някои има ли информациа за фронтера наутилус 2260сс турбо дизел с какав двигател са на исузу или опел? благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за фронтера наутилус
Свий
X
-
До: вапрос за фронтера наутилус
Според мен това е лепенка която предния собственик си е залепил, а не е оригинална.Виждал съм на същото място да пише 'Animal'но не ми се вярва това да е моделаПриятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
-
http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN Това не е модел на Опел,сигурно е нещо като лепенка,защото няма и не съм чувала за такъв модел.То е очевидно,прочети това за Наутилус-подводница е
Коментар
-
Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнениеима такав модел фронтера в западна европа в бг може и да няма а ине4е и под вода може да върви трябва да пробвам.Това си е нормална фронтера.Такъв модел няма.
sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнениенякои има ли информациа за фронтера наутилус 2260сс турбо дизел с какав двигател са на исузу или опел? благодаря предварително.щото имам такива лепенки на фронтерата.
Няма такава фронтера. А двигателя си е Опел 2.3 дизел. Съвсем нормален като на всички други Опелиno signature no problems
Коментар
-
сега,не сам тук да се заяждам просто не разбирам и искам савет ако някои може да помогне ок ако не здраве да е,та така искам да купя тази фронтера и собственика се калне 4е е мотора е на исузу 6те прика4а снимка на мотора и които знае нека да помогне благодаря ви за отли4ните познания.
Коментар
-
Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнениесега,не сам тук да се заяждам просто не разбирам и искам савет ако някои може да помогне ок ако не здраве да е,та така искам да купя тази фронтера и собственика се калне 4е е мотора е на исузу 6те прика4а снимка на мотора и които знае нека да помогне благодаря ви за отли4ните познания.
Четенето/и запомнянето/помагат,повярвай...
Конкретно:
Никога е нямало модификация от тази фамилия джипове с наименование на какъвто и да било плавателен съд.Аз пробвах в един гюрлюк и правих клапани с тенденция и за биела-не става за подводница,значи и името/онова,подводничарското/ не му ходи...
Мотора на Исузу е 2.8,2.3 си е чист Опел-не е болка за умиране,но с твоята компетенция/без да те засегна/ при огледа ползвай специалист или я закарай в сервиз със специфична квалификация по ремонт и поддръжка на джипове и дизелови агрегати.
Успех с четенето!
Коментар
-
Наутилус е вид животинка и после подводница. Все пак.
Иначе, все още има хора, които ругаят интернет-доставчика си, че в някой форум по света не им отговарят. Човекът си плаща за интернета, все пак.
Коментар
-
Първоначално публикуван от osmokokeres Преглед на мнениеблагодарянаистина не сам запознат с фронтерите 6те послу6ам саветите и 6те взема някои разбира4 с мен за огледа . двигателя като е студен е малко по 6умен за около минута и после отихва.кажете мнения по вапроса благодаря предварително
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар