Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завъртане 180 градуса? гуми?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Завъртане 180 градуса? гуми?

Първоначално публикуван от bobijoe Преглед на мнение
    Ееее хора чета тук коментарите ви и незнам какво толкова казах,че някои ме изкарват самонадеян,глупав и незнам още какъв...за сведение на тези хора искам да отбележа,че този автомобил го имам от около 10 дни и всеки ден ходя на работа със него,пътувах няколко пъти извън София-до сега тази фронтера не е видяла скорост по-висока от 70 км/ч. и едва ли ще види,това е може би защото съм самонадеян..

"Уважаеми КОЛЕГИ, моля прочетете темата от начало до край.
    От къде започна "Завъртане 180 градуса? гуми?" та до къде стигна...."

Много е прав-каква е темата,а вие заговорихте за някакви гробища,някакви черни статистики...да,те са факт,но мисля,че коментара е излишен,само дърпате дявола за опашката..

С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА КЪМ ВСИЧКИ

Верно не искаш мнение-ти си върха!Да ама не си!!!Докога ще учиш хората които преди два дена питаше какво си си купил?!!!
    Осъзнай се бе човек или кажи че всички които са те посъветвали са цървули.Говорим за вряли и кипяли-ако тук не ти разбират манталитета що не се обидиш за винаги на всички-във форума за Голфчета винаги ще си добре дошъл.ИМХО!
    Толкова си млад,че не усещаш че дразниш.Това и с джипа няма общо-само с възраста и наскоро напуснатата ученическа скамейка.Обаче болшинството тук вече тая скамейка може и да не я помнят.Чак не се сещам-дойде за помощ и съвет после стана гуру на джиповете-евалла!
    До кога ще избиваш комплекси тук,моето момче?!!!!
    Вече не ти пиша като набор на дъщеря ми-голям луфт.Назад си много!!!
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-11-07, 21:32. Причина: За да не се чудят хората кой на кого говори

Коментар

Колега Макс, имам чувството, че бъркаш участниците. Колегата, който се изказа, че е най-великия карач на всякакви автомобили е
      bobijoe
      Младши участник
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Да Ви кажа колеги.От няколко дни чета темата и се чудя на упорството Ви да убедите пича да кара внимателно.Но като се замисля добре правите,ама той не ще и не ще диалог.Продължава да търси проблема в колата.

Та сега и аз да му кажа.

ПИЧ,аз ти ВЯРВАМ ЧЕ СИ ПЕРФЕКТЕН ШОФЬОР.Явно проблема е в колата.Затова те съветвам,смени я тая кола и карай с новата по-внимателно.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          Да Ви кажа колеги.От няколко дни чета темата и се чудя на упорството Ви да убедите пича да кара внимателно.Но като се замисля добре правите,ама той не ще и не ще диалог.Продължава да търси проблема в колата.

Та сега и аз да му кажа.

ПИЧ,аз ти ВЯРВАМ ЧЕ СИ ПЕРФЕКТЕН ШОФЬОР.Явно проблема е в колата.Затова те съветвам,смени я тая кола и карай с новата по-внимателно.
          един умен савет получи детето +допълнение
          И гледаи дае само с предно предаване!!!
          Последно редактирано от bokostz; 14-11-07, 21:49.
          boko
          Jeeep---KIA
          https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            Колега Макс, имам чувството, че бъркаш участниците. Колегата, който се изказа, че е най-великия карач на всякакви автомобили е
            bobijoe
            Младши участник
            Точно него имам предвид,а не Чавдар(v93).Moже ли такова самочувствие колеги?!!!Че и не спира-манталитет и коефициент от всякъде!
            Спирам-преди малко имах ЛС от V-93,човека е перфектно прав.Да мисли каквото иска новоизлюпения Шумахер,аз ще следвам съвета на Чавдар.Той е личен-само ще го спазя.
            Лека вечер на всички!

Коментар

Докато все още можеш си коригирай горния пост, така оставаш сериозно неразбран. Аз също помислих, че говориш на Чавдар и доста се учудих.
              LZ1PER

