Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми преден диференциал ОФА.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рециклиране на касета за диф.

Колеги не спорете.Днес счупих поредния диф.Преден.Хем съм с нормални гуми,не е проблема в тях.Просто тези касети са много слаби.Всичко друго им държи само касетите са направени като за Джип тежащ 1 тон.Сравнявам я със задната касета.Този ми е 3 поред.Сега си търся 4ти.
    sigpic

Коментар

направо ме разби.
      Има нещо гнило в цялата работа,съмняваме да са слагали касета без да се подсигурят конструкторите,ама знае ли човек

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
        направо ме разби.
        Има нещо гнило в цялата работа,съмняваме да са слагали касета без да се подсигурят конструкторите,ама знае ли човек

Поздрави
        Преосигуряването е до някаква степен. Фронтерката по дефиниция е SUV а не БТР.
        Мисля, че в случая нещата опират до начин на употреба.
        Странното е, че обикновено се троши задният диф.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Преосигуряването е до някаква степен. Фронтерката по дефиниция е SUV а не БТР.
          Мисля, че в случая нещата опират до начин на употреба.
          Странното е, че обикновено се троши задният диф.
          А задния е много здрав.За него имам и резерв.Но за предния резерва ми привърши.
          sigpic

Коментар

направо ме разби.

Поздрави
            Гнилото е в някой Кйтаец кадето е сложил зъбни колела като за картинг.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
              Гнилото е в някой Кйтаец кадето е сложил зъбни колела като за картинг.
              Аааа, моля без обиди
              Аз карам служебен китаец Landwind, което е нещо като луксозно оборудвана фронтера с двигател Исузу. за 18 000км и за всеобщо изумление няма ядове.

Коментар

аз правя по 8000 на месец
                да 8 хиляди
                дай ми я за 1 година и ако издържи - да знаете че става
                BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                  аз правя по 8000 на месец
                  да 8 хиляди
                  дай ми я за 1 година и ако издържи - да знаете че става
                  Пробвана е - става
                  За сравнение двете митсубишита Спорт 2002г и 3.2 DID дават доста повече ядове с разни датчици по ABS и двигателя. За Патриота пък не ми се говори...
                  И ние се бъзикахме яко с китаеца, и го тормозихме сериозно но той се оказа икономичен и надежден, без да е перфектния 4х4.
                  Има и разни дразнещи недомислия по него, като например това, че след всяко гасене климатроникът не помни настройките си и трябва да му се обясняваш наново, но това се преглъща.
                  А колко е добър ще видим след няколко години - засега мога да кажа повече добри неща за него. 2.8TD - разход около 7/100 извънградско, като определено не се кара с 80-90км/ч.
                  Не съм фен на китайското автомобилостроене, но това чудо определено върви добре, проходимо е колкото всеки джип с независимо окачване отпред и засега не се поврежда, въпреки, че е служебна и я кара който се качи и както му харесва.
                  Прави впечатление, че отникъде няма и минимален теч на масло.
                  Смяната на крушка на десен фар се оказва суперхипермега приключение, защото достъпът до нея е ОТВРАТИТЕЛЕН
                  Последно редактирано от Scrapheap; 14-10-08, 08:24.

Коментар

Утре чакам новия диф и ще споделя какво точно е станало с 3тия.Но аз залагам на касетата.Тва им е най здравото место.
                    sigpic

Коментар

Ок ако е касетата дали може да има тунинг по нея да кара повече?

Поздрави

Коментар

И най добре Колегата fanatic да промени името на темата.Новото име най добре да бъде.ПРЕДЕН ДИФ ПРОБЛЕМИ.Това ще върви най много.Или каквото той сметне за добре.
                        sigpic

Коментар

Ок ако е касетата дали може да има тунинг по нея да кара повече?

Поздрави
                          В тази касета няма много място за тунинг.Просто са много малки колелата.И слаби зъбчета.
                          sigpic

Коментар

"turboto45"знае - не случайно смени няколко предни дифа!!!Истината е само една - отваряш - виждаш!!!Всичко друго е случайност.....
                            Ако греша - извинете ме!....

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
                              В тази касета няма много място за тунинг.Просто са много малки колелата.И слаби зъбчета.
                              други зъбни колела от друг материл предполагам могат да се изработят,но въпроса е от какво?

Поздрави

Коментар

други зъбни колела от друг материл предполагам могат да се изработят,но въпроса е от какво?

Поздрави
                                Как мислиш че ще се получи.То японеца не ги е направил като хората та ние ли.
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X