Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера 2.2 RS - 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фронтера 2.2 RS - 2000г.

"Вече" - откакто смених термостата и датчика. Последващи интирвенции няма. Утре се надявам да намеря къде да направя теста и ще пиша.

Не се наблюдава бълбукане и каквото и да е покачване на водата в разширитилния съд. Освен разширителния съд съм проверявал и с отваряне на капачката на радиатора - отново никакви проблеми.

Коментар

В такъв случай си потърси добър електричар. Вероятно става въпрос за лоши връзки или прословутия проблем с таблото на ОФБ.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Колегата Куздов е прав а и аз още от самото начало на темата ти казах оправи си първо таблото и тогава търси причината другаде защото тези табла на Фронтера Б са известни със свойте мизерии и стрелката може да ти играе точно от това.
        Аз преди да си оправя моето табло не ми намаляваше нафтата в резервуара и според стрелката Фронтерката ми беше перпето мобиле и се движеше без да гори нищо От както си оправих таблото почна да гори и още се чудя дали трябваше да го оправям
        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          В такъв случай си потърси добър електричар. Вероятно става въпрос за лоши връзки или прословутия проблем с таблото на ОФБ.
          Проблема не е в таблото,моята загряваше по същия начин проверих таблото но беше наред.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav.iordanov.1 Преглед на мнение
            Проблема не е в таблото,моята загряваше по същия начин проверих таблото но беше наред.
            Първоначално публикуван от Onassis Преглед на мнение
            ...... Не се наблюдава бълбукане и каквото и да е покачване на водата в разширитилния съд. Освен разширителния съд съм проверявал и с отваряне на капачката на радиатора - отново никакви проблеми.
            Да, ама неговата реално не грее, само се преструва....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

В сервиза на Опел в кв. Люлин - София ми разправят, че било нормално да загрява така, това било дефект на този модел. След няколко дни отивам в другия сервиз в Младост , там директно ме съветваха да продавам колата.
              Никои от майсторите незнаеха какво да направят,само даваха предложения да сменям разни датчици, ако не се оправи други датчици по стотина лева.
              Реших да не си правя експерименти с джипката, минал съм около 30 000 км от които половината градско в София без проблеми.

Коментар

Аз когато ми се появи проблема бях в Опел-Бояна. Там се кълнат и сега, след като сменихме датчика и термостата, че загряването не е проблем. Накарах ги дори да се обадят в Германия - от там също потвърдиха, че всичко е наред.

Абе така ще си ги караме и това е, дано нямаме проблеми .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X