Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за по бързо съдействие.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за по бързо съдействие.....

ВЗЕМАЙ .... И да те слуша много и ти нея!
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Наброи ли капарото вече?

Коментар

Че е поцинкована спор няма, че е копирано доста от Исузу пак няма спор, ама да ми викате, че не е Опел???? Все пак такъв карам, а много от поцинкованите вече ги кърпихме. За вала не споря защото не съм сигурен. Моя мотор е Исузо и вала ми е гол. Пипам му гърбичките през капачката.
        Не съм казал нищо лошо за колата пък и според мен кола се взима на късмет.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Поцинковани са ушким, но има няколко бройки които се търкалят из града с брутални ръжди ... вярно супер изпаднали са,но не казвайте няма ръжда генерално виш сега аудитата са друга история ... май там цинка е по-цинк
          П.П. Отваряй си очите за ръжда застраховка няма в случая

Коментар

Май ще я взема,цената е 7500лв,дали да е много?все пак няма гил гард,и халогени,но си има степенки?

иначе колата е това:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...495&f1=details

Коментар

Няма тенеке, което не гние. А поцинкованите ръждясват след механична повреда на покритието. Пък дали 7500 и е много не знам. Аз моята 94 година я давам за 7К, а ми струва към 8К .... Всичко е относително. И не се коси за булбара. Ник'ва файда от него, а ако много държиш, може да си сложиш много по-готин ....
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                Че е поцинкована спор няма, че е копирано доста от Исузу пак няма спор, ама да ми викате, че не е Опел???? Все пак такъв карам, а много от поцинкованите вече ги кърпихме. За вала не споря защото не съм сигурен. Моя мотор е Исузо и вала ми е гол. Пипам му гърбичките през капачката.
                И аз се учудих,че имам възможност да си пипна с пръст вала,но не знаех,че само на "Исузо" може така!На моя мотор пише "Опел" и пак го пипам с пръста?

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Няма тенеке, което не гние. А поцинкованите ръждясват след механична повреда на покритието. Пък дали 7500 и е много не знам. Аз моята 94 година я давам за 7К, а ми струва към 8К .... Всичко е относително. И не се коси за булбара. Ник'ва файда от него, а ако много държиш, може да си сложиш много по-готин ....
                  "Ок" за колегата!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                    Не е копирано, ами направо си е Исузу Родео/Амиго в САЩ, Воксхол Фронтера в Англия, и Опел Фронтера за континента. В Япония беше нещо с две букви, ма не се сещам сега кво му викаха. В заводите на Опел най-много да произвеждат някои дреболии по интериора, всичко останало е английско или японско. Аз по моята още не съм открил детаил с емблемата на Опел или надпис на немски....
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

А булбар откъде мога да и намеря с халогените на сносна цена?

Коментар

Изработват се по поръчка по твой вкус ако искаш, а оригиналния е само фасон и при евентуален удар прави два пъти повече бели, отколкото ако си без него. Ако държиш да го има все от някъде ще изпадне на втора ръка.... Бе зарежи го, вземай колата и след седмица ще видиш, че не ти трябва .....
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Не е копирано, ами направо си е Исузу Родео/Амиго в САЩ, Воксхол Фронтера в Англия, и Опел Фронтера за континента. В Япония беше нещо с две букви, ма не се сещам сега кво му викаха. В заводите на Опел най-много да произвеждат някои дреболии по интериора, всичко останало е английско или японско. Аз по моята още не съм открил детаил с емблемата на Опел или надпис на немски....
                          Нормално, все пак и двете са собственост на GM. Може би ги правят в доста заводи по света и по VIN номера може да провериш и къде точно е сглобена твоята. Не знам дали има производител на автомобили в света който сам да си прави всички детайли по автомобилите. Някой стигат до такива крайности, че само сглобяват.
                          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Ми фронтерата дето си харесал от няколко седмици я заглеждам в мобилето.Бива си я.
                            Пък ти ако можеш да свалиш още някои лев си е в твоя полза.
                            И незабраляй,че хубавото си струва т.е. държи си цена
                            За Ролбара си е хубаво нещо,
                            моят също е поръчка.
                            Оригиналният е "гола вода".
                            На една фронтера с оригинален и след удар,както каза и Куздов беше доста зле,калника,фар и т.н. Но удара бе в дърво.
                            На и оригималната броня е желязна и е доста масивна.
                            Аз моят го пробвах в дърво,но от потегляне-без да искам....
                            на дравцето му изпадаха и малкото листа дето имаше.
                            Сега мисля да слагам и халогенни-4 броя,че преди седмица в гората бе голяма темница
                            Прикачени файлове
                            Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

Можеш и сам да си го направиш!?
                              Прикачени файлове

Коментар

Колега "recaro_7"доволен ли си от гумите с които ти е снимана "Фронтерата"?..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X