Обява

Свий
Няма добавени обяви.

имам проблем с охлаждането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: имам проблем с охлаждането

Аз на тия 100% не бих заложил още повече че човека е с чисто нова муфа, чети внимателно !
    no signature no problems

Коментар

колега що не разглобиш старото виско и не му подложиш гумено парче в средата.като гарнитура ама цяла.втвърдява се на около 80 процента.поне за проба да я пробвериш дали е от нея.

Коментар

Нова - нова ама защо не зацепва?Пък и като чета разбирам,че колегата е сменил виското с ново.Иначе виждам бивш мой проблем/Нова гарнитура на главата,нова вискомуфа,термостат и всичко е ок/Колега надува ли маркучите?Също да отбележа,че преди тези процедури радиатора ми топлеше само едната половина по вертикал.

Коментар

някаде във форума бях чел че муфата се пробва с весник. като и подадеш прегънат весника перка та трядва да не спира ада го среже или даго нагъне . опасно е работеще перка да се спира с ръка.

Коментар

Точно: "Fanatic"го беше описал и не е лошо да му се довериш/мисля,че има опит/,аз още не съм забравил,че и на мен,както и много други колеги от форума ми помогнаха с моите проблеми за което искренно благодаря.Все пак карат джипки от преди аз да взема моята и опита е голяма работа."Не питай старило,а питай патило".....

Коментар

Здравейте отново колеги!прочетох внимателно вашите препорьки и много ви благодаря!Както Стефнан писа проверих дифузора.Не прилягаше както трябва(ИМАШЕ ЛУФТ 1 ДО 2см).уплатненията почти липсваха.Отидох до атоморгата и купих за 5лв.уплатнения за врати по-точно тези кьм купето.Много лесно и здраво се захващат кьм дифузора.Стана супер.Разгледах BMWто на кумеца ми ими направи впечатление,че диф.покрива перката(има логика),но при мен перката ,не знам по каква причина е извьн дифузора.Направих от алуминиева лента удьлжение на дифузора ,да вкарам перката.Не знам дали идеята е добра,защото не сьм разглеждал други Фронтери,но виското проработи и включи.FANATIK благодаря за предложението!Имам нужда да погледна една наистина поддьржана Фронтера защото мисля и аз мойта да я да я приведа вьв тех. изправност!!!Благодаря на всички,които се отзоваха на помощ!!!

Коментар

Виж престилката която си направил да е закрепена здраво че да не падне и да не строши вентилатора.
                Последно редактирано от Стефан; 01-09-07, 21:45.

Коментар

Първоначално публикуван от antonov1 Преглед на мнение
                  Здравейте отново колеги!прочетох внимателно вашите препорьки и много ви благодаря!Както Стефнан писа проверих дифузора.Не прилягаше както трябва(ИМАШЕ ЛУФТ 1 ДО 2см).уплатненията почти липсваха.Отидох до атоморгата и купих за 5лв.уплатнения за врати по-точно тези кьм купето.Много лесно и здраво се захващат кьм дифузора.Стана супер.Разгледах BMWто на кумеца ми ими направи впечатление,че диф.покрива перката(има логика),но при мен перката ,не знам по каква причина е извьн дифузора.Направих от алуминиева лента удьлжение на дифузора ,да вкарам перката.Не знам дали идеята е добра,защото не сьм разглеждал други Фронтери,но виското проработи и включи.FANATIK благодаря за предложението!Имам нужда да погледна една наистина поддьржана Фронтера защото мисля и аз мойта да я да я приведа вьв тех. изправност!!!Благодаря на всички,които се отзоваха на помощ!!!
                  Забравил си да провериш най-важното, дали радиатора ти е загрят целия?
                  no signature no problems

Коментар

Бе, хората рядко мислят за аеродинамика, когато става дума за охлаждане. А между другото, въпросът е крайно сложен. Почти толкова, колкото при двигателите с въздушно охлаждане.

Коментар

Занитен много здраво!Но бих искал да видя нещо оригинално!Да знам какво да тьрся или правя.За сега вьрши работа ,но искам да сьм спокоен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                      X