Вчера както си карах към Боровец и някъде около златната рибка скоростите започнаха да ми влизат много леко, без почти да натискам педала
Стигнах аз до Боровец отварям капака защото ми замириса на нафта, оказа се че ми тече връщаща нафта от дюза.Проблема беше решен и отдадох лесното влизане на скорости на нафтата която предполагах че ми е омазала съединителя, като си мислех че като покарам още ще изсъхне
Деня беше страхотен и имаше състезание (Рали Самоков) което изгледахме след което си тръгнахме но съединителя продължаваше да ми е все така лигав
? По пътя към София изпреварих 2 коли с големи мъки и стигнахме до Панчарево където аз завивам към Бистрица защото живея в Симеоново и околовръстното е затворено, та от там започнаха зверските мъки 
Прибрахме се криво ляво къде на 2-ра къде на 1-ва но се прибрахме
Легнах под джипката да видя тая нафта толкова ли е омазала всичко а то се оказа сухо там

Нещата започнаха да ме притесняват !!! Започна да ми мирише на сериозен и скъп ремонт и за съжаление се оказах прав(нищо че лежах под джипа) феродовия диск се беше разпаднал на парчета 

Веднага беше вкаран в бокса и се започна сваляне на скорости. всичко беше наред докато не разглобих всичко и не започнах да вадя скоростите
В 22:00 разбрах че няма да стане и труда от 18:00 до 22:00 е бил почти напразен
Скоростите не могат да излязат !!! Ухото на стартера запъва в купето, дори и да ги сваля след това няма да може да се сложат защото ще се засуква опашката на скоростите.Това е за хората които като мен решат че ще стане по лесно ако се извадят скоростите. Днес продължавам със свалянето на двигателя
и утре трябва да търся надявам се само феродов диск
Някакви идеи от какво може да се разпадне така?Аз си мисля че някои от предишните собственици е издевателствал над него и го е прегрявал.

Някакви идеи от какво може да се разпадне така?Аз си мисля че някои от предишните собственици е издевателствал над него и го е прегрявал.
Коментар