Обява

Свий
Няма добавени обяви.

много неразбираемо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: много неразбираемо

Първоначално публикуван от ppanito Преглед на мнение
    Ами вече два дни карам така и мисля че въздуха
    до сега трябваше да излезе.Колкото до
    спукан мъркуч не ми се вярва защото
    трябва да пали трудно и тн.Утре
    съм на комп. диагностика и ще пиша!!!

Ще чакаме резултатите!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
      Какво ще се случи?
      Вече не помня, но мой познат така обикаля магазините за авточасти със свален филтър и после май дебитомера замина, несъм сигурен но имаше проблеми.

Коментар

Колега,най вероятно не може да се обезвъдуши добре системата.И аз имах същият проблем,но го реших,като замених оригиналният филтър с фордов(транзит).На него дори си има вграден инжектор за подкачване и обезвъздушаване на горивото.

Коментар

Вслушай се в мнението на lubomuzzi. Човеака ти казва от опит, което е най-важното. На компютърната диагностика няма да могат да ти кажат дали има въздух във нафтовия филтър. Аз лично първо бих обезвъздушил системата. Брал съм същите ядове с италиански дизел при кофти филтър. Ушким трябваше да се самообезвъздуши, но не се получи.
          Все пак ти желая успех разбира се и по-бързо оправяне на проблема.

Коментар

Не ми прилича на проблем по горивната система. Провери да не си измъкнал някой вакуум или пък да е бил напукан и като си ги ровил да се е сцепил до щуцера.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

И при мен след смяна на гор. филтър се получи "забиване" ДВГ,оказа се че филтъра не е за тези кубици на мотора!След поставяне на правилния филтър всичко си дойде на място!Просто не стига гориво!Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Не ми прилича на проблем по горивната система. Провери да не си измъкнал някой вакуум или пък да е бил напукан и като си ги ровил да се е сцепил до щуцера.
                Много си прав колега така става когато се спука или скъса маркучето за вакума към турбото .То е закачено на самият вакум на турбината

Коментар

Много си прав колега така става когато се спука или скъса маркучето за вакума към турбото .То е закачено на самият вакум на турбината
                  Ще ни "светнеш" ли, какво точно става?

п.п. за какво служи този клапан?

Коментар

Служи за това, че, ако вкараш много обороти от направеното налягане на турбото се задейства тоя клапан и затваря топлата част като така не се позволява вдигане на много високо налягане (като изпуска част от него) на турбото и съответно появата на повреда...най-често спукано турбо.
                    Последно редактирано от otv; 30-01-09, 10:06.

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                      Ще ни "светнеш" ли, какво точно става?

п.п. за какво служи този клапан?
                      Нарича се байпас. В нормално, неработно положение е отворен. Когато запалиш мотора, вакуумът издърпва мембраната и клапанът се затваря. Турбото работи с пълна мощност в зависимост от скоростта на изгорелите газове. При достигане на определено налягане, автоматиката сработва и затваря клапана на вакуумната тръбичка към турбото. Байпасът се отваря и част от изгорелите газове заобикалят лопатките и турбото намалява оборотите си, като съответно пада и налягането в системата. Това е ....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X