Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма мощност, загасна в дълбок сняг?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Няма мощност, загасна в дълбок сняг?

Тези гуми са добри само когато продаваш джипа,или гледаш да не излизаш от пътя,или по зле,да набуташ някой,мойте също са някакви регенерати,с тях карам само на асвалт в първият опит извън него :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=9625&page=3

сам виж до какво се стигна,ще се ходи на гумар за нови,но трябва да понатрупам фииникийци,че мойте взеха много да оредяват напоследък,но кефа цена няма

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      регенерат, копие на шарката на Мишлен Алпин... Нямат нищо общо с офроуда...
      ако можеш, взимай едни 31х10.5х15 БФ Гудрич А/Т или Гудиър Вранглер МТ/R и ще усетиш разликата...

Здрасти а тези размери 31х10.5х15 може ли да ми ги преведеш, в смисъл по широки и по високи ли са от 225/75/15 ,че понятие нямам.Предлагат ми някакви нови гуми "КОБРА" 195/80/15 внос от Германия без гаранция по 150лв. за бр. , струва ли си ?

Поздрави.

Коментар

265/75/15 приблизително
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
          Тези гуми са добри само когато продаваш джипа,или гледаш да не излизаш от пътя,или по зле,да набуташ някой,мойте също са някакви регенерати,с тях карам само на асвалт в първият опит извън него :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...?t=9625&page=3

сам виж до какво се стигна,ще се ходи на гумар за нови,но трябва да понатрупам фииникийци,че мойте взеха много да оредяват напоследък,но кефа цена няма

Поздрави

Здрасти в подобна ситуация бях . Значи казвате да разбия касичката и да ходя на гумар. Само трябва да прочета по обстоино кои какви гуми предпочита за да мога да си избера нещо добро. Ако карам с гуми за OFF по асвалта как ще е?

Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
            265/75/15 приблизително

Малиии не са ли широчки за ФРОНТЕРА?

Поздрави.

Коментар

Гумите са подходящи.А тези които ти предлагат са със диаметър 10 см по-малък от необходимия ти.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от martin_kralev Преглед на мнение
                Малиии не са ли широчки за ФРОНТЕРА?

Поздрави.
                31/10.5/15 - "BFG-ТА"с такива съм и няма никакви проблеми!
                Прикачени файлове

Коментар

[QUOTE= - "BFG-ТА"с такива съм и няма никакви проблеми![/QUOTE]
                  Много народ е доволен от тези гуми,включително и аз.Ловния сезон го изкарах с тях и не ми създадоха никакъв проблем,а терена на нашата ловна дружинка е силно пресечен.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ако не има съфоромци който да ти предложат на по тънки цени нови гуми,вярно пари са си,но минимум 3 години няма да го мислиш,аз съм на мнението новото си е ново

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                      Ако не има съфоромци който да ти предложат на по тънки цени нови гуми,вярно пари са си,но минимум 3 години няма да го мислиш,аз съм на мнението новото си е ново

Поздрави
                      Ще бъда благодарен ако ме насочиш към някои.(име или тел.)

Поздрави.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7059
                        Я разгледай тук и ако намериш нещо което да представлява интерес за теб се обади на човека.И вземи максимални големи (високи и широки гуми) за да видиш че имаш красива кола.Зарежи че тежки били и не знам какво още.265/75/16 е максимума който можеш да качиш без да режеш по колата.Хайде със здраве и успех.
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Заинтересувай се и от тези ако искаш.Не са регенерат и цената е добра.То всеки си хвали неговото,но тези и в сняг и лед се представиха повече от добре,а са "кални".И на асвалт са читави доста.Не "вият".31/10.5/15
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от maxxx; 06-02-08, 02:09.

Коментар

225/75/16 са около 29" и си е супер, на диското оригинален размер е такъв и си е ок за умерени разходки...
                            Ако няма да забягваш често извън пътя 1 БФГ АТ много приятно.
                            Колегите да кажат максимален размер за фронтерата, но мисля 31" ще и дойде множко...

Коментар

31" са си добре за мераците ни,без поражения.Но може и още-ако има флекс и желание....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                                31/10.5/15 - "BFG-ТА"с такива съм и няма никакви проблеми!
                                Даже регенерата на colway с тази шарка се казва фронтиер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X