Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за по бързо съдействие.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за по бързо съдействие.....

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    В Япония беше нещо с две букви, ма не се сещам сега кво му викаха
    Isuzu Amigo/Mu

и само за обща информация запалката е Made in USA

Коментар

Момчета,колата ще я взема,на 27 нося капаро че тогава отварят банките,мисля да оствя 2500лв,и на 15 януари още 5000 лв,и да я отнасям,ще видя как да се договорим за колата,за тези 2 седмици къде ще стой,мисля на подземен гараж,свален акумулатор и ключовете в мен?все пак ще давам капаро?какво мислите дали съм си в правото да посикам това от собственика?

Коментар

Цената малко пипни.Измисли нещо,че цапа с масло като се отвори капачката,гумите са стариа нови са 800 лв минимум.Стопа,драскотина някоя.Измисли де нали е жена пък и дентист...
        Идеята е като свалиш цената след една година да си вземеш парите като я запродаваш.И чакаме снимки.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Подкрепям колегата с две ръце... аз лично досега не съм взимал кола на цената която е обявена независимо дали има някакви дефекти или не ... просто кажи на човека да свали някой лев колкото да си стиснете ръцете и това е нали трябва да са доволни и двете страни след сделката,а не някоя от двете са се чувства пре....

едит: при повторното разглеждане на снимките забелязах разни разминавания м-у фара и мигача,както и капака, удряна ли е отпред какво?

Коментар

Колата е с 4 чисти нови зимни и летни гуми,не е удряна(или поне така казват),като са я мили на автомивка,тези които я мият(работниците)решили да я изкарат и я задрали от тази страна,гледах го и аз това,мигача трябва да се намести и лайсната под него,няма криво или да е правен калника,друго което ми направи впечатление е че на лявата врата като се свали стъклото няма проблеми(ел.стъкла),като тръгне да се вдига и се разтриса на две места,в смисал такъв леко тресе нагоре,мисля че с смазване на машинката ще се оправят нещата,мисълта ми е трудно ли се сваля тази кора,да имам достъп до нея,или да я карам в сервиз да направят тази манипулация,за парите не мога да я сваля защото,нямам цялата сума.давам капаро с уговорката на 15-20 януари другата сума,в средата на декември излезнаха по важни проблеми и заминаха там 5000 лв,ще ми ги върнат тогава,затова няма как да поискам още сваляне на цената 200 лв съм свалил,препоръчайте някой сервиз в Плевен,където могат да погледнат тази машинка,в краен вариант не стват ли от вектра или калибра,втора ръка?Има ли съфорумци от Плевен?

Ако няма проблеми живот и здраве се надявам да ме приемете в вашата тайфа като си прехвърля на мое име колата.

Поздрави

Коментар

Пич, само 2-та комплекта гуми са ти 2К и с тях си решаваш проблема за 2-3 години напред. Кората хич не я пипай, докато не откаже машинката. Това тресене се получава от износване и ако е на същият принцип, както при ръчната машинка, се лекува със смяна.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

А такава машинка скъпа ли е?Още не съм взел колата,банките отварят на 27 ,до тогава само ще я гледам,ще я снимам след работа,ако е още тук,така като ще давам капаро и доплатя после дали съм си в правото да искам да я заключим някъде на някой охраняем платен паркинг и да прибера ключовете при мен,да си запишем колиметрите-плащам останалата част прехвърляне и тогава да се кара?дали ще се навият или дали имам право да искам това от собственика?или дайте някакъв съвет как да постъпя,нали знаете доверие всеки му,версия никому,не са малко парите за капаро?колата е с пълно автокаско.

поздрави

Коментар

Виж сега....
                  за машинката несе коси,почнала е да предава "Богу дух"
                  Лекува се както каза Куздов само с нова.
                  Проблема е,че в нея има едни зъбни колелца,та на някое от тях се е изронило някое зъбче и като види зор да качи прозореца се чива все едно леко превъртане.
                  Проблема е че тези зъбчета са пласмасови и с времето се ронят.
                  Аз какви ли не фронтери не гледах,та 2 air begs,Клими и т.н.
                  Та накрая карабинка с ръчни хъбове на Aisin
                  и сега "мирна ми е главата".
                  Имам голф 3 ГТИ със всички екстри
                  и машинка за ел стаклото ми бе 100лв. Втора ръка.
                  А нова 250лв.
                  ако не какрая ги правиш с дръжка и хем здраво,хем евтино
                  Успех!!!
                  Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                    А такава машинка скъпа ли е?Още не съм взел колата,банките отварят на 27 ,до тогава само ще я гледам,ще я снимам след работа,ако е още тук,така като ще давам капаро и доплатя после дали съм си в правото да искам да я заключим някъде на някой охраняем платен паркинг и да прибера ключовете при мен,да си запишем колиметрите-плащам останалата част прехвърляне и тогава да се кара?дали ще се навият или дали имам право да искам това от собственика?или дайте някакъв съвет как да постъпя,нали знаете доверие всеки му,версия никому,не са малко парите за капаро?колата е с пълно автокаско.

поздрави
                    Според мен така само ще ядосаш хората. Има си договори за капаро, нотариуси и прочее установен ред.
                    Освен това отбивка в цената се иска само с пари накуп. Така че избирай сам.
                    Успех
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

да така е,знам я тази процедура,цената свалих 200лв,все пак,парите не се дават накуп,така че на 27 като занеса капарото мисля да се уговорим какво да правим с колата?тези машинки на стъклата които са не сали същите като на вектра?говоря за самият механизъм?
                      Последно редактирано от FiveFinger; 24-12-07, 13:22. Причина: изпуснати букви :)

Коментар

извинявай
                        ама ти машинки ли си купуваш или
                        кола за машинките и те ли са ти най -големият проблем
                        гледаш - харесваш - плащаш
                        перфектните коли са в магазина
                        макар че и това не е сигурно
                        или може би желаеш нов джип за 7500 ?
                        BMW X6

Коментар

Не ми е най-големият проблем тази машинка,питам само колко пари ще струва,защото искам този джип да си го направя почти перфектен,дразнят ме такива малки неща който не работят или трябва да се сменят,а аз да не ги сменя,снощи ми се скапа компа след последователни токови удара в нашият дом поради многото включени уреди,и си играх до късно да му преинсталирам виндовса,снимки има вчера я снимах,довечера като се прибера от работа ще ги кача тук да я видите.
                          Кой съфоромци са от Плевен,или околността?

Поздрави

Коментар

МАШИНКА 80 лв.-монтаж 20лв.
                            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

http://www.doc-scorpion.narod.ru/schemes.htm

вижте какво има в нета,дано му помогне на някой

Коментар

а с каква грес да гресирам навсякъде?в смисъл каква марка грес да гресирам?или да ходя в сервиз да извършат тази манипуция?не че не мога сам,но дали ще стане гресйорката както се казва от село ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X