Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при студен двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем при студен двигател

същия
    Бош е 100лв.
    ххх-марка е 62лв.

(цени в Бургас)

Коментар

КУПУВАМ 5 БРОЯ НА ТАЗИ ЦЕНА BOSCH... НОВИ!!!
      Ти си !!!!!!

Колегите ме познават добре..... каквото кажа СТАВА !!!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

сервиз "Алфа" на ъгъла на Бъргаските гробища...няма да говоря празни приказки, останал съм с впечатлението че форума е да споделим или получим опит...заповядай, даже ще почерпя биричка да не останеш само с петте датчика

Коментар

Не колега!
          Аз искам да ги купя от ТЕБ на тази цена!
          0280217003 Това е номерчето .... давай.
          За 5 броя и отстъпка може да ти направят.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

колегата koi4a , който обяви проблема
            показвам детайлчето (бош) http://bgphoto.net/photos/16610/o633344310157823750.jpg
            и кутийката на "другия" производител http://bgphoto.net/photos/16610/o633344310112511250.jpg

за да спре да лае кучето, ако това е което търсиш драсни ми на лична!

дано съм ти полезен, и весело посрещане на празниците

Коментар

Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнение
              колегата koi4a , който обяви проблема
              показвам детайлчето (бош) http://bgphoto.net/photos/16610/o633344310157823750.jpg
              и кутийката на "другия" производител http://bgphoto.net/photos/16610/o633344310112511250.jpg

за да спре да лае кучето, ако това е което търсиш драсни ми на лична!

Първо : колега CarTest ясно ти казал,че ще купи от ТЕБ 5 броя на посочена от ТЕБ цена.
              Второ : СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН, ТУК КУЧЕТА НЯМАМЕ, обаче имаме хора коите държат на думата си.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнение
                ако това е което търсиш драсни ми на лична!

Имаш ЛС

Коментар

Чакайте малко.Това

е TPS-датчик на дроселовата клапа.
                  А това

на рисунката е MAV-датчик въздушен поток-дебитомер
                  Оставам с впечатлението,че колегата CarTest™ иска дебитомери...
                  Последно редактирано от ninja_1; 28-12-07, 17:17. Причина: Корекция на картинка по молба на автора
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колеги,простете за невежеството ми но този датчик на дроселовата клапа какво точно прави и ако не е в "час" какви номера започва да върти или как мога да разбера,че е изфъскал?Благодаря предварително!...

Коментар

Е да де !!!
                      Ама някой хора не могат да четат .... или само си чешат клавиатурата!!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        Колеги,простете за невежеството ми но този датчик на дроселовата клапа какво точно прави и ако не е в "час" какви номера започва да върти или как мога да разбера,че е изфъскал?Благодаря предварително!...
                        TPS-trotal posision sensor.Дава информация на ECU за положението(ъгъла) на дроселовата клапа.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          TPS-trotal posision sensor.Дава информация на ECU за положението(ъгъла) на дроселовата клапа.
                          Как да разбера дали работи?Отговора наистина ми е нужен!.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                            Как да разбера дали работи?Отговора наистина ми е нужен!.
                            Тестер.Там ще покаже.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              Тестер.Там ще покаже.
                              ОК!

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                                Колеги имам следния проблем, като паля сутрин на бензин вдига обороти до 1500 и след това гасне, пак паля пак същото, след втория третия път като дам маалко газ се вдигат и над 1500 и пак гасне, ако натисна по силно газта направо гасне. След няколко такива манипулации се оправя полужението, на газ няма такъв проблем, сменил съм бензиновия филтър и въздушния е О.К. Като е загряла вече също няма никакъв проблем на бензин.
                                Да поясня става дума за 2.0 бензин (Х20SE)

Давайте идеи какво може да е.

Koi4a не разбрах дали си отстранил проблема . имах абсолютно същите смптоми с моята фронтера 2.0i. Проблема беше в маркуча за въздуха беше пропукан от долната страна и не се виждаше. решението беше маркуч за горещ въздух от маг.за строителни мат. 35см. с вътрешно ф70 за 3.00лв. ако не си го оправил моге да пробваш. А ако си открил проблема дано да си се разминал тънко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X