Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Исузови мостове на Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Исузови мостове на Фронтера.

Да поразпитам и аз,от кои исузови стават на фронтера без да се преправя много?Имали изузо с цели мостове?

Поздрави

До: странен проблем с фронтерата?

Стават от трупър. И там задният е с LSD. Не се сещам за Исузу с цял преден мост.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От трупър има ли много препряване?скоростите и раздатката стават ли и те?на едно ли са както фронтерата?

Поздрави

Коментар

и аз имам интерес към исузови мостове
        само задният ли се сменя?
        каква е разликата им с опелските?
        колко би струвало горе долу?
        BMW X6

Коментар

До: Исузови мостове на Фронтера.

Става само на дизелите. На Фронтера 2.3 може да се сложи заден от Исузу. Струва към 1000 лв. при Лозан ( без работата ). На бензиновите не съвпадат предавателните числа и става сложно и скъпо.
          no signature no problems

Коментар

Мисля че Фанатик беше казвал че преден става от заден на toyota 4 runer като се препрявал минимално?
            Аз от мостовете нямам оплаквания,ама не я карам по черно почти никога,ама да питам да знам

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
              Мисля че Фанатик беше казвал че преден става от заден на toyota 4 runer като се препрявал минимално?
              Аз от мостовете нямам оплаквания,ама не я карам по черно почти никога,ама да питам да знам

Поздрави
              Да така е. Ама и там е една игра.... трябва да се смени посоката на въртене с други пинион и корона а предавателните са 4.88 и си трябва тунинг. Лесни неща няма в тази история с целия преден мост. Ама и смисъл няма. Освен ако не си Соти.
              no signature no problems

Коментар

Преместват се планките на моста, тези които лежат върху ресорите. Стават като размер 1:1 от Родео/Амиго, но се скъсява кардана на Фронтерата, защото има разлика в дължината на пиньона и фланеца. И болтовете на Фронтерата са по-големи, та се разпробива малко фланеца. Аз съм с такъв.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Става само на дизелите. На Фронтера 2.3 може да се сложи заден от Исузу. Струва към 1000 лв. при Лозан ( без работата ). На бензиновите не съвпадат предавателните числа и става сложно и скъпо.
                  Ако смениш и предния става
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

С 2 дуни,ако сложа два еднакви моста от изузо на фронтерата ще трябва да сработи?Как ще се увеличи натоварването на скоростна кутия?на родео или амиго и фронтера еднакви ли са скоростните кутий?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Ако смениш и предния става

Ами аз това съм написал "става сложно и скъпо". И с импотентния 2.0 си късаш нервите по светофарите. И цедиш скоростите до полуда за да се движиш с другите коли...
                      no signature no problems

Коментар

с толкова ли са по бавни тези дифове че няма да могат да се присадят?

Поздрави

Коментар

С 2 дуни,ако сложа два еднакви моста от изузо на фронтерата ще трябва да сработи?Как ще се увеличи натоварването на скоростна кутия?на родео или амиго и фронтера еднакви ли са скоростните кутий? Поздрави
                          Родео е къса база, а Амиго е пикап, доколкото знам. Има модели без предно. Скоростните кутии са взаимозаменяеми, но дали и вътре са еднакви, не знам. Лозан прави едно такова Родео на 4х4 с кутия и преден мост от Фронтера Б. Имаше пак някакви несъответствия с карданите, но за подробности го питайте него.
                          П.П. По-бавни дифове не е проблем да се сложат, но ще ускоряваш като Икарус. За катерене обаче е по-добре. На скоростната кутия даже и е по-леко с по-бавни дифове, но за да се движиш с нормална скорост по магистралата, ще ти трябват повечко обороти на мотора, а от там и разхода ще ти мръдне нагоре, ще вдигне и температурата в жегите ... Абе пълно щастие нема и тва е ....
                          Последно редактирано от kuzdov; 29-08-08, 12:46.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

А с какво изузовите са по добри?не казвам че не са ама защо?

Поздрави

Коментар

Да поразпитам и аз,от кои исузови стават на фронтера без да се преправя много?Имали изузо с цели мостове?

Поздрави
                              Тук:
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=29871

и тук:
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35672
                              Прикачени файлове
                              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X