Проблема може и да е от реле, но може и да е съвсем друго..., за съжаление те чака много пипкава работа по кабелите, докато установиш проблема.... Свали си инсталацията, разпечатай я и гледай стъпка по стъпка схемата.
махах реле по реле,махнах ги всички и все си е тая.Без контакт работя и къси и дълги.На габарит само няма пробле.Извадих клемите на машинките за фаровете, нищооо
Написахме ти с колегите, какво е решението... ако не разбираш от схеми отиваш при опитен жичкаджия. Друга идея едва ли ще ти даде някой след описаното...
Написахме ти с колегите, какво е решението... ако не разбираш от схеми отиваш при опитен жичкаджия. Друга идея едва ли ще ти даде някой след описаното...
В никакъв случай не омаловажавам мненията Ви.Просто всячески се опитвам да намеря по-легално решение за сега.Вече решението е почти взето - ще се реже и пуска всичко на ново
Може и от една жица вързана не където трябва да ти идват мизериите...
Късото се оказа от една жица, която не знайно защо е там.На копчето за халогенти е прекъсвана една жица и от нея беше прехвърлено на някъде.Отрязахме го и късото изчезна,обаче светлината на фаровете някак си не беше силна.Явно има поражения някъде към бушоните в коша,защото дори и да махнеш бушон фаровете си светят.Изолирал е орогиналната инсталация и е направил за къси и дълги на ново с релета и бушони.Но се наложи слагането на едно допълнително ключе,което да прекъсва маса.Без този ключ не мога да пусна къси и дълги,а само габарит.Хубавото е ,че така го е вързал, че зумера си работи когато фаровете работят и контакта е върнат, което ще помага да не ги забравям.Вчера цял ден си джътках така и нямаше никакво затопляне.Оня диот си е студен,но и светлината осезаемо е по-силна.Само не работи мигането докато не съм пуснал къси,което принципно не ме устройва, но майстора каза,че би трябвало да може да се оправи.Това е решението за момента.Дали ще е временно или докато не стане някой гаф и се наложи вече отаряне на снопа, не знам.Надявам се да няма проблем.
Тези дни разколачихме радиатора и снопа.Няма нито един наранен кабел!Което си е направо добре.Започнахме с меренето кабел по кабел до бушоните и от там вътре на таблото до кусата.Дадохме на късо от буксата и оригиналата инсталация си дойде на място!!!КАто сложим буксата през копчето нещо не е както трябва.Смених го с друго и сега всичко си е точно като по книга.Изградената нова инстация я използва и свързах два бели и два жълти фара към копчето за фаровете за мъгла и за реотана от зад(понеже нямам стъкло копчето е свободно).Останаха само дребни неща,но се надявам в скоро време да ги премахна -1. Още не сме открили защо гори бушона на подсилващата светлина за мъгла от зад; 2. Като включа на задна лапмата на акумулатора започва леко да жари; 3. При включване на мигачи стрелката на таблото играе доста,а при авариини го няма. Майстора каза, че имало на таблото някакъв кондензатор или нещо такова и вероятно е прецакано след късото от преди.Не сме го проверили,но е успокояващо, че зане къде и как да го оправи
2. Като включа на задна лапмата на акумулатора започва леко да жари;3. При включване на мигачи стрелката на таблото играе доста,а при авариини го няма.
Майстора каза,
И това го каза, че може да е проблем с маса някъде по фаровете(което е вероятно защото от зад левия е пипан и има някакъв кабел за маса,който може да не е добре направен) и каза още че може да е загубило маса таблото,каквото и да значи
И това го каза, че може да е проблем с маса някъде по фаровете(което е вероятно защото от зад левия е пипан и има някакъв кабел за маса,който може да не е добре направен) и каза още че може да е загубило маса таблото,каквото и да значи
Е той вместо да развива теории да вземе да поразглоби, да позамери! Аман от "майстори" фолософи!
Той иска човека ама аз не му дадох,защото е малко бавен и ако беше отворил на обяд щях да спя там.Ся ми е на зор проблема с маслото,и ако е нещо леко тази събота сутрин го сваляме
Коментар