Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОНТЕРЕЙ 3.2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: МОНТЕРЕЙ 3.2

Прегледа е готов и разходката е факт, но имаше и произшествие. Заседнах при маневра да обърна на един много тесен път, бях тръгнал да качвам един доста сериозен баир, пътя беше целия с малки камъни и пясък и забуксувах, все пак ми е за първи път, не бях завъртял хъбовете и не стигнах доникъде, ще трябва някой да ми обясни как се действа с тея неща, ще направя снимки на скоростния лост та да може някой да ми обясни как да действам при такива ситуации. Иначе джипката върви доста добре, има доста мощтност и не се задъхва въобще, но с автоматика не знам дали е добре да я измъчвам, ще чакам съвети с нетърпение, а утре ще отида да прегледам колата след това родео и ще посна снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнение
      Прегледа е готов и разходката е факт, но имаше и произшествие. Заседнах при маневра да обърна на един много тесен път, бях тръгнал да качвам един доста сериозен баир, пътя беше целия с малки камъни и пясък и забуксувах, все пак ми е за първи път, не бях завъртял хъбовете и не стигнах доникъде, ще трябва някой да ми обясни как се действа с тея неща, ще направя снимки на скоростния лост та да може някой да ми обясни как да действам при такива ситуации. Иначе джипката върви доста добре, има доста мощтност и не се задъхва въобще, но с автоматика не знам дали е добре да я измъчвам, ще чакам съвети с нетърпение, а утре ще отида да прегледам колата след това родео и ще посна снимки.
      всичко е писано вече в подфорума, седни и прочети ще откриеш много полезна информация, раздатките скоростите и предаването ти е същото като на фронтера така, че не се ограничавай с търсене на Исузу
      на автоматика му няма нищо като е в гората много е здрав ако е изправен.
      no signature no problems

Коментар

Поради технически проблем на колегата GECATA73 качвам въпросните снимки.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0986.jpg
Прегледи:1
Размер:162.3 КБ
ID:5533663Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0987.jpg
Размер:156.4 КБ
ID:5533664Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0988.jpg
Размер:162.0 КБ
ID:5533665

Коментар

Абе всички разправят колко е як автоматика, но аз си имам едно на ум и когато очаквам издевателства, небрежно си минавам на L
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
            Абе всички разправят колко е як автоматика, но аз си имам едно на ум и когато очаквам издевателства, небрежно си минавам на L
            е то така се пази най-добре на брат ми ( бившия мой ) се строши но наистина е як ако се експлоатира правилно иначе е произведен да държи до 600 нм на входящич вал
            no signature no problems

Коментар

Та никой ли не знае как се ползва въпросния автомат , отпред е с ръчни хъбове, каквото и да означава това, иначе на спускане ми казаха да ползвам L така и направих, спуснах се без проблем, но си мисля че предното нещо не работеше

Коментар

На 2Н си само на заден мост. На 4н си и на преден мост, но трябва да включиш и ръчните хъбове. Иначе ще си пак само на задно. След това на 4L си на 4х4 бавни. Препоръчително за гората. И запомни, без да включиш ръчните хъбове нямаш 4х4. А се изключват за да не се въртяj предният кардан и полуоските, когато си на режим 2Н-само на заден мост. При ръчни скорости и при автоматични - принципът е един и същ.
                По-подробно ще се наложи да попрочетеш из форума.
                Честито и успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X