Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя Фронтера е по-добрият вариант за градски бебевоз!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Коя фронтера е по-добрият вариант за градски бебевоз!

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Митак недей по тоя наклон
    аз с ГИ над 14 много рядко вдигам, миналата зима в зверския сняг при ниските температури по цял ден на 4х4 правеше 16, знаеш къде живея знаеш как карам
    Водили сме го тоя спор амнайсе хиляди пъти, ама пак ще ти кажа, че и ти си леко в заблуда. На бензин колко километра минаваш преди да обърне на газ? А ако караш на къси разстояния пропорцията разход бензин/газ може да е доста сериозна в превес на бензина. Пък студена бензинарка знаеш и как лапа... Пропан-бутана е кеф само лятно време, като си палиш на газ и изпарителя ти почва работа от +20 градуса, иначе вкарва ли неизпарена газ става манджа с грозде. А и разхода при лятна и зимна газ само от състава и се променя значително. При мен на дълго ми скочи с 2 литра без никакви промени по центровки и т.н. С метана е друг филма, ама и на него му ........ с тая цена. Помни ми думата, дизеларките пак ще са на мода до година-две.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Водили сме го тоя спор амнайсе хиляди пъти, ама пак ще ти кажа, че и ти си леко в заблуда. На бензин колко километра минаваш преди да обърне на газ? А ако караш на къси разстояния пропорцията разход бензин/газ може да е доста сериозна в превес на бензина. Пък студена бензинарка знаеш и как лапа... Пропан-бутана е кеф само лятно време, като си палиш на газ и изпарителя ти почва работа от +20 градуса, иначе вкарва ли неизпарена газ става манджа с грозде. А и разхода при лятна и зимна газ само от състава и се променя значително. При мен на дълго ми скочи с 2 литра без никакви промени по центровки и т.н. С метана е друг филма, ама и на него му ........ с тая цена. Помни ми думата, дизеларките пак ще са на мода до година-две.
      Сутрин минаван не повече от 2 км. на бензин, след което при всяко спиране паля директно на газ. Иначе дизелярките и в момента са на мода, имам колеги с чисто нови дизели от магазина на които разхода градско им е 5 /100 а на дълго падат по това, но цените за придобиване все още не са на мода
      no signature no problems

Коментар

Ти що не си го купиш
        щото не искаме колегата да ни псува цял живот. Такъв кенеф като тоя VM няма друг.
        ако избора са ми тези три го взимам - без майтап!

иначе за разхода на газ и на мен малко фантастични ми звучат разходи от 12/100 градско за каквато и да кола тежаща почти 2 тона!
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Няма проблеми с баса, има проблеми с времето,па и бая требва да се возиме из София,тия над 100км.не е малко градско ,требва да търсиме и масажистки ,че ще се схванеме от возене!От черпене пък ме е най- малко страх,айде да изгърмиме амунициите тия дни ,па ше видиме, живи и здрави! Весели Празници,а на Колегата мераклия за джип за тия пари ,нямаш много опции ,вземи това с което ще имаш най-минимална текуща подръжка , винаги ще бъде сигурно и ще те закара навсякъде!Успех!
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Сутрин минаван не повече от 2 км. на бензин, след което при всяко спиране паля директно на газ. Иначе дизелярките и в момента са на мода, имам колеги с чисто нови дизели от магазина на които разхода градско им е 5 /100 а на дълго падат по това, но цените за придобиване все още не са на мода
            Т.е. едни 15-20% трябва да ги извадиш от пробега на газ и да си ги сметнеш отделно като пробег и разход на бензин. И като удариш чертата ще дойдеш близко до моите калкулации .
            П.П. И аз съм мераклия за ново дизелче, ама ще трябва да почакам некоя и друга десетилетка. Пък до тогава сигурно всичко ще стане електровоз...
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

От: Коя Фронтера е по-добрият вариант за градски бебевоз!

Това е при мен: 50 литрова газова бутилка в ОФА ДБ 2.4i
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02180.jpg
Прегледи:3
Размер:427.6 КБ
ID:5440157
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02181.jpg
Прегледи:3
Размер:378.5 КБ
ID:5440158
              Не ми отнема багажник или поне отнема пренебрежимо малко.
              Иначе като разход в града: 18/100 газ. Извънградско: минимум 12/100.

П.П. Взех я именно за бебевоз (семейно комби) с повишена проходимост.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                . Помни ми думата, дизеларките пак ще са на мода до година-две.
                При мене са си на мода вече 22г.

Коментар

От: Коя Фронтера е по-добрият вариант за градски бебевоз!

Защо ревете от дизелите и аз карах само бензинови до преди 2 години и слушах само лоши неща за нафтата ама откакто карам 2,2 дти фронтера и запали от 1 пат при минус 25 градуса в стара планина сам влюбен в нея и разхода и е 10 средно .фронтито си е яко което и да избереш няма да сбъркаш успех в избора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X