Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОНТЕРЕЙ 3.2

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МОНТЕРЕЙ 3.2

Привет на всички, аз съм нов при вас, след два дни ще съм собственик на Опел Монтерей 3.2 95г., дълга база , автомат, бих бил много признателен ако може да споделите някакви мнения и впечатления, защото трябваше да избирам между него и Митсубиши Паджеро 2.5 , ръчка и пак дълга база. Благодаря предварително.

От: МОНТЕРЕЙ 3.2

Предполагам , че имаш предвид бензиновата инжекция 3.2 V6 ?

Сега , ако те налазят феновете на Паджеро , ще завалят съвети : "Купувай Митсубишито!"

Всъщност и двете машини са от еднакъв клас. Тук по обясними причини болшинството сме откъм Фронтера , ама...
    Монтерея си е камионче Добър въртящ момент , вози меко и ако нямаш намерение да правиш извращения по горите с него - става . Без газова уредба обаче джоба винаги ще ти е празен . ... макар че и дългото Паджеро не отстъпва по жажда

Иначе в сравнение с Фронтера , Монтерея се счита ( все още ) за екзотика по нашите ширини , така че това дава добър повод за търговците на резервни части да си правят гаргара с нещастния потребител . В това отношение Паджерото е с предимство.

Иначе като надеждност : божа работа! Зависи и в какви ръце е бил преди теб. Ако се включи някой колега с Монтерей , да дава подробности. Все пак от беглите ми наблюдения , поне тенекиите му гният по-малко в сравнение с Паджерото.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      ...Сега , ако те налазят феновете на Паджеро , ще завалят съвети : "Купувай Митсубишито!....
      Точно за 2.5 vs 3.2 ме съмнява да се застъпят и най-върлите фенове на Мицубиши
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Поздравления колега за избора !

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          ....Точно за 2.5 vs 3.2 ме съмнява да се застъпят и най-върлите фенове на Мицубиши ....
          Така си мислиш ти .

То е малко извън темата , ама искаш ли да си направим експеримент : Да пуснем първия пост на колегата в темата "Какъв джип да си купя".

Още от сега мога да ти кажа как ще се развие там темата :

- първите няколко поста : "...а за какви цели ще се ползва?" .
          - Следват няколко поста от рода " Колега , остави този Опел , той идва със заводска ръжда" .
          - после идва тежката артилерия на "паджероводите" : " Няма значение дали е 2,5 или 2,8 . Взимай Паджерото ! То е ...ехееей ...."
          - междувременно се включват черните станции : " А защо не си вземеш Сантафе / Рав 4 / Витара / Фрийлендър и т.н..... Аз имам такъв и вече Х хил. км. съм нямал проблеми " ....

.....естествено накрая идва дежурното : " Абе що се занимаваш с глупости ? Рано или късно всички идват в Тойота/ Патрол "

ПС. .... а аз очаквам Гецата като си вземе Монтерея да сподели впечатления от първа ръка
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

The Isuzu Trooper is a mid-size SUV that was produced by the Japanese automaker Isuzu between 1981 and 2005. It was exported internationally as the Isuzu Bighorn, Isuzu Trooper, Isuzu Trooper II , Caribe 442, Acura SLX, Chevrolet Trooper, Subaru Bighorn, SsangYong Korando Family, Honda Horizon, Opel/Vauxhall Monterey, Holden Jackaroo, and Holden Monterey

демек става въпрос за трупър?

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
              The Isuzu Trooper is a mid-size SUV that was produced by the Japanese automaker Isuzu between 1981 and 2005. It was exported internationally as the Isuzu Bighorn, Isuzu Trooper, Isuzu Trooper II , Caribe 442, Acura SLX, Chevrolet Trooper, Subaru Bighorn, SsangYong Korando Family, Honda Horizon, Opel/Vauxhall Monterey, Holden Jackaroo, and Holden Monterey

демек става въпрос за трупър?
              демек каквото и да ти говоря, винаги става въпрос за исузу

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Така си мислиш ти .

То е малко извън темата , ама искаш ли да си направим експеримент : Да пуснем първия пост на колегата в темата "Какъв джип да си купя".

Още от сега мога да ти кажа как ще се развие там темата :

- първите няколко поста : "...а за какви цели ще се ползва?" .
                - Следват няколко поста от рода " Колега , остави този Опел , той идва със заводска ръжда" .
                - после идва тежката артилерия на "паджероводите" : " Няма значение дали е 2,5 или 2,8 . Взимай Паджерото ! То е ...ехееей ...."
                - междувременно се включват черните станции : " А защо не си вземеш Сантафе / Рав 4 / Витара / Фрийлендър и т.н..... Аз имам такъв и вече Х хил. км. съм нямал проблеми " ....

.....естествено накрая идва дежурното : " Абе що се занимаваш с глупости ? Рано или късно всички идват в Тойота/ Патрол "

ПС. .... а аз очаквам Гецата като си вземе Монтерея да сподели впечатления от първа ръка
                бе май си прав, въпреки ,че сляпата фенщина вече не е на мода ...

Коментар

Темата взе да става интересна, утре по обед трябва да е при мен, ще пиша първи впечатления и ще направя снимки, ще го ползвам по принцип за семеен автомобил, като се има впредвид че сегашния ми е малко по-голям от джипа мисля че ще ми хареса, но повече подробности като дойде и го пална, уф немем търпение да дойде утре

Коментар

джипката е вече при мен, е не е това което ми описаха при разговорите по телефона, но все пак и по-лоши съм взимал и са ставали коли от тях. Та за въпросната джипка направих бартер с моята пура, която е нива над това но като ти влезне муха в главата знаете как е , все пак съм бивш беемвист. После ще има снимки че сега отивам да я минавам на преглед

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнение
                      После ще има снимки че сега отивам да я минавам на преглед
                      И земи напиши от къде си ,та да знаеме къде да те пращаме за части и евентуални ремонти.

п.п.Поздравления,добър избор.

Коментар

Ела да е надраскам с ръждив пирон против уруки и зли очи....честито "американски трупчо"
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          Ела да е надраскам с ръждив пирон против уруки и зли очи....честито "американски трупчо"
                          Ма Деде,тва не е Jeep,бре.

Коментар

Колегата е от Благоевград. Вече станахме два Опела "Isuzu" с 3,2 в Благоевград. http://www.offroad-bulgaria.com/imag...s/devilish.png

Коментар

след два дни перипети и ядове я подкарах не без помощта на dirrty, с който така или иначе сме почти всеки ден заедно, а сега ще е още по-честоь, не можах да я мина на преглед вчера и отивам днес, дано всичко мине добре, а за след това съм планирал една разходка в гората та да я пробвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X