Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединителя се разпадна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединителя се разпадна

Не съм го направил защото няма нужда, двигателя не пипа маслото, има компресия, няма ръб на цилиндъра, защо да пипам там където няма нужда???
    Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
      Не съм го направил защото няма нужда, двигателя не пипа маслото, има компресия, няма ръб на цилиндъра, защо да пипам там където няма нужда???
      Ами учуди ме факта че е шлайфан коляновия вал . Обикновено изкарва безпроблемно 500-600 000 км. , стига мотора да е подържан правилно с масло. Та ме усъмни че щом вала е стигнал първи ремонт , може като нищо буталата и цилиндрите да са на трети. И ако "шлайфистите" са си оставили по същия начин ръцете ...
      Ама щом си сигурен - добре
      Между другото маслената помпа може да работи и с понижен капацитет , при положение че има запушени отвори , обикновено става от мръсно масло и нередовна смяна на филтри - не визирам теб , а предишния юнак
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от rosssko Преглед на мнение
        .......Може и онзи смотан клапан за масления топлообменник да не е в ред
        "Имаме участник познал точните килограми....!"
        Аз моя го измодифицирах с Лозан и веднага лампата спря да присветва на ниските обороти ....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          "Имаме участник познал точните килограми....!"
          Аз моя го измодифицирах с Лозан и веднага лампата спря да присветва на ниските обороти ....
          А би ли споделил какво му измодифицирахте че и аз на моя така?
          Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Термостата предполагам знаеш къде се намира. Сваляш зегерката, която държи капачката и с леко почукване трябва да я измамиш да излезе. Има пружина под нея и я бута навън. Моята не пожела и аз я "избих", като запалих мотора и изфорсирах малко. Обаче няма да ти казвам каква свинщина стана, като излетя . После Лозан отряза парче от спирачна тръбичка и го надяна върху оста на термостата и го фиксира в постоянно отворено положение. Не знам колко е дълга точно, но едва ли ще ти е проблем да го разбереш. После като слагаш тапата, внимавай да не скъсаш уплътнението отстрани. Това е, никаква философия, само местенцето е малко гадно за работа.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X