Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с преден диф,въздушен филтър,тампон двигател,обороти - решения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с преден диф и въздушен филтър и карета

Какво имаш предвид под "вътре високо"?Идеята ми е да ги вържа с отделно управление,копче по таблото + реле ,защото може да се наложи просто да ги светна за да видя нещо или за минута две докато нещо се сваля от багажника.Утре ще отида до близката морга - имали няколко вектри,та даже и от по-новите (2000год.),та евентуално от там да взема халогени,поне ще са оригинални.Само ще се наложи да се прави някаква стойка за тях,вероятно от не много дебела шина
    C20Nе '94 KБ

https://www.youtube.com/watch?v=SJ7ganVQGjA&t=7s

Коментар

Първоначално публикуван от emilganev Преглед на мнение
      Какво имаш предвид под "вътре високо"?Идеята ми е да ги вържа с отделно управление,копче по таблото + реле ,защото може да се наложи просто да ги светна за да видя нещо или за минута две докато нещо се сваля от багажника.Утре ще отида до близката морга - имали няколко вектри,та даже и от по-новите (2000год.),та евентуално от там да взема халогени,поне ще са оригинални.Само ще се наложи да се прави някаква стойка за тях,вероятно от не много дебела шина
      Недей да пълниш гушата на тези измамници. Няма да ти излезат по-евтино от чисто нови марка WESEM доказани халогени години наред, имат гарнитура не пускат вода и т.н
      Аз лично не бих купил 2-ра употреба от морга и то предимно заради самите морги
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Недей да пълниш гушата на тези измамници. Няма да ти излезат по-евтино от чисто нови марка WESEM доказани халогени години наред, имат гарнитура не пускат вода и т.н
        Аз лично не бих купил 2-ра употреба от морга и то предимно заради самите морги
        Абсолютно подкрепям! Чисто нови WESEM карат години наред безпроблемно и са чудесни за цената си!
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

....Иначе съм заръчал ето това ,което го намерих на 25лв магазина в моя град.Мисля,че бяха същите.Рискувах......Та тях смятам да ги закрепя някъде под резервната гума,някъде по теглича,за да не пречат на нищо,а и спокойно да си отварям врататаl
          Трябваше да поръчаш халогена от 15$, дето е над твоите. Това ако наистина е 1550 лумена, направо ще пали тревата зад тебе.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Поръчвал съм фенери за полицайте и да ти кажа тези лумени,който ги пишат са мааалко завишени.Истинските фенери,който отговарят на написаното са над 50$.А иначе тези за който говоря от моргата ще ги взема за половинка ракия,не че и тя не е пари,ама поне нея я има
            C20Nе '94 KБ

Коментар

Освен, че трябва да светят добре фарчетата трябва и да са добре влагозащитени. С всички китайски стоки съм имал именно такъв проблем слаба влагозащита. Същото важи и при халогени втора употреба. Всеки сам преценява в крайна сметка.. За да виждам, както става назад съм монтирал на покрива на моята фронти един Wesem, който пускам с копче, когато ми се налага, а не съм го закачил към задната за да не вадя излишно очите на хората. И между другото ти препоръчвам монтажа на фара да е на височина близка до тази на погледа ти в момента, когато ще го ползваш. Работата ми е свързана с осветление така, че... вервай ми!

P.S. А сега видях, че искаш да го ползваш за да виждаш, както сваляш нещо от багажника... Тогава наистина го монтирай на покрива, но от вътрешната страна! При мен халогенчето го ползвам за по-лесно паркиране, защото съм със затъмнени джамове, които често са мръсни.
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                Освен, че трябва да светят добре фарчетата трябва и да са добре влагозащитени. С всички китайски стоки съм имал именно такъв проблем слаба влагозащита. Същото важи и при халогени втора употреба. Всеки сам преценява в крайна сметка.. За да виждам, както става назад съм монтирал на покрива на моята фронти един Wesem, който пускам с копче, когато ми се налага, а не съм го закачил към задната за да не вадя излишно очите на хората. И между другото ти препоръчвам монтажа на фара да е на височина близка до тази на погледа ти в момента, когато ще го ползваш. Работата ми е свързана с осветление така, че... вервай ми!
                Дайте ми цена на този WESEM ,и евентуално от къде.Какво имаш предвид да са на височина близка до погледа.Зад волана съм и ще трябва да карам на заден,на странични огледала,понеже нямам на стъклото.Къде да го сложа
                C20Nе '94 KБ

Коментар

Дайте ми цена на този WESEM ,и евентуално от къде.Какво имаш предвид да са на височина близка до погледа.Зад волана съм и ще трябва да карам на заден,на странични огледала,понеже нямам на стъклото.Къде да го сложа
                  Напиши в гугъла - полски халогени WESEM и ще видиш, линкове са забранени тук.

Коментар

Тампоните на ресьорите отзад може да се предобрят със селенови втулки от жигула - влизат идеално в ухото на ресьора.Аз бях с преправяни обици и диаметърът на болта беше по вътрешният диаметър на селеновите втулки.По-здрави са от оригиналните тампони.За оригинални обици не знам дали ще станат а и както каза колегата вероятно болтовете са изядени и така или иначе ще се наложи да се правят нови.Защо не по-дълги и с друг размер?
                    BMW X6

Коментар

Колега,и аз от доста време се каня да сменям тампони на ресьорите,та да питам-има ли значение дали са горни или долни втулки?

Коментар

Предполагам,че по темата за тампоните е изписано доста,но не съм чел - още не съм опрял до тях,но е на дневен ред.Днес успешно монтирах допълнителните фарове от пред - 2 чисто нови от кутия с надпис DDR и 2 жълти халогена HELA (може да бъркам името,ама ме мързи сега пак да излизам да чета).Единия е леко спукан но е в края.Киснах ги във вода,уж не влезна вътре,та да видим.Прекарах кабели само близо до акомулатора,където ще бъдат вързани през реле и бушон двата чифта по отделно.Ето и една снимка със свалената броня,че ме хвана тъмното и не успях.Това бялото пред радиатора е стереопор 2см да загрява по-бързо.Термостата си работи добре,но понеже перката работи постоянно,сутрин малко по-бавно забрява.Не знам още дали има ефект.Продължавам нататък с инсталацията до таблото вътре и мотаж на светлината за задна.А онези,китайските,като дойдат ще ги мисля.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3505.jpg
Прегледи:1
Размер:40.1 КБ
ID:5630615
                        C20Nе '94 KБ

Коментар

Ето и резултата от сутринта.Не се сдържах и станах рано,макар,че е празник с чаша червено вино в ръка монтирах и решетката.Малко шуто ми стой без ролбар,ама по натам може и да закача един Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3513.jpg
Прегледи:1
Размер:189.5 КБ
ID:5630715
                          C20Nе '94 KБ

Коментар

Маслото в скоростите сменено - 10/40 бензин - точно 4.8 л
                            C20Nе '94 KБ

Коментар

Маслото в скоростите сменено - 10/40 бензин - точно 4.8 л
                              От вълнение забравих да напиша резултата - сега скоростите влизат доста по-леко и мазно от преди.Утре ако остане време ще поразходя малко фронти по гората
                              C20Nе '94 KБ

Коментар

Според мен,ако мислиш да слагаш ролбар отпред,не избързваш ли с монтирането на халогените?И внимавай с тия стиропори да не ти направятнякой номер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X