Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опел Фронтера ентусиаст

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опел Фронтера ентусиаст

Колеги,"За"или "Против" "тайно" общество по примера на Land Rover форум.Има ли какво да крием?Може ли да сравняваме нашите "паркетници" с " истинските" джипки?.Предложение - да ги каним навсякъде където има сбирки,разходки.Да бъдем открити,няма от какво да се криемАз лично нямам "комплекси"

От: Опел Фронтера ентусиаст

Отваряш една безкрайна тема "Що е то истинска джипка? Какво трябва да може?..." и т.н... и т.н.
    Land Rover е религия... Jeep (Wrangler) е религия... Още една секта да отваряме...
    Не считам Фронтерата за нещо изключително, но пък чак да кажеш, че е паркетник... Ами не е.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Що е то истинска джипка и имали тя почва у нас!?!?
      Незнам за ли съм или против!!!Незнам аз паркетник ли карам или не!!!!
      Знам че като го ръчкам по магистралата е паркетник отвсякъде!Обаче знам че като го вкарам по черно пак ми върши работа!
      Та сега незнам Аз паркетник ли си имам или истинска джипка като ми върши работа навсякъде!!!!
      Аз си казвам че имам истинска джипка (джипарите ми казват че не е ...... паркетник било)
      Това че няма блокажи.......правили го по малко джип от джиповете като ми върши работа в горите!?!?!
      .............Май имам на доста въпроси да си отговоря преди да кажа ЗА ли съм или ПРОТИВ!

П.П. Както каза Алекс не е нещо изключително но щом ме измъква откъдето трябва за мен си е истински!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Прави сте!
        Ще вземе някой да се обиди.Ако все пак някой се е обидил се извинявам публично.
        Моля модераторите да изтрият темата.

Коментар

Аз съм за .Не е лоша идеята .Не триите темата ,нека още хора кажат .
          РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Трите основни компонента, според мен на истинския джип:
            1. Наличие на рама ( от един съседен подфорум се кълнат, че тяхната рама е интегрирана в купето, но не съм сигурен дали е същото, като здравина );
            2. Наличие на бавни скорости;
            3. Ръчно включване на втория задвижващ мост ( съответно ако е постоянно зацепен - блокиране на междуосевия диференциал ).
            Светли Великденски Празници на всички!
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:120.jpg
Прегледи:1
Размер:18.2 КБ
ID:5653389
            Казано е:
            -"Обичай ближния",
            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

И аз не разбрах защо трябва да се трие!?
              Аз мисля че тук няма хора които да се обиждат!
              Или поне Аз несъм от тях!
              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
              LZ1NES

Коментар

Фронтерата ,особено А ,НЕ Е паркетник,направо си е немска текезесарка с японска механика!Паркетника НЕ МОЖЕ да мине там където минава Фронтера даже с всесезонни гуми ,даже и стокова без лифт и екстри като блокажи и мощност,ако мине трябва да е на скорост и то докато не му се ошашавят електронните селективни екстри на зацепване спрямо някой кален 35-40градусов наклон...!С такива електронни грешки обикновенно яхват мантинели по магистралите...,свидетел!
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
                  Трите основни компонента, според мен на истинския джип:
                  1. Наличие на рама ( от един съседен подфорум се кълнат, че тяхната рама е интегрирана в купето, но не съм сигурен дали е същото, като здравина );
                  2. Наличие на бавни скорости;
                  3. Ръчно включване на втория задвижващ мост ( съответно ако е постоянно зацепен - блокиране на междуосевия диференциал ).
                  Светли Великденски Празници на всички!
                  [ATTACH=CONFIG]792004[/ATTACH]
                  ++, и да няма комп. с който някой индиец да кара колата вместо теб.

Коментар

Моля не го приемайте за провокациЙ, но задавали ли сте си сериозно въпроса, защо този автомобил не се произвежда вече и няма наследници ("Антара" със сигурност не е такъв) ? Липса на търсене на европейския пазар (т.е. търсене само на баш-паркетници) ? "Смазан" от конкуренцията (напр. "Киа"-та на Пенчо или, айде да е "Гегата" или нещо друго) ? GM не предлага в Европа "Блейзъри" и "Събърбани" (дори с пригоден някакъв двигател, както се мъчи Jeep), че да запази пазарна ниша ?
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      се мъчи Jeep
                      E с кво се мъчи? С Ренегейд ака Фиат 500?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        ....Моля не го приемайте за провокациЙ, но задавали ли сте си сериозно въпроса, защо този автомобил не се произвежда вече ....
                        Задавали сме си го сериозно и сме си отговорили . А тебе шта те брига ? Или просто това е останал единствения раздел във Форума , в който още не си си хвърлял хайвера ?
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Да добавя едно мое мнение към атрибутите на истинските джипки.
                          Да е с цели мостове.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Според мен ако ги съпоставим със джипове които са нейни набори и са във стоков вариант тя ще се представи добре.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Да добавя едно мое мнение към атрибутите на истинските джипки. Да е с цели мостове.
                              Ъхъ. Нещо повече : не само да е с цели мостове , ами да е и окачен на ресори и на двата моста . ... и да се казва УАЗ.
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X