Обява

Свий
Няма добавени обяви.

отворена лява предна гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: отворена лява предна гума

Такааа, излязох от бокса със сменени: втулки на горните носачи, горен десен шарнир, предни лагери, отремонтиран паразитен хебел, отремонтирана кормилна щанга. Сега по предницата всичко е Ок. Утре ще избягам от работа, за да я кача на реглаж и айде пак в боя.
    Много безаварийни и кални на всички!

Коментар

Е, след толкова блъскане по черно, нормално е. Очакваме те!
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

през почивката - едно завършващо годината барбекю с разходка. Миналата година стана добре!

Коментар

Готов съм, тя сега върви като по мед!!!!

Коментар

Докато си топъл пиши за цени и как стана схемата с тая средна щанга.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
              Докато си топъл пиши за цени и как стана схемата с тая средна щанга.
              Добро утро, значи лагерите SKF-150 лв., втулките на горните носачи-60 лв. някакви малки лагерчета в главините-15 лв., горен шарнир-50 лв., средната кормилна щанга+паразитния хебел са отремонтирани от стругар, като хебела е с гресьорка вече общо за 80 лв. Това са чаркалаците, а на приятеля платих колкото поиска за ремонта.

Коментар

Егати и цените, уж с Исузуто било едно към едно окачването.Същите части ги сменям 10-пъти по-евтино,и за това много си го харесвам Трупърчето.
                JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                  Егати и цените, уж с Исузуто било едно към едно окачването.Същите части ги сменям 10-пъти по-евтино,и за това много си го харесвам Трупърчето.
                  .... с други думи :

- лагери на предни главини SKF : 15 лв.
                  - втулки на горни носачи : 6 лв.
                  - горен шарнир : 5 лв.
                  - "някакви малки лагерчета " (предполагам че става въпрос за иглените) 1лв. и 50 ст.

........ търговците на чаркове за УАЗ пасти да ядат !

ше зема и аз да мина на ТрупЪр.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Колега, в предните постове има посочени колко бройки са му били нужни.
                    Аз както го разбрах 75 лв лагер голям, 7,50 малък, втулка 15 лв, шарнир 50лв.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Същите части писах-не марки,не държа лагера да ми е SKF.
                      Но всеки си знае джоба!Аз нямам за оригинални-маркови части,които да чупя нарочно в гората.
                      Двата лагера на главината-18лв.
                      семеринг -2лв
                      втулка горен носач -10лв
                      шарнир горен -12-18лв
                      шарнир долен -18-24лв
                      накрайник -12лв
                      ремонт хебел-стругар -8лв
                      иглено лагерче не съм сменял,монтирам тефлонова втулка вместо него.
                      Пиша от опит,не от чул-не дочул.С цел, ако не всеки държи частите да са му оригинални,че има и по-евтин вариянт.
                      Пп. То тук, само лагерите на главината и ремонта на хебела не са оригинални.
                      Последно редактирано от Калин; 22-12-13, 19:58.
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                        Колега, в предните постове има посочени колко бройки са му били нужни.
                        Аз както го разбрах 75 лв лагер голям, 7,50 малък, втулка 15 лв, шарнир 50лв.
                        Точно така, правилно си разбрал.

Коментар

Същите части писах-не марки,не държа лагера да ми е SKF.
                          Но всеки си знае джоба!Аз нямам за оригинални-маркови части,които да чупя нарочно в гората.
                          Двата лагера на главината-18лв.
                          семеринг -2лв
                          втулка горен носач -10лв
                          шарнир горен -12-18лв
                          шарнир долен -18-24лв
                          накрайник -12лв
                          ремонт хебел-стругар -8лв
                          иглено лагерче не съм сменял,монтирам тефлонова втулка вместо него.
                          Пиша от опит,не от чул-не дочул.С цел, ако не всеки държи частите да са му оригинални,че има и по-евтин вариянт.
                          Пп. То тук, само лагерите на главината и ремонта на хебела не са оригинални.
                          Радвам се за теб, колега, дано по-рядко ти се налага да отремонтираш. Много безаварийни и кални!

Коментар

Наистина частите за Фронтера имат спекулативно високи цени, без колата да блести с каквото и да било.
                            Имам Тойота, Трупър и Паджеро, та имам поглед върху цената на частите. Колегата си купи Фронтера, и аз се чувствам виновен, че му го препоръчах... Ще я продава и ще търси читав Трупър.
                            Конкретен пример: За съединител за Фронтера 2.2 искаха около 400лв. Оказа се че този за Трупър е 1:1 (exedy) и го взехме за ... 110лв. За Toyota HJ60 - комплект бутала със сегменти, бутални болтове и зегерки Mahle - 427лв.. Пазарувам с фактури та "помня" точните цени. Комплект 6 дюзи за същата 250лв...
                            Тотален ремонт на цялата предница на Трупър излезе около 250лв. (Втулки, шарнири, лагери, накрайници, спирачни дискове). Купувал съм само читави части.
                            Последно редактирано от Scrapheap; 23-12-13, 07:26.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

110 лв притискател,феродо и лагер?!
                              Не вярвам...
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Ти може да не вярваш, но е факт.
                                А частите за Тойотата ги има в английския ибей. Сравни ги с фронтерата и самата фронтера с тойота.
                                Идея нямам, защо са такива цените за опелските неща...
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X