Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръки относно начин на управление на Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръки относно начин на управление на Фронтера

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    1-на твоят маистор му кажи да седне пред компа и да се образова малко.

Блокаж на предният мост има когато се блокира изцяло моста не полуоските,те са на ток,въздух и става пускането ръчно от купето и блокира и двете полусоки да въртят не само на която и е по леко.

Ако има блокаж,как ще завиеш?колко джипа имат такъв?затова му викат храма на счупените карета,защото като блокираш моста и врътнеш волана и става мазало
    2-да така е!
    3-ръчните ги заключваш и отключваш ти,демек:черен път кална локва-ръчните хъбове които са зацепени,включваш само предният мост и минаваш,излизаш от локвата,връщаш лоста на задно и караш,излизаш на асвалт,слизаш изключваш хъбовете и гас!Или прочети отначало темата и ще разбереш.

Има много писано,четете,много преди мен и вас са питали същото тук,има търсене и започвате,блокаж,хъб-ръчен автоматичн и т.н
    търсачката работи по подразбиране така че и една дума е достатъчна.

Поздрави
    Благодаря за изчерпателния отговор, изясниха ми се нещата. По принцип се стремя да изчета темите преди да задавам въпроси, но някои неща не ми бяха ясни.
    Със здраве.

П.С. и не си продавай джипката, че като чета с какъв мерак я взе и я подържаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X