Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЪБНА БРОНЯ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТРЪБНА БРОНЯ...

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    Браво колега , и нали знаеш че винаги има какво да се желае
    изглежда доста здраво
    Знам и съм го доказал не веднъж!...А за здравината - да,вече е здрава...

Коментар

Сега ако някой ми каже къде да си поставя регистрационната табела ще съм много благодарен....Засега идеята е да стои на предния капак,ама не искам да го разпробивам.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
        Знам и съм го доказал не веднъж!...А за здравината - да,вече е здрава...
        и аз трябва да оделя някоя друга седмица да поорежа малко мите, но се неми остава време пожелавам ти безаварино каране успех
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Сега ако някой ми каже къде да си поставя регистрационната табела ще съм много благодарен....Засега идеята е да стои на предния капак,ама не искам да го разпробивам.
          хвани някои да го държи и ти гледаи , каде ти харесва там , имаш доста места, дори и под самата броня директно на ламарината мисля че ще стане по красиво
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

армора е супер
            имах възможността да го видя на живо
            солиден е
            BMW X6

Коментар

Колеги намерих място на номера!...Около 20мин.обикалях предницата на "Фронтерата" с регистрационната табела в ръце,как ли не го нагласях,къде ли не го намествах не ще и не ще да си намери място.....И хоп на капака с няколко алуминиеви нита..На мен ми харесва и със сигурност няма да го изгубя в поредното приключение...Поздрави...
              Последно редактирано от STEF BMW; 21-07-08, 17:08. Причина: Допълнение!

Коментар

.....И хоп на капака с няколко алуминиеви нита..На мен ми харесва и със сигурност няма да го изгубя в поредното приключение....
                Това е едно от най-сигурните места за номера. Само сега се приготви по-често да те спират КАТ-аджии. Откак карам Патрула номерът е на капака и доста често ми се случва да ме спрат и веднага след това да ме отпратят без дори да поискат документи за проверка с обяснението "Сега видях, че номерът е капака" ...

Макар че при тебе вероятно ще е по-трудно да не го видят, защото колата е тъмна и табелата ще се забелязва по-лесно.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Това е едно от най-сигурните места за номера. Само сега се приготви по-често да те спират КАТ-аджии. Откак карам Патрула номерът е на капака и доста често ми се случва да ме спрат и веднага след това да ме отпратят без дори да поискат документи за проверка с обяснението "Сега видях, че номерът е капака" ...

Макар че при тебе вероятно ще е по-трудно да не го видят, защото колата е тъмна и табелата ще се забелязва по-лесно.
                  Да ама предния капак на "Нисана" е направо пригоден за поставянето на регистрационна табела,а в моя случай е кофти защото е по полегат и това ограничава видимостта му.Ще стане ясно,когато започнат и на мен да ми махат с палката?!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X