Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с ABS Frontera B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с ABS Frontera B

Благодаря Ви. От София съм. Ще помоля който може да помогне, преди да я карам в сервиз. Важно ми е мнението на опитен колега.

Коментар

Фронтерата е 2.2 16V бензин- газ 136к.с. 1999г. дълга база.

Коментар

От една година ми светна лампичката на АВС днес утре майстори Елкон заваля тазгодишния сняг и се оправи като минавах през преспите.След като изсъхна пак светна.Проблема се оказа не кабела на задния датчик който се намира точно над кардана.Като го проследихме има втора букса до резервоара там беше прекъснат кабела.

Коментар

Първоначално публикуван от irena65 Преглед на мнение
          Фронтерата е 2.2 16V бензин- газ 136к.с. 1999г. дълга база.
          Абе най- добре звънни на колегата от пост №4 да ти прегледа нацяло джипа.
          isuzo тел.0898780604
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Благодаря за телефона! Ще му звънна. Дано да ми е от полза колегата щом казваш!

Коментар

Здравейте,проблема при мен е че при стартиране не угасва лампата при 5 от 10 запалвания просто сякаш не може да се изтества системата и лампата остава да свети,мерих датчици и кабели още от буксата на помпата и всичко сякаш по тях е наред някой с идея какво да правя има ли някакво реле и къде е то дали се ремонтира ,сменя и така фронтера б х22se дълга база

Коментар

И аз имам подобен проблем с АБС -а ще се радвам колега ако споделиш къде се намира този болт на който са вързани горе споменатите кабелчета . ФРОНТЕРА Б ДТИ 1999Г Ако добавиш и снимка ще е още по-добре . Благодаря предварително !!!

Коментар

Как смятате колеги, дали ще станат датчици на АБС-ите за предните главини от Исузо Амиго- Родео 2000 г. на Фронтера Б 2000г.?
                  На снимките Исузовите изглеждат еднакви с Фронтерските.

Коментар

Според мен ще паснат перфектно, няма нужда и на снимка да ги гледам.

Искам да питам всички, с какво се връзвате за да направите диагностика на ABS?

При мен видях, че модула ми е Made in USA. До сега ккаво ли не пробвах, нищо не се връзва с него.

Коментар

Колеги, каква диагностика ползвате за да видите грешките в абс. Пробвах с доста, но изобщо няма абс меню. ОФБ 2,2 дти.

Коментар

Първоначално публикуван от kpanchev Преглед на мнение
                        Колеги, каква диагностика ползвате за да видите грешките в абс. Пробвах с доста, но изобщо няма абс меню. ОФБ 2,2 дти.
                        При мен се прочете с универсален модул за системна диагностика BOSCH KTS 540, разбира се в сервиз на BOSCH, самата диагностика струва почти 5К лева, та в сервиза е най-добре да ти я прочетат.

Провери си датчиците, кабелите да не се е откачил или скъсан кабел?
                        Последно редактирано от Еделвайс; 26-04-18, 17:47. Причина: Пояснение

Коментар

KTS струва 5к. но това не е проблем а абонамента от 1.5к на година. За това си взех GM Tech 2
                          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X