Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети за тунинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвети за тунинг

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    Моят съвет е остави си фронтерата така,ще налееш едни пари,и още в нещо което не е предвидено за това.
    Да джип е,но недей се лъжи да я гласиш за гората,няма да стане,защо да разваляш джипа?неговото предназначение си 70% път и 30% черно с тези пластмаси,мостове,раздатки няма да я бъде само в гората.
    Е аз по-голяма глупост от собственик на Фронтера не съм чувал.
    Къде прочете какво е предназначението на фронтерата и пък точно и в проценти?
    Къде фронтерата има пластмаси??? освен ка веждите на калниците които е логично че няма да са там след първото влизане в гората. На фронтера Б мостовете са си ОК. Раздатка на фронтера счупена НЯМА. Аз като гледам се изказа силно неподготвен. Това че ти не караш оффроуд и фронтерата ти върши работа за градско не значи че е предвидена само за това. А пък мога да споря с тебе че тя изобщо не е добра за дълъг магистрален път.... аз след 5 часа зад волана съм като пребито куче за разлика от предишната ми кола. С 2 думи не убеждавай хората за неща които не са верни.
    no signature no problems

Коментар

До: Съвети за тунинг

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      Браво бре!?Стигнахте до истината с два - три поста!!!
      Колеги,смея да твърдя,че "Фронтерата" никак,ама никак не е за подценяване!На пук на много разбиращи но не докосвали джипове с марка спомената в кавичките ще поясня следното:
      "Фронтера" - за мен лично е Култова марка!!!Този джип ме търпеше с какви ли не изгъзици,които направих по него,къде ли не експлоатиран и при какви ли не условия!
      Заявявам твърдо и нося отговорност за думите си,че "Фронтерката" може да слижи в "джоба" си много насъскани джипки!
      Също ще припомня,че става за всякаква употреба.. и офф....
      С много малко средства можеш да превърнеш този модел в танк,а с малко повече....направо не ми се мисли....
      Мое мнение....
      Хихихи прав си. Вярвам ти. Повечето дето твърдят обратното са излизали извън пътя за по 5 минути с фронтерите си и то зад блока.
      Аз такава безжалостна експлоатация и налижих откакто я имам а тя се държи перфектно. Карам я навсякъде и по всякакъв начин. Даже всеки ден практикувам градски оффроуд през бордюри и канавки и строежи с пълна газ. Няма такова животно. А тунинг търпи не по-малко от който и да е друг 4х4 и става за където и всички останали. Върпоса е в желанието и средствата. Рок роулинг няма да стане и в Ладога няма да мине (макар че тази година учавства) но за Българския оффроуд е повече от перфектна с едни гуми и малко подготовка. Но карай всеки да прави каквото си иска....
      no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X