Не съм имал фронтера но отзивите, които чувам са за проблемни диференциали. Най-често защото ние караме коли с отдавна изтекъл ресурс и очакваме чудеса... Гледах при Лозан дифа на Куздов (опелския) и бях потресен...
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
При него беше проблема от предишни майстори,не от дифа,а аз съм чувал ама колегите тук в форума друго показват?Трябват доводи,не мисля че съм чул от някои и да вярвам
Лозан казва същото а той доста Фронтери и Исуза е гледал та му вярвам.
Аз лично съм виждал доста оплаквания от виене на опелски диф във форума, но сега не ми се рови.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
да също и на колеги които като сложиха правилно масло изчезна и затягане и виене,значи всичко опира ди подръжка.
Аз когато взимах моята,собстеника щеще да ме линчува че кото е карана с двойното с автоматични хъбове не трябва да се сменя посоката за да отключат,не можах да го убедя,добре че го беше карала жена му,че не го е ръчкала.
Колеги,нека да попитам и аз нещо:Какво ще се промени във "Фронтерата" ако се постави цял преден мост?Ще е по проходима,ще изглежда по добре или ще стане по истински джип?Факт е,че този който го монтира ще е горд от себе си и удовлетворен от крайният резултат,като за труда не става дума?Няма ли да е по добре тези пари,които ще се инвестират в начинанието да се вложат за джип с цял преден мост?"Опелчето" се представя задоволително извън стандартния път,какво още да искаме от него?И още нещо,ако някой осъществи идеята за поставяне на цял преден мост нека ми се обади за да му стисна ръката - за мен ще е чест!?...Поздрави на всички....
Да така е,но се питах за какво оплюват толкова опелчето?били му слаби дифовете,раздатката,не съм видял някой в форума с правилна подръжка да е сменял нещо от това,въпреки че мнението е негативно към тях?
Забелязахте ли че само при нас няма тема за за джип на събора?Все едно фронтерата не е джип,ама карай ние си ги знаем какво са,и на какво са способни
Е,нали само двигателя и емблемата е на "Опел" при определени модели??? Ами за шаси,дифове и ходова част,какво ще коментираме - нали е Японец "ИСУЗО"?????Как изведнъж се оказа,че са със слаби дифове,а пък същите са монтирани и на Японеца???Не е ли странно.
Е,нали само двигателя и емблемата е на "Опел" при определени модели??? Ами за шаси,дифове и ходова част,какво ще коментираме - нали е Японец "ИСУЗО"?????Как изведнъж се оказа,че са със слаби дифове,а пък същите са монтирани и на Японеца???Не е ли странно.
Ми,който смята че се е набутал с "Фронти",без да е изрод в гората да си купи примерно "Паджеро"-гние като за световно/и не бих казал че е бетон/!Това е автомобила който най-много време е бил в мен/4 години/.Вложих пари първоначално,но много спестих от здравината му.За мен е добър избор.Тръшканиците никога не са ми били панацея!А и не сме състезатели,а хора с афинитет към "горските" разходки.Тръгна ли да сменям автопарка,пак ще е "Фронти"-по-новото.
За мен колицата бива доста!
Лека!
Не знам,но аз на моята никъде да видях да пише че има немски частиНавсякъде по окачването пише само NOk което си е японско,на всяко едно гумено или метално нещо стоеше тази щампа
И още нещо,ако някой осъществи идеята за поставяне на цял преден мост нека ми се обади за да му стисна ръката - за мен ще е чест!?...Поздрави на всички....
Коментар