Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркуч......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Маркуч......

относно дебитомера като гледам първата снимка май е като моя на двигател X20SE, а дебитомера е BOSCH с каталожен номер 0 280 217 003 , оригинален мисля беше около 300 лв, ментак какъвто аз си взех-120, с него на стенд не показва някаква грешка, но ти трябва да си решиш и като гледам досега начина ти на действие, ако трябва да си купуваш все си мисля че ще си вземеш оригинален . Моя си беше сдухан при покупката на джипа, иначе не ми е гърмяла газовата вече около 15000км, на газ върви по добре отколкото на бензин , но това си ме устройва, кихалка и аз нямах, но като слагах по малка газова бутилка ми сложиха такава директно на капака на въздушния филтър , но и при гърмеж 100% защита няма, за дебитомера преди да го купя ми казваха че ако ще я карам на газ няма смисъл да го сменям, сега съм сигурен че е така, на бензин ще е по тромава но тя само си пали на него, и веднъж в месеца я покарвам 20-30 км за които не ме бърка че не е оса, на газ си беше пушка и със стария и с новия . олях се дано съм ти помогнал малко.

Коментар

Проблеми на газ или на бензин нямам,на бензин върви без грижи и се реже стабилно,по какво мога да разбера дали е заминал?
      По принцип и аз я паля на бензин,и по 20 км на 2 седмици само на бензин,да не му забрави мираса.
      Дразни ме само този скъсан маркуч,а сега и с това тиксоне че и отварям капаците,ама ме дразни самояит факт,ще търся някакво решение

Поздрави

Коментар

Бях писал в друга тема ще напиша и тук, моят маркуч също се нацепи и без да е гърмяла на газ, като му сложат плочката за газта и маркуча се пречупва след което се сцепва, изчакай Лозан да ти го направи както трябва при мен стана по-добре от оригиналното мисля, че ползвахме маркуч от турбо на нисан(само това знам). Ако искате мога да снимам. Моят е с датчик.

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
          Проблеми на газ или на бензин нямам,на бензин върви без грижи и се реже стабилно,по какво мога да разбера дали е заминал?
          По принцип и аз я паля на бензин,и по 20 км на 2 седмици само на бензин,да не му забрави мираса.
          Дразни ме само този скъсан маркуч,а сега и с това тиксоне че и отварям капаците,ама ме дразни самояит факт,ще търся някакво решение

Поздрави
          Ако е заминал дебитомера , мотора започва да работи неравномерно и като го оставиш на празни обороти иска да гасне - поне на мен така ми беше на едно мерцедесче.Но понеже там инжекцията е механична , няма как да се сложи клапан за обратния удар . На нашите фронтери кихалката е задължителна , нищо че не пази на 100%. А това че ти е гръмнало веднъж в годината си е нормално , не се коси .Смени си маркуча като те дразни , ако понечи пак да гръмне , послушай колегите за свещите и кабелите.
          Само да добавя , че при българската "прекрасна" газ не е лошо филтъра за газта и платната на изпарителя да се сменят по-често от предписанията.
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Взех някакъв мъркуч от опел малко по дълъг е,пак с датчик за 20 лв от моргата.в събота ще го сложа и ще дам снимки
            Значи дебитомера работи,а за свещите и кабелите какви да сложа?ще ги сменя и тях да ми е мирна главата,давайте отзиви

Поздрави

Коментар

До: Маркуч.

Взех някакъв мъркуч от опел малко по дълъг е,пак с датчик за 20 лв от моргата.в събота ще го сложа и ще дам снимки
              Значи дебитомера работи,а за свещите и кабелите какви да сложа?ще ги сменя и тях да ми е мирна главата,давайте отзиви

Поздрави
              Ами чети по-горе,майка.ТЕСЛАТА са добри кабели и на читави цени/няма ментаци кактло при по-големите/,свещи-както е джоба,карах с БРИСК за газ,хубави са.Сега съм с DENSO IRIDIUM,ама бройката е 31лв.Харчи с кило по-малко и се реже мотора много/което за джип не е никакъв параметър/.Ако искаш мога да ти взема кабели AC DELKO или BOSH от тук и да ти ги пратя/с гаранция че са истински/,даже ползвам отстъпки които ще ползваш и ти/ще ги купувам за себе си/.
              Както си решиш,ама не чакай зимата,че е шибня гъзурченето в студа.
              Успех!

Коментар

Пламене даи някакви цени за кабели и свестни свещи?

Ето това е форума и неговата сила

Поздрави

Коментар

Поздрави
                  Ако е по-дълъг го отрежи да стане точно без да се пречупва иначе пак ще се нацепи.

Коментар

е да много ясно че ще го накъся,ще снимам да го видите

Поздрави

Коментар

Пламене даи някакви цени за кабели и свестни свещи?

Ето това е форума и неговата сила

Поздрави
                      БРИСК/за газ/около 4лв броя-ще проверя допълнително.Кабелите взимам от "Даскалов кар",шефката ми е братовчедка и цената ще те удовлетвори.Колко-утре,забравил съм какви пари съм давал.От там мога и читави свещи бош да ти взема.Решавай и действаме.
                      Лека!

Коментар

ще ти се обадя да се разберем,но утре

Поздрави

Коментар

кабели Бош вземах за 56 лв
                          а свещи НЖК за 24-25лв
                          не твърдя че са оригинални
                          ядове нямам
                          BMW X6

Коментар

Пиша пиша търкам пръсти без отпечатъци останах.
                            Слагайте BERU. 80 лв. са кабелите, 25 лв. свещи, 60-на лв. е капачка на делкото, палеца май беше към 45. Сменяй ги.
                            Започни със свещите. След като ги смениш паркирай на пълен мрак вечерта, дигай капака и гледай внимателно за тънки сини искрички около лулите на свещите. Ако има сменяй и кабели ако не си карай докато пак гръмне.
                            no signature no problems

Коментар

Като начало ще сменя само кабелите и свещите,не ми прекъсва,върви на пушка,но да съм спокоен ще ги сменя.
                              кихалката ми е сложена на грешното място:
                              при мен е-вуздушен филтър,дебитомер,маркуч и чак тогава кихалка,точно преди инжекциона на двигателя

Поздрави

Коментар

Като начало ще сменя само кабелите и свещите,не ми прекъсва,върви на пушка,но да съм спокоен ще ги сменя.
                                кихалката ми е сложена на грешното място:
                                при мен е-вуздушен филтър,дебитомер,маркуч и чак тогава кихалка,точно преди инжекциона на двигателя
                                Поздрави
                                Да на грешно място е. Премести я преди дебитомера. Че следващото кихане ще ти излезе бая солено.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X