Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгряване на огледала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Подгряване на огледала

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Колега и аз съм с Фронтера А къса база 96г. На лявата врата има джойстик за настройка на огледалата, под него едно копче да ги сменяш ляво и дясно огледало и едно малко бутонче до копчето или под него, като го натиснеш светва оранжев светодиод...Според инструкцията която имам (ПДФ на руски) от там се включва подгряването на огледалата (не съм го пробвал, понеже я купих пролетта тази година) Дано да съм бил полезен.....
    Колега,аз имам същата Фронтера,но 94г.Със същото бутонче заедно с огледалата се размразяват и пръскалките на огледалата.

Коментар

От: До: Подгряване на огледала

Първоначално публикуван от tomil Преглед на мнение
      Колега,аз имам същата Фронтера,но 94г.Със същото бутонче заедно с огледалата се размразяват и пръскалките на огледалата.
      Да не става въпрос за фаровете, понеже моята няма пръскалки за тях?Или за обзорното стъкло?

Коментар

От: Подгряване на огледала

Боян вероятно е имал предвид пръскалките на стъклата.

Коментар

Малко извън темата:
          В момента при мен има една щуротия която прилича на стандартното отпление за задно стъкло но е на 220В и е предназначено за дома.Представлява прозрачно фолио върху което са отпечатани пистите (видимо по-дебели-около1см.) и се предлагало в 100В/Ч и в 200В/Ч.Фолиото можеш да си сгъваш на руло и на практика да го ковнеш навсякъде-зад гардероб,зад картина,под килима ,на тавана.Има "ножички" нарисувани през около 30см.Пуснах го топли ама не съм замерял колко харчи наистина .Пробвах по тъпия начин дали удря ток по главните (приличат на медни ) надлъжни писти-не удря.В брошурата пише че било хай-тек-нано-турбо-хипер-силвър-поуър-платинум-греен-еко.....Звъннах във фирмата и ми обясниха че с 1м (не разбрах линеен или кв.м. )от това 200В/ч може да отопляваш около 10кв.м.Някой да се е сблъсквал,да има или да е чул нещо?Гледах подобно нещо по Дискавъри но то беше като фотосоларен панел а не за отопление
          Последно редактирано от //Радо//; 08-10-10, 22:00.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнение
            Малко извън темата:
            В момента при мен има една щуротия която прилича на стандартното отпление за задно стъкло но е на 220В и е предназначено за дома.Представлява прозрачно фолио върху което са отпечатани пистите (видимо по-дебели-около1см.) и се предлагало в 100В/Ч и в 200В/Ч.Фолиото можеш да си сгъваш на руло и на практика да го ковнеш навсякъде-зад гардероб,зад картина,под килима ,на тавана.Има "ножички" нарисувани през около 30см.Пуснах го топли ама не съм замерял колко харчи наистина .Пробвах по тъпия начин дали удря ток по главните (приличат на медни ) надлъжни писти-не удря.В брошурата пише че било хай-тек-нано-турбо-хипер-силвър-поуър-платинум-греен-еко.....Звъннах във фирмата и ми обясниха че с 1м (не разбрах линеен или кв.м. )от това 200В/ч може да отопляваш около 10кв.м.Някой да се е сблъсквал,да има или да е чул нещо?Гледах подобно нещо по Дискавъри но то беше като фотосоларен панел а не за отопление
            Имаме няколко такива в службата, колега взе едно да го пробва вкъщи миналата зима. Включил го и го поставил върху маса със стъклен плот и на сутринта вече имал маса без плот..... А иначе отоплява прилично.
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Става въпрос за пръскалките на челното стъкло.Много се извинявам за досадната грешка.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X