракна снимки и ще ги пусна тук. Явно се оказва, че предния диф си е консуматив
                      Светът на Владо

Коментар

За нищо колега.Ако караш по разумно няма да ти се налага вече .Ама това с разумното май няма да стане.Газ и хич да не ти пука.Нали видя камарата от предни дифове,това всичко е от разумно каране. Поздрави.
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                          За нищо колега.Ако караш по разумно няма да ти се налага вече .Ама това с разумното май няма да стане.Газ и хич да не ти пука.Нали видя камарата от предни дифове,това всичко е от разумно каране. Поздрави.
                          Ха-ха... Това с разумното каране го практикувам, ама само по асфалта, където е опасно не само за машината, а и за пътниците в нея...
                          Светът на Владо

Коментар

Предния диф вече е долу. Благодарности на Евгени, който беше постоянния телефонен жокер. Свалянето отне около 5-6 часа (много ръжда по болтовете). Днес ще го отворим, за да видим какви са щетите и как ще ги ремонтираме.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:146.3 КБ
ID:5101843 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:177.5 КБ
ID:5101844 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:168.9 КБ
ID:5101845
                            Светът на Владо

Коментар

Извън темата.
                              Владо ми се обади да проверя цената и евентуално дали може да се намерят нови.
                              Има,но....цена около 1800 лева и само произведено от GM.
                              Влади успех!

Коментар

Мерси за помощта на всички! Диф-а е сменен, тестван и всичко е 6. Направил съм снимки на счупения диф. Малко по-късно ще ги кача.

Всичките 4 зъбни колела (планети и сателити) са счупени, пиньонът и той счупен, само короната е непокътната.
                                Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X