Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за фронтера наутилус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: вапрос за фронтера наутилус

2.3 турбо-дизел с интеркулър 99 к.с. мощност. Стар, супер стар двигател на опел още останал от опел рекорд с някой подобрения: помпа, тубрина, интеркулър, които са му увеличили базовата мощност с близо 50% до 99 к.с. Сравнително тромав, бавно се развърта, и слаб за голямото купе и двойно предаване на фронтерата. Като цяло много здрав, с нисък разход на нафта и некапризен агрегат. Типичен дефект на помпата там където влиза рейката уплътнението "не държи" тече нафта, дърпа въздух и пали трудно, след доста въртене на стартера.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
      Тя жипката с десен волан ли е?
      Да колега, вижда се на снимките ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

с десен волан е.изглежда прилично.само кадето като е студен мотора е по шумна и след минута затихва.баштата много я хареса и мисля да му я купя за подарак.споделете какво трябва да се гледа наи важно аз не разбирам много тарся 4овек които е по напред с материала.всякакви мнениа са добре дошли.благодаря.
        намерих на клавиатурата каде са ш-и-ч

Коментар

Мисля че ще изядеш дръвцето с този дизел.Пращал съм в Англия на оглед хора поне 10 пъти.Във 8 случая са кенефчета.Или взимаи бензин или по новата ФрОнтера,така или иначе вече си там.Не бързай щот после ще ти излезне солена.Има доста важни неща за гледане при оглед,и ти трябва някой който има понятие.УСПЕХ.
          sigpic

Коментар

благодаря.спрял сам се на няколко фронтери.щте взимам някои.

Коментар

До: Въпрос за фронтера наутилус

Обърни внимание на правописа си. Обидно е да четеш писания на полубългарски. Друг въпрос ако не ни вземаш насериозно или ни мислиш за малоумници.
              Използвай "щ" а не "шт", точки, главни букви и т.н. На мен ми е обидно да чета постове написани неграмотно.

Коментар

Да вече го направих ако не си видял още на предишната страница помолиха ме учтиво и го направих.Чети преди да напишеш нешто.Аиде лек ден.

Коментар

Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнение
                  Да вече го направих ако не си видял още на предишната страница помолиха ме учтиво и го направих.Чети преди да напишеш нешто.Аиде лек ден.

Пича явно толкова си може. Но пък борави с компютър, значи има надежда. Само да разграничи чатенето от писането на кирилица и е готов! Според мен това не е фатално стига да спазва добрия тон и да не пише глупости. А освен това е видно, че полага усилия. Всички си имаме кусури, малко повече търпимост няма да ни навреди .

Поздрави!
                  Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    2.3 турбо-дизел с интеркулър 99 к.с. мощност. Стар, супер стар двигател на опел още останал от опел рекорд с някой подобрения: помпа, тубрина, интеркулър, които са му увеличили базовата мощност с близо 50% до 99 к.с. Сравнително тромав, бавно се развърта, и слаб за голямото купе и двойно предаване на фронтерата. Като цяло много здрав, с нисък разход на нафта и некапризен агрегат. Типичен дефект на помпата там където влиза рейката уплътнението "не държи" тече нафта, дърпа въздух и пали трудно, след доста въртене на стартера.
                    С всичко написано съм съгласен, освен с бавното развъртане, тромавостта и недостатъчната мощност ... Ако ще се състезаваш си прав, но за леки разходки с тук-там хард елементи си е супер .... И разхода му е почти като на лека кола.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Благодаря на всички за изчерпателните отговори и по специално на Kuzdov.Още не сам купил 4x4 но скоро щте купя, че бащата дава зор.Иска frontera и това е.Като взема някоя щте пиша.

Коментар

Тази е поредната обява която чета за такава фронтера може би 7-ма.Не се сещам продавачите ли си измислят такав модел на Фронтера.Вижте линка.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнение
                          Тази е поредната обява която чета за такава фронтера може би 7-ма.Не се сещам продавачите ли си измислят такав модел на Фронтера.Вижте линка.
                          Абе ти едно си знаеш едно си баеш. Ако се беше поинтересувал и попрочел щеше да знаеш. Ако това ще те успокои има и Фронтера "Аризона" и Фронтера "Спорт" и Фронтера "Уикенд". Това са само комплектации на модела не са различни модели. Наутилиус явно е същото нещо но за Англия. Просто въпрос на различни "екстри" монтирани в конкретната модификация.
                          no signature no problems

Коментар

Не пиша тук за да дразня някого.Просто попитах за информациа. Поинтересувах се доста само да поясня,и разбрах достатачно.Срещу символична сума от Vauxhall щте ми изпратят пакет с цялата информациа за модела,коѝто се произвежда между 1/05/1994 и 1/10/1994.Лека вечер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X