Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Исузови мостове на Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Исузови мостове на Фронтера.

Не чупят дифове и не вият.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колко човека са счупили мостове от фронтера?За един знам с сигурност за преден но проблема е в неправилното сглобяване при него?други?

за тук става дума:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34595

Моите не вият,на колко колеги след смяна с правилното масло вият?

Поздрави

Коментар

Не съм имал фронтера но отзивите, които чувам са за проблемни диференциали. Най-често защото ние караме коли с отдавна изтекъл ресурс и очакваме чудеса... Гледах при Лозан дифа на Куздов (опелския) и бях потресен...

Коментар

При него беше проблема от предишни майстори,не от дифа,а аз съм чувал ама колегите тук в форума друго показват?Трябват доводи,не мисля че съм чул от някои и да вярвам

Поздрави

Коментар

Лозан казва същото а той доста Фронтери и Исуза е гледал та му вярвам.
            Аз лично съм виждал доста оплаквания от виене на опелски диф във форума, но сега не ми се рови.

Коментар

да също и на колеги които като сложиха правилно масло изчезна и затягане и виене,значи всичко опира ди подръжка.
              Аз когато взимах моята,собстеника щеще да ме линчува че кото е карана с двойното с автоматични хъбове не трябва да се сменя посоката за да отключат,не можах да го убедя,добре че го беше карала жена му,че не го е ръчкала.

Поздрави

Коментар

Колеги,нека да попитам и аз нещо:Какво ще се промени във "Фронтерата" ако се постави цял преден мост?Ще е по проходима,ще изглежда по добре или ще стане по истински джип?Факт е,че този който го монтира ще е горд от себе си и удовлетворен от крайният резултат,като за труда не става дума?Няма ли да е по добре тези пари,които ще се инвестират в начинанието да се вложат за джип с цял преден мост?"Опелчето" се представя задоволително извън стандартния път,какво още да искаме от него?И още нещо,ако някой осъществи идеята за поставяне на цял преден мост нека ми се обади за да му стисна ръката - за мен ще е чест!?...Поздрави на всички....

Коментар

Да така е,но се питах за какво оплюват толкова опелчето?били му слаби дифовете,раздатката,не съм видял някой в форума с правилна подръжка да е сменял нещо от това,въпреки че мнението е негативно към тях?
                  Забелязахте ли че само при нас няма тема за за джип на събора?Все едно фронтерата не е джип,ама карай ние си ги знаем какво са,и на какво са способни

Живи и здрави.

Поздрави

Коментар

Е,нали само двигателя и емблемата е на "Опел" при определени модели??? Ами за шаси,дифове и ходова част,какво ще коментираме - нали е Японец "ИСУЗО"?????Как изведнъж се оказа,че са със слаби дифове,а пък същите са монтирани и на Японеца???Не е ли странно.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      Е,нали само двигателя и емблемата е на "Опел" при определени модели??? Ами за шаси,дифове и ходова част,какво ще коментираме - нали е Японец "ИСУЗО"?????Как изведнъж се оказа,че са със слаби дифове,а пък същите са монтирани и на Японеца???Не е ли странно.
                      Ми,който смята че се е набутал с "Фронти",без да е изрод в гората да си купи примерно "Паджеро"-гние като за световно/и не бих казал че е бетон/!Това е автомобила който най-много време е бил в мен/4 години/.Вложих пари първоначално,но много спестих от здравината му.За мен е добър избор.Тръшканиците никога не са ми били панацея!А и не сме състезатели,а хора с афинитет към "горските" разходки.Тръгна ли да сменям автопарка,пак ще е "Фронти"-по-новото.
                      За мен колицата бива доста!
                      Лека!

Коментар

аз съм доволен от фронтерата
                        остава за жената и да ходим по баирите-сиреч здрава е
                        нещо по-голямо ще си търся като приключа ремонта на къщата
                        BMW X6

Коментар

Вие кво ся? Надъхвате ли се.
                          Никой не каза че са лоши. Освен тези които ги нямат.
                          Не измествайте темата пак.
                          no signature no problems

Коментар

така си е
                            аз съм доволен от машинката и възможностите и
                            пък като порасна финансово ще си купя по-голям...джип
                            BMW X6

Коментар

Не знам,но аз на моята никъде да видях да пише че има немски частиНавсякъде по окачването пише само NOk което си е японско,на всяко едно гумено или метално нещо стоеше тази щампа

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                                И още нещо,ако някой осъществи идеята за поставяне на цял преден мост нека ми се обади за да му стисна ръката - за мен ще е чест!?...Поздрави на всички....
                                Ха сега де!!! Мостовете вече са във гаража ми
                                Прикачени файлове
                                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X