Коментар

Споко, не се нервирай, наказваш себе си заради някой друг.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  Докато все още можеш си коригирай горния пост, така оставаш сериозно неразбран.
                  Аз си позволих да направя това.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Аз си позволих да направя това.
                    БЛАГОДАРЯ!Мисля,че вече всички сапиенс се уточнихме!
                    Лека и благодаря!
                    Другите не са дефицит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Колега, и ние сме били на 20, и ние сме палили гуми, и сме вземали завои "с вратите напред", и ни е увличала скоростта, и света беше наш! Много мои връстници, между които и приятели си заминаха ей-така, защото така и не можаха да си представят какво може да се случи, ако... не дай Боже! Така,че давай го по-полека, и уважавай хората с по-голям (много) стаж като карачи. С това не искам да те дразня, но се замисли, как ти би приел съвет за това как да се качваш в колата от едно 5 годишно хлапе. С усмивка нали? Хубаво, че баща ти те е учил от малък да караш, но това не е като да имаш стотици хиляди (и даже милион) километри зад гърба си. И ние сме се перчили на твоите години, естествено е, но става въпрос за ТВОЯТ живот, пробвай полигоните, набери опит, никога не е излишен! Последно-въпреки, че имам много хиляди километри зад гърба си, оня ден, на първи сняг и аз се завъртях, вярно с астра, но фронтерата, както виждам е по-трудна за "вкарване в правия път".
                      И наистина за последно: Никой тук не ти желае нещо лошо, нищо,че раздразни много хора със самонадеяността си, Вслушай се в съветите, които ти дават колегите. За ТВОЕ добро е.
                      С най-добри пожелания.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Хората ти дадоха най-добронамерен и полезен (между другото - не само за млади шофьори) съвет, а ти се изрепчи, че си голяма работа и нямаш нужда да се учиш.
                        Е, лично мен много ме е страх от такива, които са си повярвали, че са големи карачи ...
                        V93,моите уважения,но нямам спомени да съм се перчил,когато говориш такива работи,поне ги подкрепяй с цитат.
                        Относно съветите-никога няма да откажа такива от който и да е било,вече около седмица въртя телефони насам натам на хора,които имат такива коли то много време,за да искам съвети,никога не бих отказал съвет,никога...............

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Верно не искаш мнение-ти си върха!Да ама не си!!!Докога ще учиш хората които преди два дена питаше какво си си купил?!!!
                          Осъзнай се бе човек или кажи че всички които са те посъветвали са цървули.Говорим за вряли и кипяли-ако тук не ти разбират манталитета що не се обидиш за винаги на всички-във форума за Голфчета винаги ще си добре дошъл.ИМХО!
                          Толкова си млад,че не усещаш че дразниш.Това и с джипа няма общо-само с възраста и наскоро напуснатата ученическа скамейка.Обаче болшинството тук вече тая скамейка може и да не я помнят.Чак не се сещам-дойде за помощ и съвет после стана гуру на джиповете-евалла!
                          До кога ще избиваш комплекси тук,моето момче?!!!!
                          Вече не ти пиша като набор на дъщеря ми-голям луфт.Назад си много!!!
                          Абе,човек,незнам какво четеш ти,кога съм казал,че не искам мнение и кога съм учил някой.
                          Не ме мисли за някъв простак,никога няма да кажа на никой тук,че е цървул,егати,може да съм на 20,но имам възпитание!Имам чувстовото,че не пиша с човек на средна възраст,а с някой пубер.
                          Не съм искал да те засегна или ядосам по някакъв начин,нито теб нито никой друг тук,ако съм го сторил,МОЛЯ да ми приемете извиненията,просто исках да науча нещо повече за тези коли като цяло,а вие ми извъртяхте думите жестоко и искам да кажа на тези,които пишат тук без да са прочели предишни коментари и ме нападат без да знаят за какво става дума,преди това прочетете какво точно сме писали,а не да с включват малко неадекватно!
                          Бил съм Шумахер,бил съм такъв,бил съм унакъв,само незнам какви сте ми вие за да ми държите сметка какъв съм...
                          Моите уважения към всички,но мисля,че трябва да имаме някакви граници!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            bobijoe
                            Младши участник
                            Kuzdov,дай цитат,подкрепи това което казваш,само говорите ей така

Коментар

Щом не помниш какво си писал, ето:
                              Благодаря за загриженоста..не че се хваля,но моят баща започна да ме учи да шофирам много много отдавна и смея да твърдя,че имам достатъчен опит,за да си изградя усет за какъвто и да е автомомиб малко след като се кача в него,а това за полигона мисля,че ще е излишно,но все пак месри
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

... нямам спомени да съм се перчил,когато говориш такива работи,поне ги подкрепяй с цитат....
                                Нямаш проблем

... не че се хваля,но моят баща започна да ме учи да шофирам много много отдавна и смея да твърдя,че имам достатъчен опит,за да си изградя усет за какъвто и да е автомомиб малко след като се кача в него,а това за полигона мисля,че ще е излишно ...
                                Ти може и да не се усещаш как звучи, но реакцията на тези думи би трябвало да ти подскаже как се възприема казаното. И, в същност, това как се възприемат думите ти от околните, е по-важното.

Последно от мен - карам коли от 1982 г. и все още установявам, че имам какво да науча ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X