Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

АЗ СЪМ ОТ ДОБРИЧ
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: ОТ СКОРО И АЗ СЪМ СЪС ФРОНТЕРА

Добре дошъл! Много безаварийни километри и да те радва. Преди да започнеш да питаш, попрочети темите из форума. И дай малко повече инфо за Фронтерката, пък и някоя снимка може....
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Евала сър.Очакваме те със снимки и характеристики.После докато се усетиш,ще ни намразиш,обаче вече ще бъде късно.Чакаме те.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

фронтерата е 2.0 94г.внос от Германий от един дядка едно село до Мюнхен

как да ги прикача снимките

Бележка: Ако обичате, спазвайте правилата на форума и пишете на кирилица. Следващи публикации на латиница ще бъдат изтрити
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-11-07, 21:54.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

ЕТОГО МОЯ ОРЕЛ
          Прикачени файлове
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Добре, добре , има визия, че и на тарикатски номер си случил.... М/у другото, не виждам смисъл да си криеш номера, но както си решиш, не е проблем.
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Добре дошъл и честито.Гледайки първата снимка на твоя джип ми се вижда доста седнал.Може да е от уморени ресьори,но не е зле да си огледаш гумените втулки на ресьорите-предни и задни.Има голяма тема,така че не питай направо ами я изчети.Там ще разбереш че не задължително да са оригинални,които определено не са евтини.
              Успех.

Коментар

Днес смених маслата на мостовете и скоростната кутия почти 8 л. по 17лв. литъра в сервиза на ОПЕЛ 150 лв. оригинално масло старото беше немско за трактор много гъсто. А ресьорите вече ги шпренговах защото много висна от метановите бутилки аз съм със 2 по 30 л.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от ised21; 15-11-07, 18:21.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ised21 Преглед на мнение
                  Днес смених маслата на мостовете и скоростната кутия почти 8 л. по 17лв. литъра в сервиза на ОПЕЛ 150 лв. оригинално масло старото беше немско за трактор много гъсто. А ресьорите вече ги шпренговах защото много висна от метановите бутилки аз съм със 2 по 30 л.
                  Какво масло сложи в скоростната кутия-там трябва да е двигателно.За задния диф. наистина трябва да е гъсто,защото сигурно си с ЛСД.Посочи еднаква цена за всички смени,за това питам.Да не прецакаш нещо заради "майстори".
                  Какво визираш като масло за трактор.Вискозитет,цвят или ?

Коментар

Ами навсякаде ми сложиха едно червено масло по-редичко мисе видя ама по каталога на GM такаго дават уж било оригинално на GM така излезе на каталога в сервиза на ОПЕЛ така че щом са предстажители на ОПЕЛ за гр.Добрич
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Старото беше гъсто колкото обикновено деферинциално масло а новото малко по - рядко . Абе и аз незнам вече какво да правя
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Навсякаде ми сложиха едно и също масло СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОПЕЛ НА ТЯХ АКО НЕТРЯБВА ДАСЕ ВЯРВА НЕЗНАМ ДАВАИТЕ СЪВЕТИ
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Човече, ако имаш някакво оръжие под ръка, още утре отиди и ги утрепи да не се мъчат повече (Тва е майтап, да не го вземеш като комсомолско поръчение ....) В преден диф - трансмисионно W 90 GL-5, заден диф - ако е без ЛСД, същото, ако е със ЛСД - 75В140 или W 90 GL-5 със добавка за LSD, скоростна кутия - моторно 10В40 Fully synthetic. И вземи да прочетеш темите. Това е писано сигурно 20 пъти. Отивай утре и се оправяй, че скоростна кутия е 1500-2000 лв. на втора ръка, а дифовете са по 1000 ... П.П. Общото между Фронтера и Опел е само емблемата и мотора....
                          Прикачени файлове
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ised21 Преглед на мнение
                            Навсякаде ми сложиха едно и също масло СПЕЦИАЛИЗИРАН СЕРВИЗ НА ОПЕЛ НА ТЯХ АКО НЕТРЯБВА ДАСЕ ВЯРВА НЕЗНАМ ДАВАИТЕ СЪВЕТИ
                            Колега,не си карай джипа докато не сложиш масла препоръчани от завода и написани от колегата Куздов.Много пари ще дадат фира-изгодната сделка за евтин джип ще се обезсмисли тотално!

Коментар

Благодаря за инф. утре сутрин ще видя бутилката какво пише на нея но попринцип този сервиз Дч. е ОПЕЛСКИ и на компютъра ( каталога ) излезе че маслото е това което ми сложиха на GM здхе поне това което видях е че оригинално Немско и го дават за ОПЕЛ ФРОНТЕРА КАТАЛОГА ЛИДАЕ ГРЕШЕН АЗ УТРЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖА БУТИЛКАТА
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X