Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първо благодарности на всички и най вече на fanatic kuzdov Veshter и maxxx . Ама като отидох в сервиза един скандал ама и явно и много лошо съм гледал и много бързо се съгласиха със мен изтокаха си тяхното масло спожиха моето и ми върнаха парите. Оказасе че някаси са объркали маслото сложилими масло за скоростна кутия за предно предаване такива работи със моятя Джипка .

ДО ВСИЧКИ ОТ ДОБРИЧ КОИТО САСИ СМЕНЯЛИ МАСЛАТА НА ДЕФЕРЕНЦИАЛИТЕ ВЪВ СЕРВИЗА НА ОПЕЛ ДА БЯГАТ ДАСИ СМЕНЯТ МАСЛАТА НА НОВО
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 16-11-07, 18:06.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

До: ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

това добре
      остава ти ремък с ролка - ангренажни че не се знае какво става там
      пък са отговорни
      после тампончетата на ресьорите и да намажеш листовете с графитна смазка
      маркучета и графит на резбата на предните амортисьори - че от кал и вода нямат сваляне после
      въздушен филтър и това е
      машината е 6
      дълго и безавариино да я караш
      BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от ised21 Преглед на мнение
        Първо благодарности на всички и най вече на fanatic kuzdov Veshter и maxxx . Ама като отидох в сервиза един скандал ама и явно и много лошо съм гледал и много бързо се съгласиха със мен изтокаха си тяхното масло спожиха моето и ми върнаха парите. Оказасе че някаси са объркали маслото сложилими масло за скоростна кутия за предно предаване такива работи със моятя Джипка .

ДО ВСИЧКИ ОТ ДОБРИЧ КОИТО САСИ СМЕНЯЛИ МАСЛАТА НА ДЕФЕРЕНЦИАЛИТЕ ВЪВ СЕРВИЗА НА ОПЕЛ ДА БЯГАТ ДАСИ СМЕНЯТ МАСЛАТА НА НОВО
        Всичко е добре когато свършва добре.И ние не сме се раждани във Фронтери.Аз лично по-голямата част за Фронтерата я научих тук.Дето вика Божко ако го нямаше форума до 10-на дена щеше да продаваш скрап на части или да олекнеш долу-горе още една Фронтера с труда заради безхаберници ама големи.
        Добре дошъл и честито кръщение.
        Както ти писа Адвокат за нула време ще ни намразиш,но ще е късно.
        Щото понякога изпростяваме по някоя тема(визирам себе си),но умен колега който не се притеснява да си каже болката не е оставян без съвет или поне мнение.
        Лека вечер.

Коментар

+10 за "Маххх"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X