Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за по бързо съдействие.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за по бързо съдействие.....

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    първите впечатления за джипа като джип са горе долу-добре
    като влезне в сняг и на места е по-дълбок и е само на задно,направо спира и задницата се вкопава в земята,на бавните е добре,но оставиш ли я само на задно,стой та гледай,там където я спирам пред блока,комшията къдео си спира деуто,джипа не иска да се качи само с двойното,качват се предните гуми и е до там,на задна същата работа,но дали се дължи на гумите не знам,уж били зимни,уж не знам какво на асвалт вози доста добре,с две думи ще се слушаме с нея,пък да видим кой първи ще изневери

Поздрави
    Честито колега и хиляди безаварийни километри!
    Е това са неволите на парттайма - и аз тая зима съм сефте с такъв, но др. марка. До миналата бях с ТЛК 90 и ги нямаше тия грижи.Така, че като видиш сняг - само 4х4 - моята оре като трактор и нема спирка /Терано 2/. Виж ги и тия гуми - да не си с някои АТ-та, аз съм с чисто зимни и е супер. А и като се замислиш - не може тия дето са ти продали, и летни и зимни, да са нови - все едните ще са по-стари.
    А и някъде по-горе беше писал за климата, че е зареждана - вервай ми, че не е у ред - имам кола Опел и колкото пъти го зареждам все изчезва /след гаранциите на майстора,че не изпуска/. Всичките МПС-та дето карам с работеща клима никога не са зареждани! И духат яко студено. Ама да не ти пука - зареждането е средно 60лв.
    Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
    WSBO

Коментар

първите впечатления за джипа като джип са горе долу-добре
      като влезне в сняг и на места е по-дълбок и е само на задно,направо спира и задницата се вкопава в земята,на бавните е добре,но оставиш ли я само на задно,стой та гледай,там където я спирам пред блока,комшията къдео си спира деуто,джипа не иска да се качи само с двойното,качват се предните гуми и е до там,на задна същата работа,но дали се дължи на гумите не знам,уж били зимни,уж не знам какво на асвалт вози доста добре,с две думи ще се слушаме с нея,пък да видим кой първи ще изневери

Поздрави
      На това дето казваш за комшията и Деу-то ти вярвам.Където ще мине деуто с предното и хубави гуми разбира се,с Фронтерата само на ЗАДНО ще ти е трудно.Но има 2 подробности.Първата е с какви гуми си и втората е задкормилното устройство.Не че се съмнявам в качествата ти но с карането на джип се свиква и има особености,вече се убедих в това.Преди само ми го бяха казвали.В САЩ про покупка на ДЖИП,караш курсове за управлението му.Доброволно е но е препоръчително.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ще видя какви са гумите,но са втора ръка май и двата комплекта,ще и видя марката,наесен му взимам едни всесезонни и това ще е,климата духа студено,но знам че се проверява и пълни минимум един път годишно,затова и тя ще мине под ножа

сега се уча на джипа,в смисъл на кола с 4х4,и затова ще си помагаме с "бесницата"

Поздрави

Коментар

що е то "всесезонна" гума?

Коментар

гуми с който ще карам зиме и лете джипа няма да го ползвам за разходки и хард изпълнения,взел съм го да ме закара до работа,тренировки,и да си върша работа с него,на развлеченията в гората не мисля да го подлагам,освен ако не изкарм $ за друг и този ми остане за моя собствен кеф,но скоро това няма да стане по разбираеми причини

поздрави

Коментар

То апетитът идвал с яденето, казват.... Все ще се излъжеш да излезеш от пътя някой ден .....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

И мен ме е страх от това че ако излезна няма да върна първо да я изплатя,по точно заема за нея,пък после като започна да изплащам другата с тази ще вилнея из горите телилейски

Поздрави

Коментар

Имам проблем с двата механизма на ел.стъклата и май ще се сменят,някакви идей дали стават от нещо друго-например от астра,вектра,или някой друг джип?мисля да са втора ръка.

Поздрави

Коментар

Колега на мен ми е известно , че машинките на стъклата стават от др опел , но за целите механизми незнам , ако ти трябват машинки лесно ще намериш но друго незнам.

Коментар

във фронтерата опел е само мотора ,мостовете са DANA-изработка на GKN ,а всичко друго е исузо родео
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

До: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

Смених и аз маслата навсякъде,в двигателя сложих селиния gas,в скоростната кутия селения vision,в дифовете castrol,за избора на селенията ме доведе че са в метални кутий,взимат ги деректно от Италия,и се доставят тук,аз ги взимам от диструбутора,италианец,гаранция че не са ментаци и правени някъде на Балканите,доволен съм от тях засега,другото което ми направи впечатление че задният диф събра точно 3 литра масло,предният 900 грама,от скоростната кутия и двигателя е в 10 литровата туба,от диференциалите не ги и снимах,но такова черно масло не бях виждал никога досега,от задният беше като катран,хубавото е че на пробката имаше магнит и нищо нямаше там,доволен съм че ги смених,другото което ми направи впечатление че колата си е с оригиналният катализатор,не беше пипан,нямаше омаслявания по дифове и раздатка,голямо благодаря за оказанта помощ и черпенето от мен

Поздрави
                        Прикачени файлове

Коментар

До: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАШИТЕ ФРОНТЕРИ

другото което ми направи впечатление че задният диф събра точно 3 литра масло
                          Неприятно значи си без ЛСД.
                          no signature no problems

Коментар

на 19 имам час за смяна на машинките на стъклата,и ще я кача на подемника и ще завъртя гумите да видя какво има в дифа ,ако е с лсд трябва другата гума да се върти в същата посока,ако няма в обратната,другото което ми направи впечатление че по дофа нямаше никави табели,след 20 минути заничане в канала не се намериха,а гресьорки само по карданите май бяха около 4-5,не съм ги броил точно

ако няма лсд,ще е проблем ли че съм сложил такова масло,мисля че няма да е?

Коментар

Няма проблем.

Коментар

на 19 имам час за смяна на машинките на стъклата,и ще я кача на подемника и ще завъртя гумите да видя какво има в дифа ,ако е с лсд трябва другата гума да се върти в същата посока,ако няма в обратната,другото което ми направи впечатление че по дофа нямаше никави табели,след 20 минути заничане в канала не се намериха,а гресьорки само по карданите май бяха около 4-5,не съм ги броил точно

ако няма лсд,ще е проблем ли че съм сложил такова масло,мисля че няма да е?
                                Не е проблем че е такова маслото
                                а че си без ЛСД е сигурно, ЛСД дифовете които се слагат на Фронтера побират точно 1.9 литра масло, ако налееш повече то просто изтича през пробката.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X