Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

скоро тръчкай в сервиза
    маслото за теб е само Кастрол
    слагай 200 лева в джоба и това е
    заден диф 2л 75в140 за лсд по 38 лв литъра е
    преден диф 1л 80в90 към 19лв литър е
    скорости 4л че да не бяха и 4.5 литра 10в40 синтетика по 18лв литъра
    пък на тея от сервиза им прати сметката
    BMW X6

Коментар

Честито,със здраве да си я караш и безаварийно

Коментар

Ето това масло ми сложиха на двата деферинцяла и скоростната кутия
        Прикачени файлове
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ised21 Преглед на мнение
          Ето това масло ми сложиха на двата деферинцяла и скоростната кутия
          Ами хубаво са направили да ги е.а в майсторите.Навсякъде чета трансмисионно.За СК-пълен абсурд и гарантирано чупене.За задния диф.-същата работа.Може би само за предния да става-но вискозитета трябва да се погледне по каталог.А кои са правилните масла Куздов ти писа перо по перо.Решавай сам-с тези масла гарантирам тотално начупен джип с шампионско темпо!
          Вземай си парите и сменяй сервиза.Маслата си ги купи ЛИчНО и не слушай майстори и продавачи.На смяната присъствай постоянно и им казвай кое къде да наливат.Аз направих така.
          Успех.

Коментар

Господи незнам с коя ръка да се прекръстя тия и съд няма да ги оправи, как е възможно да му съсипят така на човека колата, ами представете си нямаше форум и той не четеше тук какво щеше да се получи? да сменя скороснта кутия и 2 дифа??? това са около 4000 лв. втора употреба.

ОТИДИ ВЕДНАГА СЪВСЕМ БАВНО И ИЗТОЧИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ КОИТО СА ТИ НАЛЯЛИ, ЩЕ СИ СЪСИПЕШ КОЛАТА.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
              скоро тръчкай в сервиза
              маслото за теб е само Кастрол

Това не е вярно не заблуждавай човека ако обичаш, че гледам и без това е объркан. Не е нужно да е точно тази марка, иначе за вискозитетите е точно така, ако има пари да сложи каквото си писал ако не друга марка също може.
              no signature no problems

Коментар

А НЕЗНАМ МНОГО СЪМ ОБЪРКАН АКО НЯКОИ ОТ ВАС Е ПИЧ НЕКА ДАМИ ПРИЗВАНИ НА ТОЗИ ТЕЛ 0898 42 62 43 и аз ще мусе обадя и шему бъда много благодарен
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

да малко крайно се изказах
                  съжелявам
                  може и да не е кастрол
                  наистина кастрола е качествено и скъпо масло
                  точното масло
                  но нали евтините стоки и качествените такива са на различни рафтове
                  аз оставам на кастрол единствено
                  BMW X6

Коментар

А НЕЗНАМ МНОГО СЪМ ОБЪРКАН АКО НЯКОИ ОТ ВАС Е ПИЧ НЕКА ДАМИ ПРИЗВАНИ НА ТОЗИ ТЕЛ 0898 42 62 43 и аз ще мусе обадя и шему бъда много благодарен
                    Колега, момчетата са ти написали точно какви трябва да бъдат маслата за преден и заден диф и скоростна кутия. Ако това, което са ти наляли, е различно - хич недей да се чудиш, ами отивай в сервиза веднага да ти сменят това, което са сипали, с такова каквото е предписал производителят. За тяхна сметка, естествено.

Ако не го направиш - ремонтите после ще са за твоя сметка.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                      да малко крайно се изказах
                      съжелявам
                      може и да не е кастрол
                      наистина кастрола е качествено и скъпо масло
                      точното масло
                      но нали евтините стоки и качествените такива са на различни рафтове
                      аз оставам на кастрол единствено
                      Има и трети вид много актуален за нашата държавица-тип "далаверка".
                      Като не ти е по джоба минаваш на принципа-"който търси намира-който пъшка умира".А на сериозно-намират се доста качествени масла на човешки пари.Големи разфасовки,по малко ръце докато стигнат до теб и т.н.Има доста голяма тема за трансмисионните масла.Да почете новия колега и да си решава-парите са си негови.

Коментар

Всяко оригинално масло, което отговаря на спецификациите е качествено. Това, дали е Кастрол, Валволин, Тотал или каквото и да е, според мен няма никакво значение, както дали ще си купиш пица от тая или оная пицария, щом е спазена технологията и съставките.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Звъня,бе колега но даваш заето.Някой колега ме е изпреварил.Задружна история.Ако не е колега да говориш с него-0896 774 655

Коментар

Пиши с малки букви.

Надявам се след разговора ни вече да си взел правилното решение.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Звъня,бе колега но даваш заето.Някой колега ме е изпреварил.Задружна история.Ако не е колега да говориш с него-0896 774 655
                              Жалко, че не е в София, да се съберем повечко с фронтери и да се изсипем в сервиза да ги направим луди.
                              no signature no problems

Коментар

Колега Ised21 eто тези 2 неща разпечати и отиди да ги удариш в главата на тези в сервиза.

ако искаш за най-достоверно си свали и разпечатай това:
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...ERA_HAYNES.pdf

но внимавай че е 233 мегабайта.
                                Прикачени файлове
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X