Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за фронтера наутилус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за фронтера наутилус

някои има ли информациа за фронтера наутилус 2260сс турбо дизел с какав двигател са на исузу или опел? благодаря предварително.

До: вапрос за фронтера наутилус

Наутилус не беше ли подводница?
    За пръв път чувам за такава фронтера.Иначе 2.3Д на фронтера си е опелски мотор.
    BMW X6

Коментар

има такав модел фронтера в западна европа в бг може и да няма а ине4е и под вода може да върви трябва да пробвам
      Прикачени файлове

Коментар

Според мен това е лепенка която предния собственик си е залепил, а не е оригинална.Виждал съм на същото място да пише 'Animal'но не ми се вярва това да е модела
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN Това не е модел на Опел,сигурно е нещо като лепенка,защото няма и не съм чувала за такъв модел.То е очевидно,прочети това за Наутилус-подводница е

Коментар

Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнение
            има такав модел фронтера в западна европа в бг може и да няма а ине4е и под вода може да върви трябва да пробвам
            Недей пробвай че ще стане проблем.Това си е нормална фронтера.Такъв модел няма.
            sigpic

Коментар

Колега,пробваи я и ако върви под вода значи модела и наистина е Наутилус

Коментар

някои има ли информациа за фронтера наутилус 2260сс турбо дизел с какав двигател са на исузу или опел? благодаря предварително.
                Хихи аз пък имам Фронтера Fanatic модификация Calmini щото имам такива лепенки на фронтерата.

Няма такава фронтера. А двигателя си е Опел 2.3 дизел. Съвсем нормален като на всички други Опели
                no signature no problems

Коментар

сега,не сам тук да се заяждам просто не разбирам и искам савет ако някои може да помогне ок ако не здраве да е,та така искам да купя тази фронтера и собственика се калне 4е е мотора е на исузу 6те прика4а снимка на мотора и които знае нека да помогне благодаря ви за отли4ните познания.
                  Прикачени файлове

Коментар

Колега .... тоя двигател е Исузу, толкова, колкото Фронтито е Наутилус ...
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

сега,не сам тук да се заяждам просто не разбирам и искам савет ако някои може да помогне ок ако не здраве да е,та така искам да купя тази фронтера и собственика се калне 4е е мотора е на исузу 6те прика4а снимка на мотора и които знае нека да помогне благодаря ви за отли4ните познания.
                      Колега,да ме прощаваш,ама грам желание нямаш да попрочетеш нещичко за интересуващата те "жипка" и искаш всичко сдъвкано.Лошо от твоята камбанария няма,помисли с тези познания колко е голям процента да си купиш някой таралясник/Ако и да е лъскав/ и после да хвърлиш маса пари да го вкараш в строя.
                      Четенето/и запомнянето/помагат,повярвай...
                      Конкретно:
                      Никога е нямало модификация от тази фамилия джипове с наименование на какъвто и да било плавателен съд.Аз пробвах в един гюрлюк и правих клапани с тенденция и за биела-не става за подводница,значи и името/онова,подводничарското/ не му ходи...
                      Мотора на Исузу е 2.8,2.3 си е чист Опел-не е болка за умиране,но с твоята компетенция/без да те засегна/ при огледа ползвай специалист или я закарай в сервиз със специфична квалификация по ремонт и поддръжка на джипове и дизелови агрегати.
                      Успех с четенето!

Коментар

Наутилус е вид животинка и после подводница. Все пак.

Иначе, все още има хора, които ругаят интернет-доставчика си, че в някой форум по света не им отговарят. Човекът си плаща за интернета, все пак.

Коментар

благодарянаистина не сам запознат с фронтерите 6те послу6ам саветите и 6те взема някои разбира4 с мен за огледа . двигателя като е студен е малко по 6умен за около минута и после отихва.кажете мнения по вапроса благодаря предварително

Коментар

благодарянаистина не сам запознат с фронтерите 6те послу6ам саветите и 6те взема някои разбира4 с мен за огледа . двигателя като е студен е малко по 6умен за около минута и после отихва.кажете мнения по вапроса благодаря предварително
                            Моля те занапред използвай "Ш" и "Ч" вместо 6 и 4.
                            no signature no problems

Коментар

Колега,тоя Наутилус си е чист опел.Кажи на собственика да не се калне,че е Исузу.Тя жипката с десен волан ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X