Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автопилот на ОФБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Автопилот на ОФБ

Така е най-правилно и аз успях да си намеря след дълго търсене оригиналните лостчета, само ме дразни сега, че не мога да си намеря и бордкомп за да ползвам и десните бутончета. За Х има схеми на компа и можеш да ги намериш по ръководства и сайтове, докато при Y си е част от помпата и информацията е кръгла нула!
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
      Продължавам упорито да допълвам информацията по сиромашкия круиз: тръгва чак след първото натискане на спирачките! Доста време ми отне да разбера защо един път работи безгрижно, а друг не тръгва изобщо. Проверявах копчета, кабели, мислех и за компютърен бъг, но нещата се оказаха по-прости - ако не тръгва, значи още не си ползвал спирачката, чукваш един път и всичко се оправя!
      На моята круиза работи точно на обратно - чукването на спирачката го изключва, а и така ми се струва логично! Да не би да си объркал нещо ?!?
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Искам да кажа, че круиза не се включва първия път докато не се натисне спирачката - провери ли си веригата веднъж вече си работи нормално и се изключва при натискане на спирачките!
        Honda XL600LM, 1987

Коментар

Аз и борд имам, чакам само инсталация да излезе. Някой яко я има приемам оферти Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2d431e4e02cfaf3a6781e22b2c153c29e.jpg
Прегледи:1
Размер:64.9 КБ
ID:5695126

Коментар

Първоначално публикуван от Sisko91 Преглед на мнение
            Аз и борд имам, чакам само инсталация да излезе. Някой яко я има приемам оферти [ATTACH=CONFIG]843295[/ATTACH]
            Тази черна кутия също ли е част от борда? От време на време проверявам обявите и искам да знам какво включва комплекта освен дисплея!
            Honda XL600LM, 1987

Коментар

Кутийката е чек-а за изгорелите крушки... Иначе включва и датчици за ниво на масло, антифриз, течност за чистачките и накладките, но са трудно откриваеми. Датчика за течността на чистачките става от всички други Опели, чек-а за крушките също. Дисплея става и от Астра Г. Ако си късметлия като мен с цялото окабеляване е лесно

Коментар

Първоначално публикуван от Sisko91 Преглед на мнение
                Кутийката е чек-а за изгорелите крушки... Иначе включва и датчици за ниво на масло, антифриз, течност за чистачките и накладките, но са трудно откриваеми. Датчика за течността на чистачките става от всички други Опели, чек-а за крушките също. Дисплея става и от Астра Г. Ако си късметлия като мен с цялото окабеляване е лесно
                Не съм късметлия, но ти благодаря за подробната информация!
                Honda XL600LM, 1987

Коментар

След още два месеца търсене, най-сетне днес попаднах на МИД с пълна инсталация /без датчиците/:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0622.jpg
Размер:91.0 КБ
ID:5702431
                  Свалих го от бензин V6 и някак си очаквах да не показва точно на дизела /особено на Y-ка/, но изненада - сега му врътнах 40 км и съм много доволен от показанията! На първо четене съвпадат с тези от ОБД четеца, единствено не е приятно, че дисплея не е перфектен, а с тези типични липсващи тук-таме пиксели, но не съм и очаквал пълно щастие за 80 лева /50 дисплей + 30 инсталация/. В крайна сметка успях да пришия балтон към копчето - първо си пуснах круиза, после реших че искам оригиналните лостчета с бутоните и накрая към бутоните закачих МИД!
                  Honda XL600LM, 1987

Коментар

Днес ми ремонтираха липсващите пиксели на дисплея и мисля, че стана перфектно!
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0638.jpg
Размер:101.5 КБ
ID:5710181
                    Honda XL600LM, 1987

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X