Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за по бързо съдействие.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за по бързо съдействие.....

Аз съм от Плевен. Имам ръчна машинка за Астра и ако става ти я подарявам. Другия вариант е да правим твоята. Като я свалим ще я видим дали става на работа.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Относно капарото и прибирането на колата на сигурно - всичко е въпрос на договорка с продавача. Най-добре е каквоти и да правите и да се уговаряте да го има черно на бяло написано за да няма нечули и неразбрали след това. Според мен е добре да си спретнете един договор за да е ясно кой на кого какво дължи, къде ще стои колата докато се уредят нещата, срокове за плащане и прехвърляне. Ако колата е обявена за продаване и седи и чака да я купят, мисля че няма да е проблем да я прибереш на паркинг.

Както се казва - винаги внимавай със ситните букви извън тескта, понякога казват повече от всичко явно написано.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Моля за по бързо съдействие.....

Днес оставих капаро 500 лв,хората изглеждаха свестни,ако ще горя ще е с по-малко пари

колата ще се прибере от тях,и няма да се кара,ще е на доверие,какво да се прави,като се няма пари накуп.

С каква грес трябва да се гресира,гресйорката стандартна ли е?или трябва да се търси по автосервизите?в този студ има ли смисъл да се гресира,или да чакам да се стопли времето?

Поздрави

Коментар

ЧЕСТИТО КОЛЕГА!
          Добре дошъл в отбора.Относно гресирането направи го щом я вземеш,за да не ти се наложи като на мен да избиваш шлиците на кардана с нагряване и бой!А къде да направиш това избери сам,ако не можеш да се справиш със собствени сили има технически центрове които извършват тази услуга.
          Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

Идеи за свестен сервиз в Плевен който да извърши тези манипулаций?или колеги който са от този край които да помагат главно със съвети кое,как

Поздрави

Коментар

Относно гресирането няма нищо сложно, купуваш си един такламит пълниш го с грес и гресираш, на моята фронтера са 5бр. гресьорки. Има и тема за гресирането на фронтера. За другите неща пак не са кой знае колко сложни питай и ще можеш и сам да си ги свършиш.

Коментар

Така нареченият хард-топ,но фронтерата ми се вижда че е пластмасов ,изисква ли някаква по особенна подръжка,особенно сега през зимата,миля да го мажа от време на време с течен парафин,през лятото да го пази от слънцето и това да му бъде?

Поздрави

Коментар

Колега извинявай за въпроса да не го сметнеш за заяждане ама ти тая фронтера до 22-ри век ли мислиш да я ползваш?
                  Тая пластмаса на покрива ще изкара 2 пъти повече от всичко друго по фронтерата. Не се занимавай с глупости карай си колата и мисли къде да обикаляш с нея и да си правиш кефа.
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    Колега извинявай за въпроса да не го сметнеш за заяждане ама ти тая фронтера до 22-ри век ли мислиш да я ползваш?
                    Тая пластмаса на покрива ще изкара 2 пъти повече от всичко друго по фронтерата. Не се занимавай с глупости карай си колата и мисли къде да обикаляш с нея и да си правиш кефа.
                    Ама не де,
                    Вяпно пич
                    Ти ми скри шапката с твоите въпроси,лошо няма,
                    ама мисля,че се вманиячаваш вече.
                    Карайси джипката,носи си новите дрехи и се кефи на живота.
                    Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

да така е,но малко поне да и се порадвам.все пак първи джип,знаете как екакто с всяко едно нещо,първо му се кефите и лъскате,после само газ в горите

Поздрави

Коментар

Аве има си различни хора ве , на някои им доставя удоволствие колата да им е в перфектно състояние и да я третират като член от семейството с нужното внимание. Това разбира се не значи ,че не носи удоволствие равно на това да я превърнеш в скрапер

Коментар

Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнение
                          Аве има си различни хора ве , на някои им доставя удоволствие колата да им е в перфектно състояние и да я третират като член от семейството с нужното внимание. Това разбира се не значи ,че не носи удоволствие равно на това да я превърнеш в скрапер

Точно и аз за това говоря,много не мога да търпя нещо да не е вред по нещо мое,искам всичко да е изрядно,бих казал че се вманиачавам-разни хора,разни идеали

Коментар

Вманиачваш се разбира се. Гледай по-леко на живота. Това в края на краищата е кола. Като започне да не ти харесва се сменя с друга, но пак джип. Някой беше писал, че качиш ли се веднъж на джип слизане вече няма! И успех!
                            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                              Вманиачваш се разбира се. Гледай по-леко на живота. Това в края на краищата е кола. Като започне да не ти харесва се сменя с друга, но пак джип. Някой беше писал, че качиш ли се веднъж на джип слизане вече няма! И успех!

Това ми го каза и собственичката на джипа от която я взех,кача ли се на джип няма слизане от него,сега ще видя дали ще се окаже права

Коментар

първите впечатления за джипа като джип са горе долу-добре
                                като влезне в сняг и на места е по-дълбок и е само на задно,направо спира и задницата се вкопава в земята,на бавните е добре,но оставиш ли я само на задно,стой та гледай,там където я спирам пред блока,комшията къдео си спира деуто,джипа не иска да се качи само с двойното,качват се предните гуми и е до там,на задна същата работа,но дали се дължи на гумите не знам,уж били зимни,уж не знам какво на асвалт вози доста добре,с две думи ще се слушаме с нея,пък да видим кой първи ще изневери

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X