Добре де кой за истинските джипове? То накрая като се тегли чертата остават 2-3 марки с с по един модел.
Там някъде.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Задавали сме си го сериозно и сме си отговорили . А тебе шта те брига ? Или просто това е останал единствения раздел във Форума , в който още не си си хвърлял хайвера ?
Ами, интересно ми е ? Какво "сте си отговорили" ? Ама да не е онова: "Всичко се изпедерасти, нема истински жипки веч, само геюви-счетоводители, а не муже-инДжИнери праят колите..." щото не вАжи. "Тахо-махо", "Събърбани" и други, що ги правят ? Ето и това:
Мъчи се с дизелови "Wrangler"-и и разни други, ама няма да ги изброявам, щото са гей-паркетници, а не истински мъжки, ра`иръш ли, джипове, като "Фронтера"
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Колега - имаш истински много добър джип.Моя капитална грешка е че продадох подготвената си фронтера модел А която вярно ми служи по Балкана 10 дълги години и си взех гранд черокито от подписа.Трябваше и фронтерата да запазя.Не слушай разбирачите дето плюят - те да си вярват и да си карат техните.Фронтерата е отличен непретенциозен джип със средни до много високи способности при подходяща подготовка.Евтин за поддръжка.Поздрави!
Всъщност са точно такива. Да не каже някой нещо, Г-то също. Не че не стават, но са основно и най-вече престижни градски лъскачки.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Щото когато излезе такива бяха модерни, нито съвсем джип, нито баш паркетник. Но за кратко. Пазарът сега обаче иска основно градски 4х4 дето само плашат гълъбите.
Имаш ли версиЙ защо "Фронтера" не се прави вече ? Или - знаеш ли отговора, тук щателно укриван от непосветените ?
Защото Опел като компания смени концепциите си.Защото изчезна Фронтера за да има Антара(там е отговора на пазарното търсене) както изчезна Омега,Аскона ,Сенатор и т.н.
Сега ако кажеш ,че Опел въобще не е марка ....................
Защото Опел като компания смени концепциите си.Защото изчезна Фронтера за да има Антара(там е отговора на пазарното търсене) както изчезна Омега,Аскона ,Сенатор и т.н.
Кой каза че фронтера е Опел има ли,,,,,,,,,,,,,,,,,, Една зглобена във германия,, държъ да знам.................. GM
Че не е марка някъде от 1990 г. насам, не е (имал съм "Вектра Б" ) но туй "Фронтерата", нали е "Исузу" ? Прочетох един руски версиЙ, че заради слабите двигатели я били спрели...
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Че не е марка някъде от 1990 г. насам, не е (имал съм "Вектра Б" ) но туй "Фронтерата", нали е "Исузу" ? Прочетох един руски версиЙ, че заради слабите двигатели я били спрели...
Цар си205кончета на 3.2 бензина си е направо умрял в кожата или 2.2ДТИ 120 кончета.Това ще да е причината.Ма то по твойте знания G класата с 90 кончета мотор си е направо детска количка.Та и паджерото със неговите 105 кончета.Е,отиваме на черока с 200+ кончета.А,тои па нема шаси,е да ама па има дифове и окачване от "яките".
Грешно ми е изтълкуван поста и няма нищо общо с Фронтера (Исузу).
Карам същата концепция джип (като окачване) и съм много доволен.
Но истинските джипове за мен са с цели мостове.
Говоря за корави машини.
Паджеро еволюшън не знам как е, но едва ли е с цял преден мост.
И е далеч от моята концепция за корав джип.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар