Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завъртане 180 градуса? гуми?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Завъртане 180 градуса? гуми?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Напишете дружно един E-mail на Луис Хамилтън да не се занимава с глупости. Малък е още.
    ....смея да твърдя,че имам достатъчен опит,за да си изградя усет за какъвто и да е автомобил малко след като се кача в него...
    Той едва ли ще изкаже такова смело твърдение...
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      За възрастта - не, ама за глупавата самонадеяност няма да е зле. Щото черните статистики са пълни с такива големи карачи ...
      Благодаря,че уцели посоката на разговора-точно това имах предвид.И без нашия форум гробищата са пълни за съжаление.Искаш на базата на опита си да му спестиш преживявания-децата мислят че се правиш на велик.Ами добре(не е),но ако си сам-плащаш твоя живот и мнение,че си върха,

в противен случай кой ти даде пълномощтно да решаваш кой да живее?!Дреме ми дали си забелязал,но тука повечето сме бащи и то не на извънбрачни(и такива да са-какво),че и не се срамуваме от децата си-напротив!!!!!!!!!
      Не знам как да ти сложа червена точка като мнение,а не като модератор,но ако имах представа щях от сърце да ти гласувам 2бр.
      Последно редактирано от maxxx; 13-11-07, 23:43.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Не знам как да ти сложа червена точка като мнение,а не като модератор,но ако имах представа щях от сърце да ти гласувам 2бр.
        Предполагам на мен искаш да слахаш червени точки.
        Цъкаш везничката над мнението и маркираш "не одобрявам"
        За да са две трябва да гласуваш 20 пъти и чак тогава да се върнеш за втората.
        Това обаче изобщо няма да промени факта че уменията на водача не са в пряка зависимост с възраста му. Още повече когато става въпрос за Фронтиера. Една от най-тежките джипки, със задно и ЛСД.
        Че това кой може да го кара.

Коментар

Една от най-тежките джипки, със задно и ЛСД.
          ...ми Божко (fanatic)
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            ...ми Божко (fanatic)
            Умря циганката която ме хвалеше.

А не знам какъв е проблема изобщо с фронтерата? върви се идеално, в момента съм с 2 различни задни гуми и без хъбове, а сутринта беше страшен лед в ОК2, проблеми не срещнах.
            no signature no problems

Коментар

Предполагам на мен искаш да слахаш червени точки.
              Цъкаш везничката над мнението и маркираш "не одобрявам"
              За да са две трябва да гласуваш 20 пъти и чак тогава да се върнеш за втората.
              Това обаче изобщо няма да промени факта че уменията на водача не са в пряка зависимост с възраста му. Още повече когато става въпрос за Фронтиера. Една от най-тежките джипки, със задно и ЛСД.
              Как на теб бе,човек?Имах предвид Wunderkind-а,дето го качваш в СУ-31,прави две врътки на пистата и отлита-джипа е бошлаф работа.
              Изобщо Фронтерата не е проблемна за каране-като всичко на тая земя-...трябва и акъл!
              А че е по-трудна за свикване,потвърждава мнението ми,че за първи джип на втората пряка няма как да си със готови навици и усет,че и зимата .
              Пък може и да греша....

Коментар

Уважаеми КОЛЕГИ, моля прочетете темата от начало до край.
                От къде започна "Завъртане 180 градуса? гуми?" та до къде стигна....
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Вярно.Аз спирам да спамя.Сорка.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    И какъв е проблема? мисля, че "завъртане" "поднасяне" "подхлъзване" и "фронтера" е основното за което говорим? ако бъркам кажи ще се модерирам сам.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      И какъв е проблема? мисля, че "завъртане" "поднасяне" "подхлъзване" и "фронтера" е основното за което говорим? ако бъркам кажи ще се модерирам сам.
                      Сигурно е имал мен предвид-нейсе,аз се отказах да откривам топлата вода.От безсмислени спорове няма смисъл-като няма кой да чува.А зимата тепърва идва-гаранция тази тема ще е актуална.С доста ситуации които ще коментираме и ще си помагаме.Говоря за нас простосмъртните и учещите се докато сме живи.ИМХО!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Сигурно е имал мен предвид-нейсе,аз се отказах да откривам топлата вода.От безсмислени спорове няма смисъл-като няма кой да чува.А зимата тепърва идва-гаранция тази тема ще е актуална.С доста ситуации които ще коментираме и ще си помагаме.Говоря за нас простосмъртните и учещите се докато сме живи.ИМХО!
                        Да темата наистина е много актуална особено в началото на зимата, кояато "Пак ни изненада", а и ние водачите сме отвикнали да караме при малко сцепление и трябва да променим начина на управление, скорост, дистанции и т.н.т
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ееее хора чета тук коментарите ви и незнам какво толкова казах,че някои ме изкарват самонадеян,глупав и незнам още какъв...за сведение на тези хора искам да отбележа,че този автомобил го имам от около 10 дни и всеки ден ходя на работа със него,пътувах няколко пъти извън София-до сега тази фронтера не е видяла скорост по-висока от 70 км/ч. и едва ли ще види,това е може би защото съм самонадеян..

"Уважаеми КОЛЕГИ, моля прочетете темата от начало до край.
                          От къде започна "Завъртане 180 градуса? гуми?" та до къде стигна...."

Много е прав-каква е темата,а вие заговорихте за някакви гробища,някакви черни статистики...да,те са факт,но мисля,че коментара е излишен,само дърпате дявола за опашката..

С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА КЪМ ВСИЧКИ

Коментар

Първоначално публикуван от bobijoe Преглед на мнение
                            незнам какво толкова казах,че някои ме изкарват самонадеян,глупав и незнам още какъв...
                            Хората ти дадоха най-добронамерен и полезен (между другото - не само за млади шофьори) съвет, а ти се изрепчи, че си голяма работа и нямаш нужда да се учиш.
                            Е, лично мен много ме е страх от такива, които са си повярвали, че са големи карачи ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Хипотетично.
                              Той наистина може да е голям карач.
                              Аз затова и горе си отворих устата. Малко самонадеяно ми се струва да оценяте някой който не познавате.
                              Нормално е да търси причината и в джипа. Така по лесно ще му свикне.

Коментар

Малко самонадеяно ми се струва да оценяте някой който не познавате.
                                Не става въпрос толкова за това кой какъв карач е, а за самонадеяността. Когато някой (още повече на такава възраст) демонстрира, че няма какво да повече да научи - случаят е ясен ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X