Фронтера А КБ,2.0 бензин 1997г.Въпроса ми е,има ли функция подгряване на страничните огледала.Копчето е само едно,но дали включва само реотаните на задното стъкло или и огледалата?Пипах с ръка като че ли не се усеща топлина,а пък капките дъжд изсъхват.Някой ако е в течение,моля да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подгряване на огледала
Свий
X
-
До: Подгряване на огледала
Колега и аз съм с Фронтера А къса база 96г. На лявата врата има джойстик за настройка на огледалата, под него едно копче да ги сменяш ляво и дясно огледало и едно малко бутонче до копчето или под него, като го натиснеш светва оранжев светодиод...Според инструкцията която имам (ПДФ на руски) от там се включва подгряването на огледалата (не съм го пробвал, понеже я купих пролетта тази година) Дано да съм бил полезен.....
-
Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнениеФронтера А КБ,2.0 бензин 1997г.Въпроса ми е,има ли функция подгряване на страничните огледала.Копчето е само едно,но дали включва само реотаните на задното стъкло или и огледалата?Пипах с ръка като че ли не се усеща топлина,а пък капките дъжд изсъхват.Някой ако е в течение,моля да сподели.
При Гранд Черокито , като включиш подгр. на задното стъкло, се подгряват и огледалата.
Успех!________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеКолега и аз съм с Фронтера А къса база 96г. На лявата врата има джойстик за настройка на огледалата, под него едно копче да ги сменяш ляво и дясно огледало и едно малко бутонче до копчето или под него, като го натиснеш светва оранжев светодиод...Според инструкцията която имам (ПДФ на руски) от там се включва подгряването на огледалата (не съм го пробвал, понеже я купих пролетта тази година) Дано да съм бил полезен.....Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеВиж в ъгъла на външното огледало дали има знак за подгряване /както е знака за задното стъкло/.
При Гранд Черокито , като включиш подгр. на задното стъкло, се подгряват и огледалата.
Успех!Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.
Коментар
-
На "Астра" 2005 г. отоплението на огледалата се включва заедно с отоплението на задното стъкло /от един и същи бутон/. Огледалата нямат знак за подгряване върху тях. Струва ми се, че отоплителите имат някаква защита /по време мисля/ и изключват сами /ако и при тебе е така да не помислиш, че са се повредили/.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеКолега и аз съм с Фронтера А къса база 96г. На лявата врата има джойстик за настройка на огледалата, под него едно копче да ги сменяш ляво и дясно огледало и едно малко бутонче до копчето или под него, като го натиснеш светва оранжев светодиод...Според инструкцията която имам (ПДФ на руски) от там се включва подгряването на огледалата (не съм го пробвал, понеже я купих пролетта тази година) Дано да съм бил полезен.....NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеКолега и аз съм с Фронтера А къса база 96г. На лявата врата има джойстик за настройка на огледалата, под него едно копче да ги сменяш ляво и дясно огледало и едно малко бутонче до копчето или под него, като го натиснеш светва оранжев светодиод...Според инструкцията която имам (ПДФ на руски) от там се включва подгряването на огледалата (не съм го пробвал, понеже я купих пролетта тази година) Дано да съм бил полезен.....
Колега, сподели този PDF с приятели. Ще съм много благодарен.... сега започвам да се уча - milenmargaritov@abv.bgОФА КБ 2.0 '95
Коментар
-
Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнениеКолега, сподели този PDF с приятели. Ще съм много благодарен.... сега започвам да се уча - milenmargaritov@abv.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнениеКолега, сподели този PDF с приятели. Ще съм много благодарен.... сега започвам да се уча - milenmargaritov@abv.bgno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКолега имай малко търпение и ще получиш достъп до всички менюали и техническа литература. Просто трябва да попишеш и почетеш малко във форума.ОФА КБ 2.0 '95
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар