Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с чисто нов съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с чисто нов съединител

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
    Връщай при майстора.
    То ако е майстор досега да е изваден и да е решен проблема.
    искаш да кажеш че трябва да го замени с друг комплект ли

Коментар

Всеки майстор ако е такъв дава гаранция за работата си.

Коментар

Дебел феродов диск,1-1,5 мм повече стигат да ти побелее главата.Махни постелката и пробвай със зверско натискане да включиш на тихи обороти.Ако успееш-ще се пришлайфа след 1500-2000км,дотогава с двойно амбрииране при възходящи скорости и междинна газ при низходящи.Ако още първата стъпка не сработи-кутията долу и замерване на феродовия диск.Мога да потърся впоследствие колко е ориганалната дебелина или някой колега да сподели ако данните му са подръка.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Дебел феродов диск,1-1,5 мм повече стигат да ти побелее главата.Махни постелката и пробвай със зверско натискане да включиш на тихи обороти.Ако успееш-ще се пришлайфа след 1500-2000км,дотогава с двойно амбрииране при възходящи скорости и междинна газ при низходящи.Ако още първата стъпка не сработи-кутията долу и замерване на феродовия диск.Мога да потърся впоследствие колко е ориганалната дебелина или някой колега да сподели ако данните му са подръка.
          пробвах и това но не става втора влиза оле мале зорлем но останалите не задна хърка

Коментар

Да не би да ти връща течност някоя от помпите /особено горната при педала/ и да не товари достатъчно акс.лагер ... вдигни мокета и търси теч?Питай си майстора да не "удрял" с чука по вилката на лагера и случайно да я е изкривил?
            Колега,преди да смениш стария притескател - как чувстваше педала /мек или твърд/,а сега?...Опиши разликата!?..

Коментар

Здравей колега.Каквото и да си пишем ,ще е напразно без да се свалят отново,но една мисьл ми идва ,че може да е обьрнат феродовия диск ,но това е само идея.Лук е доста добра фирма и аномалий в дебелината са почти абсурдни,ако си уверен ,че всичко е поставено както трябва опитай на полусьединител с припльзване за да припасне феродовия диск кьм маховика.Успех!

Коментар

здравеите ,имам сервиз проблема е99% от самия притискател имал сам 4 случая с притискатели luk които са дефекни избягваите да слагате такива единствено sachs но и там има уловка гледаите да не е рециклиран тои си личи

Коментар

и да допълня какъв е този маистор които ти е дал колата без да отделя съединителя ти платилиму?аз свалях ск. кутии за мояа сметка, клиента не е виновен 4е не отделя......

Коментар

Колега на 90% съм убеден че феродовия е наобратно! Аз брах доста ядове със съединител (моя се разпадна) преди да се случи тоталния проблем имах моменти на такова "затягане" които решавах с изгасяне на двигатея вкючване на 1-ва палене и пускане на съединитвла при натисната спирачка Системата работеше до един момент. Когато смених моя, естествено беше в неподходящ момент, го занесох да ми наковат ново феродо което беше с 1,8мм по дебело от това което дават по каталог за моята, проблема е че първите 2К км трябваше да внимавам да не ми се е завряла стелката под педала. При теб 2-а вкл. понеже е със синхронизатор а 1-а не съм сигурен че има! иди при въпросния майстор да си направи труда да свали всичко и да отстрани проблема защото така не само че не е редно ми е и нелоялно (ти все пак си клиент който си е дал парите за нещо което не е получил) Както описваш проблема ми се струва че грешката си е точно на майстора
                    Успех и пиши да знаем какво е станало
                    Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Колега,пробвай да стартираш ДВГ на скорост и натиснат педал на съединителя.Ако увлича,опитай с припомпване на педала и отново направи проба.Ако не увлича и всичко ти изглежда ОК ... подръж педала натиснат за известно време.Пиши какво точно се случва..
                      Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        Да не би да ти връща течност някоя от помпите /особено горната при педала/ и да не товари достатъчно акс.лагер ... вдигни мокета и търси теч?Питай си майстора да не "удрял" с чука по вилката на лагера и случайно да я е изкривил?
                        Колега,преди да смениш стария притескател - как чувстваше педала /мек или твърд/,а сега?...Опиши разликата!?..
                        Преди ремонта губеше малко течност(около да кажем 5гр на 200км)а педала си беше нормален само дето боксуваше. Като го свалихме (съединителя) няма да ти казвам в какво състояние беше абе с една дума тая кола са я карали КАРУЦАРИ преди мене но ще я оправя де ще е мъка но ще стане и с ваша помощ разбира се.Абе трябваше направо при Лозан да ходя ама вече беше разглобена

Коментар

аиде отивам да видя кво става и как ще става пак ще пиша после .БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МНЕНИЯТА.

Коментар

САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ.Проблема се оказа в чисто новия съединител. Какато казаха колегите феродото на диска беше по дебело и след смяна с друг съединител проблема се оправи . Така че ако на някой неук(като мен )му се случи да знае откаде може да идва проблема.

Коментар

Здравеите колеги.Смених наскоро съединителя на опел фронтера 94г 2300куб td какво се оказа веднага след смяната. Първо като работи двигателя изобщо не може да включиш на скорост(при неработещ двигател този проблем го няма).Иначе педала отделя нормално имам и уверението намайсторa чe e oбезвъздушен правилно . МОЛЯ за савет от какво може да е това и как да се справя с този проблем.
                              този проблем стана изведнъж оставих я пред нас и след това като я запалих няпаше съеденител майстора ми каза че няма проблеми с помпите сменихме целияш съеденител но не се оправи моля эа помощ карах я само 3 дни а до сега съм хвърлил по нея около 700лв и още е в сервиэ
                              Последно редактирано от fanatic; 10-03-09, 08:36.

Коментар

Абе да ти кажа от маистор до маистор разлика от тук до небето.почeти малко колегите сигурно са писали нешто а пак след като почетеш ще знаеш повече от майстора пък и време ако имаш... ако си от софия имате маистор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X