Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за по бързо съдействие.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за по бързо съдействие.....

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    първите впечатления за джипа като джип са горе долу-добре
    като влезне в сняг и на места е по-дълбок и е само на задно,направо спира и задницата се вкопава в земята,на бавните е добре,но оставиш ли я само на задно,стой та гледай,там където я спирам пред блока,комшията къдео си спира деуто,джипа не иска да се качи само с двойното,качват се предните гуми и е до там,на задна същата работа,но дали се дължи на гумите не знам,уж били зимни,уж не знам какво на асвалт вози доста добре,с две думи ще се слушаме с нея,пък да видим кой първи ще изневери

Поздрави
    Честито колега и хиляди безаварийни километри!
    Е това са неволите на парттайма - и аз тая зима съм сефте с такъв, но др. марка. До миналата бях с ТЛК 90 и ги нямаше тия грижи.Така, че като видиш сняг - само 4х4 - моята оре като трактор и нема спирка /Терано 2/. Виж ги и тия гуми - да не си с някои АТ-та, аз съм с чисто зимни и е супер. А и като се замислиш - не може тия дето са ти продали, и летни и зимни, да са нови - все едните ще са по-стари.
    А и някъде по-горе беше писал за климата, че е зареждана - вервай ми, че не е у ред - имам кола Опел и колкото пъти го зареждам все изчезва /след гаранциите на майстора,че не изпуска/. Всичките МПС-та дето карам с работеща клима никога не са зареждани! И духат яко студено. Ама да не ти пука - зареждането е средно 60лв.
    Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
    WSBO

Коментар

първите впечатления за джипа като джип са горе долу-добре
      като влезне в сняг и на места е по-дълбок и е само на задно,направо спира и задницата се вкопава в земята,на бавните е добре,но оставиш ли я само на задно,стой та гледай,там където я спирам пред блока,комшията къдео си спира деуто,джипа не иска да се качи само с двойното,качват се предните гуми и е до там,на задна същата работа,но дали се дължи на гумите не знам,уж били зимни,уж не знам какво на асвалт вози доста добре,с две думи ще се слушаме с нея,пък да видим кой първи ще изневери

Поздрави
      На това дето казваш за комшията и Деу-то ти вярвам.Където ще мине деуто с предното и хубави гуми разбира се,с Фронтерата само на ЗАДНО ще ти е трудно.Но има 2 подробности.Първата е с какви гуми си и втората е задкормилното устройство.Не че се съмнявам в качествата ти но с карането на джип се свиква и има особености,вече се убедих в това.Преди само ми го бяха казвали.В САЩ про покупка на ДЖИП,караш курсове за управлението му.Доброволно е но е препоръчително.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ще видя какви са гумите,но са втора ръка май и двата комплекта,ще и видя марката,наесен му взимам едни всесезонни и това ще е,климата духа студено,но знам че се проверява и пълни минимум един път годишно,затова и тя ще мине под ножа

сега се уча на джипа,в смисъл на кола с 4х4,и затова ще си помагаме с "бесницата"

Поздрави

Коментар

що е то "всесезонна" гума?

Коментар

гуми с който ще карам зиме и лете джипа няма да го ползвам за разходки и хард изпълнения,взел съм го да ме закара до работа,тренировки,и да си върша работа с него,на развлеченията в гората не мисля да го подлагам,освен ако не изкарм $ за друг и този ми остане за моя собствен кеф,но скоро това няма да стане по разбираеми причини

поздрави

Коментар

То апетитът идвал с яденето, казват.... Все ще се излъжеш да излезеш от пътя някой ден .....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

И мен ме е страх от това че ако излезна няма да върна първо да я изплатя,по точно заема за нея,пък после като започна да изплащам другата с тази ще вилнея из горите телилейски

Поздрави

Коментар

Имам проблем с двата механизма на ел.стъклата и май ще се сменят,някакви идей дали стават от нещо друго-например от астра,вектра,или някой друг джип?мисля да са втора ръка.

Поздрави

Коментар

Колега на мен ми е известно , че машинките на стъклата стават от др опел , но за целите механизми незнам , ако ти трябват машинки лесно ще намериш но друго незнам.

Коментар

във фронтерата опел е само мотора ,мостовете са DANA-изработка на GKN ,а всичко друго е исузо родео
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

До: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

Смених и аз маслата навсякъде,в двигателя сложих селиния gas,в скоростната кутия селения vision,в дифовете castrol,за избора на селенията ме доведе че са в метални кутий,взимат ги деректно от Италия,и се доставят тук,аз ги взимам от диструбутора,италианец,гаранция че не са ментаци и правени някъде на Балканите,доволен съм от тях засега,другото което ми направи впечатление че задният диф събра точно 3 литра масло,предният 900 грама,от скоростната кутия и двигателя е в 10 литровата туба,от диференциалите не ги и снимах,но такова черно масло не бях виждал никога досега,от задният беше като катран,хубавото е че на пробката имаше магнит и нищо нямаше там,доволен съм че ги смених,другото което ми направи впечатление че колата си е с оригиналният катализатор,не беше пипан,нямаше омаслявания по дифове и раздатка,голямо благодаря за оказанта помощ и черпенето от мен

Поздрави
                        Прикачени файлове

Коментар

До: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

другото което ми направи впечатление че задният диф събра точно 3 литра масло
                          Неприятно значи си без ЛСД.
                          no signature no problems

Коментар

на 19 имам час за смяна на машинките на стъклата,и ще я кача на подемника и ще завъртя гумите да видя какво има в дифа ,ако е с лсд трябва другата гума да се върти в същата посока,ако няма в обратната,другото което ми направи впечатление че по дофа нямаше никави табели,след 20 минути заничане в канала не се намериха,а гресьорки само по карданите май бяха около 4-5,не съм ги броил точно

ако няма лсд,ще е проблем ли че съм сложил такова масло,мисля че няма да е?

Коментар

Няма проблем.

Коментар

на 19 имам час за смяна на машинките на стъклата,и ще я кача на подемника и ще завъртя гумите да видя какво има в дифа ,ако е с лсд трябва другата гума да се върти в същата посока,ако няма в обратната,другото което ми направи впечатление че по дофа нямаше никави табели,след 20 минути заничане в канала не се намериха,а гресьорки само по карданите май бяха около 4-5,не съм ги броил точно

ако няма лсд,ще е проблем ли че съм сложил такова масло,мисля че няма да е?
                                Не е проблем че е такова маслото
                                а че си без ЛСД е сигурно, ЛСД дифовете които се слагат на Фронтера побират точно 1.9 литра масло, ако налееш повече то просто изтича през пробката.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X